Ασθένειες Ξαφνικος θανατος ζευγαριου καρδερινων... Αιτια;

εγώ πάντως δεν είμαι αυτός που πούλησε τα φαρμακωμένα, απλά γιατί δεν πουλάω πουλιά...
ΤΕΛΟΣ
αυτο το επιβεβαιωνω και εγω, μεχρι απο την γαλλια ηρθαν για παρτη σου και φυγαν με αδεια χερια 😡

Ο θεματοθετης ηξερε οτι τα πουλια ηταν με'στα φαρμακα; Αν ναι τοτε γιατι ανοιξε ενα θεμα για το οποιο ηξερε την απαντηση στο οποιο δεν δινει διευκρινισεις;Eπισης, συμφωνω οτι το ονομα του εκτροφεα πρεπει να μην αναφερθει ΔΗΜΟΣΙΑ αλλα πρεπει να γινει κατι για να μην πεσουν και αλλα μελη στην ''απατη'' ωστε να φυγουν οι ''αιχμες'' απο αυτους που θυγονται! Το τι θα γινει με το ''μελος'' θα το αποφασισει ο αρμοδιος του forum μιας και το θεμα εχει παρει διαστημικες διαστασεις και κινδυνευει να διαγραφει!

Προφανώς και πρέπει να ειπωθεί ποιός είναι, αλλά απο τον άμεσα εμπλεκόμενο-δεν γίνεται να γίνουμε τσιράκια ούτε ρουφιάνοι ούτε να γράφονται 150 post και ο ενδιαφερόμενος μόνο 4.

Είπαμε.. Φταίει το μπρόκολο!
Γιάννη σωστά, δεν έχει νόημα η περαιτέρω αναζήτηση, δεν χρειάζεται
Όχι μισόλογα. Η θα τα λέγατε μεταξύ σας η θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις...Αν δεν θέλετε να βγάλετε ονόματαη έστω να φωτογραφίσετε πρόσωπα, θα την πατήσουν κι άλλοι. Εγώ τώρα αισθάνομαι μακάκας και δεν το κλείνω, εκτός κι αν επέμβει ο admin !
Νίκο δεν υπάρχει λόγος, υπάρχει άλλωστε και ο πρότερος έντιμος βίος, όπως τουλάχιστον αυτός διαφαίνεται από την πολύχρονη συμμετοχή του εδώ και ασφαλώς τα λεγομένα του.
Στον καιρό που λέγαμε και στο στρατό, άστο να πάει δεν αξίζει...
Ας υιοθετήσουμε την γνώμη της Μιράντας,το γυναικείο ένστικτο πολλές φορές είναι πιο σωστό και προνοητικό... , και ας καταδικάσουμε το μπρόκολο.
Ήταν όλο το θέμα ένα ατυχές γεγονός και παρασύρθηκαν πολλοί... Δεν χρειάζεται νομίζω συνέχεια.

Βασίλη κάποιος πρέπει να σου πει οτι κάποιες φόρες πρέπει να το κρατάς κλειστώ, πολλοί ψοφάμε να βλέπουμε στην αρένα θέαμα και αίμα.

Το θέμα Καπού έχει πάρει λάθος δρόμο. Ο Άβατον μπορεί να κάνει λάθος όταν λέει για τιγκαρισμενα φάρμακα, ακόμα και αν αυτό είναι σ ωστο. Όπως την ιδια στιγμη εκτιμά οτι έφταιξε το μπρόκολο. Γνώμες του ειναι σεβαστές. Ο μονος που μπορεί να δώσει αμα ο ίδιος θέλει πιθανές εξηγησεις είναι ο παθωνΕτσι νομιζω.

Βασίλη κάποιος πρέπει να σου πει οτι κάποιες φόρες πρέπει να το κρατάς κλειστώ, πολλοί ψοφάμε να βλέπουμε στην αρένα θέαμα και αίμα.

Μόλις το εμπέδωσα.

over.

Και το εμπέδωσα από ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τι και πως... Και προσπαθουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Μόλις το εμπέδωσα.

over.

Και το εμπέδωσα από ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τι και πως... Και προσπαθουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.
Βασίλη, αφορά και μένα αυτό;

Ναι βρε κρατα το κλειστω ν πεταξω και εγω 500 ευρω ν παρω απο αυτον πουλακια και ν τ βρω τουμπανα μ μπροκολο στο στομα! Αχ αχ αχ κριμα!

• Like
Αντιδράσεις: ianos
Με το παραπανω θέλω να πω οτι είναι λάθος να του ζητατε όνομα. Είναι δυνατόν. Άβατον καταλάβεις τι εννοώ. Οτι δεν εχεις καμια σχέση πέρα απο την γνώμη σου.

Μάλλον αφορά εμένα.. Αλλά εντυπώσεις δεν δώσαμε εμείς. Ούτε αφήσαμε να πλανάται υποψία ανέντιμου η απατεώνα εκτροφέα.
Μιχάλη, αν πετάγεσαι μόνο στο αίμα, μάλλον εσύ εξιτάρεσαι από αυτό.
Βασίλη, πραγματικά έχω εκνευριστεί γιατί το τραβάμε..συνεννοηθείτε με το Νίκο, γράψτε ότι μπορείτε να γράψετε, ώστε να ξεκαθαρίσει η ομίχλη και να λήξει το θέμα!
Λυπάμαι πραγματικά γιατί κάποια ''πράσινα'' , δηλητηριάζουν πρόσωπα και καταστάσεις και χωρίς να τα τρώμε... Και ξεκληρίζουν εκτροφές... Ενίοτε δημιουργούν και εντυπώσεις.

Νομίζω πως δεν υπάρχει πια νόημα σε αυτήν τη συζήτηση... Το ότι κάποιος απο το φόρουμ είναι αυτος που πούλησε τα πουλιά δεν νομίζω οτι θίγει όλους που έχουν ιθαγενή αφού έτσι όπως έγινε η κατάσταση θα μαθευτεί γρήγορα το όνομα πιστεύω.

και όπως καταλαβαίνετε η θέση του είναι πολύ δύσκολη.
Γιατί είναι δύσκολη;
Περιμένω απάντηση σε αυτό. Σε παρακαλώ τα καλαμπούρια να τα κάνετε στις τηλεφωνικές σας συζητήσεις. Όταν μιλάτε δημόσια και πολύ περισσότερο, όταν από τις κουβέντες σας αιωρούνται υπονοούμενα για το φόρουμ, είστε υποχρεωμένοι να δίνετε εξηγήσεις.

Ποιος τον εμπόδισε να μιλήσει για το πρόβλημα που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει, σε ένα χώρο που πασχίζει ώστε να μη μένουν αυτά τα πράγματα κρυφά και να ταλανίζουν όλους μας που υποτίθεται ότι και καλά κατηγορούμε το χώρο επειδή είναι βρώμικος. Γιατί δεν μπορεί να μιλήσει; Τι θα του κάνουμε εδώ; Τι φοβάται, μήπως αυτός από τον οποίο πήρε τα μισοπεθαμένα πουλιά, δεν του δώσει και του χρόνου αν του ζητήσει ξανά.

Σε παρακαλώ Βασίλη, περιμένω απάντηση.

Περιμένω απάντηση σε αυτό. Σε παρακαλώ τα καλαμπούρια να τα κάνετε στις τηλεφωνικές σας συζητήσεις. Όταν μιλάτε δημόσια και πολύ περισσότερο, όταν από τις κουβέντες σας αιωρούνται υπονοούμενα για το φόρουμ, είστε υποχρεωμένοι να δίνετε εξηγήσεις.

Ποιος τον εμπόδισε να μιλήσει για το πρόβλημα που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει, σε ένα χώρο που πασχίζει ώστε να μη μένουν αυτά τα πράγματα κρυφά και να ταλανίζουν όλους μας που υποτίθεται ότι και καλά κατηγορούμε το χώρο επειδή είναι βρώμικος. Γιατί δεν μπορεί να μιλήσει; Τι θα του κάνουμε εδώ; Τι φοβάται, μήπως αυτός από τον οποίο πήρε τα μισοπεθαμένα πουλιά, δεν του δώσει και του χρόνου αν του ζητήσει ξανά.

Σε παρακαλώ Βασίλη, περιμένω απάντηση.

Σταύρο περιμένεις να σου απαντήσω εγώ για άλλον;

Δεν μπορώ να το κανω... Και ούτε ξέρω την απάντηση.

Υπονοούμενα για το φόρουμ;

Υπονοούμενα για το φόρουμ;
Ακριβώς, για το φόρουμ. Για ποιο λόγο δεν μπορεί να μιλήσει; Ποιος τον εμποδίζει;
Σταύρο περιμένεις να σου απαντήσω εγώ για άλλον;
Ναι. Εσύ ανέλαβες να το αναφέρεις αφήνοντας το στη μέση; Εάν δεν είχες τη δικαιοδοσία και την εξουσιοδότηση, για ποιο λόγο το έκανες;

Ακριβώς, για το φόρουμ. Για ποιο λόγο δεν μπορεί να μιλήσει; Ποιος τον εμποδίζει;

Ναι. Εσύ ανέλαβες να το αναφέρεις αφήνοντας το στη μέση; Εάν δεν είχες τη δικαιοδοσία και την εξουσιοδότηση, για ποιο λόγο το έκανες;

Ποιος μπορεί να κατηγορήσει κάποιον όταν τα πουλιά τα αγοράζει υγιή... με ή χωρίς φάρμακα;

Και τι να του πει;

Οτι μετά από καιρό μου ψόφησαν επειδή έφαγαν κάτι δηλητηριασμένο;

όταν τα πουλιά τα αγοράζει υγιή... με ή χωρίς φάρμακα;
Σοβαρά μιλάμε; Συντηρείς καρδερίνες και ρωτάς εμένα τον άσχετο ποιος μπορεί να κατηγορήσει κάποιον που κρατάει στη ζωή πουλιά με αυτόν τον τρόπο; Οι πάντες μπορούν και οι πάντες έχουν υποχρέωση να προστατεύσουν τους υπόλοιπους σε μια κοινότητα από τέτοιου είδους κρυφά μυστικά. Εάν υποθέσουμε ότι όλοι μας νοιαζόμαστε για το καλό της εκτροφής και όχι για άλλου είδους καλά.
Και τι να του πει;
Αυτουνού τίποτα. Σιγά να μην του δώσει και εξηγήσεις. Όποιος θέλει όμως μπορεί να καταγγείλει αυτό που του συνέβη πραγματικά χωρίς να αφήνει εμάς να ψάχνουμε φαντάσματα ανάμεσα στα μπρόκολα.

Καταλαβαίνω απόλυτα την προθεση του καθενός και τη διάθεση να μιλήσει ή να μη μιλήσει ακόμη και εάν υπάρχει κάποιος χώρος που μπορεί να καταγγείλει τα πάντα. Αφού λοιπόν το παλικάρι δεν ήθελε να μιλήσει, γιατί τον εξέθεσες αφήνοντας υπονοούμενα προς κάθε κατεύθυνση αφού δεν σκόπευες να εξηγηθείς;

Μισο λεπτο ρε παιδια... Τωρα τα εχω δει. Ετοιμαζω απαντηση, αρκετα μεγαλη γιατι βλεπω οτι το θεμα εχει παρει διαστασεις. Ποιος δεν ηθελε να μιλησει; Τι να κανω δηλαδη; Να φυλαω ολο το 24ωρο εδω μεσα; Ελεος...

Back