αυτο το επιβεβαιωνω και εγω, μεχρι απο την γαλλια ηρθαν για παρτη σου και φυγαν με αδεια χεριαεγώ πάντως δεν είμαι αυτός που πούλησε τα φαρμακωμένα, απλά γιατί δεν πουλάω πουλιά...
ΤΕΛΟΣ
αυτο το επιβεβαιωνω και εγω, μεχρι απο την γαλλια ηρθαν για παρτη σου και φυγαν με αδεια χεριαεγώ πάντως δεν είμαι αυτός που πούλησε τα φαρμακωμένα, απλά γιατί δεν πουλάω πουλιά...
ΤΕΛΟΣ
δεν θα σου πω "κρύβε λόγια", αφού αυτό επιβεβαιώνει ότι έγραψα...αυτο το επιβεβαιωνω και εγω, μεχρι απο την γαλλια ηρθαν για παρτη σου και φυγαν με αδεια χερια
Γιάννη σωστά, δεν έχει νόημα η περαιτέρω αναζήτηση, δεν χρειάζεταιΕίπαμε.. Φταίει το μπρόκολο!
Νίκο δεν υπάρχει λόγος, υπάρχει άλλωστε και ο πρότερος έντιμος βίος, όπως τουλάχιστον αυτός διαφαίνεται από την πολύχρονη συμμετοχή του εδώ και ασφαλώς τα λεγομένα του.Όχι μισόλογα. Η θα τα λέγατε μεταξύ σας η θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις...Αν δεν θέλετε να βγάλετε ονόματαη έστω να φωτογραφίσετε πρόσωπα, θα την πατήσουν κι άλλοι. Εγώ τώρα αισθάνομαι μακάκας και δεν το κλείνω, εκτός κι αν επέμβει ο admin !
Βασίλη κάποιος πρέπει να σου πει οτι κάποιες φόρες πρέπει να το κρατάς κλειστώ, πολλοί ψοφάμε να βλέπουμε στην αρένα θέαμα και αίμα.
Βασίλη, αφορά και μένα αυτό;Μόλις το εμπέδωσα.
over.
Και το εμπέδωσα από ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τι και πως... Και προσπαθουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.
Βασίλη, αφορά και μένα αυτό;
και όπως καταλαβαίνετε η θέση του είναι πολύ δύσκολη.
Περιμένω απάντηση σε αυτό. Σε παρακαλώ τα καλαμπούρια να τα κάνετε στις τηλεφωνικές σας συζητήσεις. Όταν μιλάτε δημόσια και πολύ περισσότερο, όταν από τις κουβέντες σας αιωρούνται υπονοούμενα για το φόρουμ, είστε υποχρεωμένοι να δίνετε εξηγήσεις.Γιατί είναι δύσκολη;
Περιμένω απάντηση σε αυτό. Σε παρακαλώ τα καλαμπούρια να τα κάνετε στις τηλεφωνικές σας συζητήσεις. Όταν μιλάτε δημόσια και πολύ περισσότερο, όταν από τις κουβέντες σας αιωρούνται υπονοούμενα για το φόρουμ, είστε υποχρεωμένοι να δίνετε εξηγήσεις.
Ποιος τον εμπόδισε να μιλήσει για το πρόβλημα που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει, σε ένα χώρο που πασχίζει ώστε να μη μένουν αυτά τα πράγματα κρυφά και να ταλανίζουν όλους μας που υποτίθεται ότι και καλά κατηγορούμε το χώρο επειδή είναι βρώμικος. Γιατί δεν μπορεί να μιλήσει; Τι θα του κάνουμε εδώ; Τι φοβάται, μήπως αυτός από τον οποίο πήρε τα μισοπεθαμένα πουλιά, δεν του δώσει και του χρόνου αν του ζητήσει ξανά.
Σε παρακαλώ Βασίλη, περιμένω απάντηση.
Ακριβώς, για το φόρουμ. Για ποιο λόγο δεν μπορεί να μιλήσει; Ποιος τον εμποδίζει;Υπονοούμενα για το φόρουμ;
Ναι. Εσύ ανέλαβες να το αναφέρεις αφήνοντας το στη μέση; Εάν δεν είχες τη δικαιοδοσία και την εξουσιοδότηση, για ποιο λόγο το έκανες;Σταύρο περιμένεις να σου απαντήσω εγώ για άλλον;
Ακριβώς, για το φόρουμ. Για ποιο λόγο δεν μπορεί να μιλήσει; Ποιος τον εμποδίζει;
Ναι. Εσύ ανέλαβες να το αναφέρεις αφήνοντας το στη μέση; Εάν δεν είχες τη δικαιοδοσία και την εξουσιοδότηση, για ποιο λόγο το έκανες;
Σοβαρά μιλάμε; Συντηρείς καρδερίνες και ρωτάς εμένα τον άσχετο ποιος μπορεί να κατηγορήσει κάποιον που κρατάει στη ζωή πουλιά με αυτόν τον τρόπο; Οι πάντες μπορούν και οι πάντες έχουν υποχρέωση να προστατεύσουν τους υπόλοιπους σε μια κοινότητα από τέτοιου είδους κρυφά μυστικά. Εάν υποθέσουμε ότι όλοι μας νοιαζόμαστε για το καλό της εκτροφής και όχι για άλλου είδους καλά.όταν τα πουλιά τα αγοράζει υγιή... με ή χωρίς φάρμακα;
Αυτουνού τίποτα. Σιγά να μην του δώσει και εξηγήσεις. Όποιος θέλει όμως μπορεί να καταγγείλει αυτό που του συνέβη πραγματικά χωρίς να αφήνει εμάς να ψάχνουμε φαντάσματα ανάμεσα στα μπρόκολα.Και τι να του πει;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας