Χωρίς λεπτομέριες εφόσον δεν το επιθυμείς, γενικά όμως πρόκειται για φιλασθενικό και επιβαρεμένο παρελθόν.Τα πουλιά σίγουρα έχουν περίεργο παρελθόν που δεν θέλω να μπω σε λεπτομέριες.
... Οταν γυρισα και τα βρηκα νεκρα το μπροκολο ηταν αθικτο! Τροφη και νερο ελειπαν ελαχιστα, αρα ψοφησαν την πρωτη, το πολυ την δευτερη μερα που ελειψα. Το θεμα ειναι οτι μπροκολο εβαλα και στα αλλα πουλια, τα οποια τα βρηκα μια χαρα...
Τελικά το'φαγε αυτό το ρημαδομπρόκολο;...Αφού η μπίλια ''κατέληξε'' στον πράσινο υπαίτιο, να δούμε μήπως ήταν ανεμογκάστρι.. Μήπως δηλητηριάζει και χωρίς να το φάνε.Mίλησα με τον Νίκο τηλεφωνικά.
Για μένα τα πουλιά έφυγαν από το μπρόκολο. (προφανώς δηλητηριασμένο).
Τα πουλιά σίγουρα έχουν περίεργο παρελθόν που δεν θέλω να μπω σε λεπτομέριες.
Τελικά το'φαγε αυτό το ρημαδομπρόκολο;...Αφού η μπίλια ''κατέληξε'' στον πράσινο υπαίτιο, να δούμε μήπως ήταν ανεμογκάστρι.. Μήπως δηλητηριάζει και χωρίς να το φάνε.
Ρε Βασίλη, διαβάζεις τι παρέθεσα παραπάνω;.. Ο άνθρωπος έγραψε ότι το βρήκε ''άθικτο'' .. Δεν θέλει διευκρίνηση ;Αν φας κάτι δηληριασμένο...ψοφάς.
ή μπρόκολο είναι αυτό...ή νερό...ή σπόρος.
Ετσι απλά.
Ετυχε να είναι το μπρόκολο.
Εκτός αν μου πεις τώρα ότι δεν υπάρχει δηλητηριασμένο μπρόκολο.
εεεε θα σε παραδεχτώ.
Οι γνώσεις έχουν αξία και είναι χρήσιμες όταν διαδίδονται για να εφαρμοστούν, διαφορετικά μηδενίζονται.Τα πουλιά σίγουρα έχουν περίεργο παρελθόν που δεν θέλω να μπω σε λεπτομέριες.
Παναγιώτη μάλλον έχεις δίκιο, άδικη σπατάλη χρόνου.μ ιθαγενη δεν ξανα γραφω! Δεν υπαρχει μυστικοπαθεια οχι προς θεου απαντατε με γριφους κ χρησμους καλημερα σας!
Θα μας ενδιέφερε περισσότερο και θα ήταν πιθανόν πολύ πιο χρήσιμο για όλους μας να μαθαιναμε το "περίεργο παρελθόν" και τις "λεπτομέρειες" που δεν θέλεις να μπεις, παρα το ότι θα του χαρίσεις ένα πουλάκι.Mίλησα με τον Νίκο τηλεφωνικά.
Για μένα τα πουλιά έφυγαν από το μπρόκολο. (προφανώς δηλητηριασμένο).
Τα πουλιά σίγουρα έχουν περίεργο παρελθόν που δεν θέλω να μπω σε λεπτομέριες.
Μην πάει το μυαλό σας σε πιασμένα.
Οπως του είπα και του Νίκου...όταν θα κατέβει στην Αθηνα θα του κάνω δώρο εγώ ένα πουλάκι.
Γιατί είναι δύσκολη;και όπως καταλαβαίνετε η θέση του είναι πολύ δύσκολη
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας