Λοιπον, θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο συντομος γινεται, αν και το βλεπω δυσκολο. Εγινε χαμος αποτι βλεπω. Και δεν ειχα τετοια διαθεση, πιστεψτε με...
Καταρχην να πω οτι το ενα θεμα ειναι τι εχω πει (η τι δεν εχω πει κατα καποιους) εγω και το αλλο ειναι το επιμαχο σχολιο του Βασιλη που αναφερθηκε στο επιβαρημενο παραλθον των πουλιων. Ας τα παρουμε με την σειρα...
Εχω διαβασει αρκετες μομφες στο προσωπο μου του τυπου ''δεν μας εδειξε και μια φωτογραφια, ουτε και επιασε τον προλοβο να δει τι εφαγαν'' κτλ. Λοιπον, τα πουλακια πινουν εμφιαλωμενο νερο ΙΟΛΗ, τροφη Μπλατνερ για Μπαλκανικα απ του Θαναση στην Θηβων, τους δινω ριγανελαιο 5 ημερες τον μηνα, ενα πολιβιταμινουχο αλλες 5 και αραια και που βιταμινη Ε της Μπακς. Επισης αυγοτροφη ιντιος ανακατεμενη με βραστο αυγουλακι. Οπως εχω ξαναπει αρκετες φορες, τα πουλακια δεν ειχαν τιποτα. Ψοφησαν και τα 2 μαζι την ιδια ημερα ξαφνικά. Πραγμα που σημαινει οτι (μαλλον) πηγαν απο δηλητηριαση. Το... Περιβοητο μπροκολο ναι μεν ειπα οτι δεν το ειχαν αγγιξει, αλλα τωρα εαν εφαγαν και 5-10 σπυρια απ την κορφη του... ε τι να πω ρε παιδια, δεν το εβγαλα και ακτινογραφια, ουτε και το ζυγισα. Τωρα εαν καποιοι χρειαζονται αξονικες, νεκροψιες, αιματολογικες κτλ για να μου πουν την ρημαδα την γνωμη τους, ε δεν προκαμα. Εχω απαντησει οσο πιο αναλυτικα μπορουσα και συνεχιζω να δεχομαι μομφες οτι κατι κρυβω. Φοβερο πραγμα...
Επισης καποιος φιλος μου ειπε οτι κρυβομαι και οτι εχουν απαντησει 150 ενω εγω μονο 4. Σορρυ ρε παιδια... Δεν το ηξερα να φυλαω σκοπια ολο το 24ωρο εδω μεσα για να απαντησω και στους 150. Βρηκα χρονο 2-3 φορες σε 2 μερες και απαντησα οσο μπορουσα και οσο προλαβαινα. ΕΛΕΟΣ.
''Ειπώθηκαν - εκφράστηκαν πολλές γνώμες, που πιστεύω κάλυψαν την ανησυχία σου, δεν νομίζω όμως ότι πραγματικά σε ενδιαφέρουν, καθώς πιστεύω ότι γνωρίζεις τα αίτια της περιπέτειας σου και αυτά δεν είναι σίγουρα για μένα πλέον το μπρόκολο (ανεμογγάστρι όπως είπε ο πάντοτε αυθόρμητος paianas)
Η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα...
Καλή επιτυχία - πορεία στα υπόλοιπα πουλιά σου.''
Σε αυτο πραγματικα δεν θελω να απαντησω, γιατι θα πεσει το επιπεδο πολυ και αποτι βλεπω προσπαθειτε να το κρατησετε υψηλο και καλα κανετε. ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΑ, ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΟΥΤΕ ΕΙΠΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. Αυτο αρκει.
Για μενα περισσοτερες πιθανοτητες εχει το μπροκολο. Απλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΠΟΣΤ, ρωτωντας την αποψη σας για το αν υπαρχει περιπτωση να φταιει το μπροκολο, μηπως και ειχε καποιος αναλογη εμπειρια.
Ειναι και αλλα που αφορουν εμενα και θελω να απαντησω, αλλα 1ον θα μακρυγορησω και 2ον θα γινω κακος ισως και δεν το θελω.
Ας παμε τωρα στην περιβοητη αναφορα του Βασιλη για το επιβαρημενο παρελθον. Ναι, τα πουλια ειναι αγορασμενα απο μεγαλο και παλιο εκτροφεα, ο οποιος εχει την ταση να ''φορτωνει'' τα πουλια του με φαρμακα, κατι που βρισκει αντιθετο κι εμενα. Αλλα τα πηρα γιατι μου αρεσαν. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ. Κανενας δεν ''πουλαει φαρμακωμενα πουλια'', κανενας δεν κοροιδεψε κανεναν, κανενας δεν ''πουλησε σκαρτα πουλια'' σε κανεναν. Δικη του τακτικη να δινει πολλα φαρμακα, δικη μου να μην δινω, δικο μου και το ρισκο. Παει και τελειωσε. Απορω γιατι αρπαχτηκατε ολοι. Αν διαβασει ενας περαστικος του φορουμ τα σχολια σας θα πειστει οτι οι περισσοτεροι εχετε λερωμενη την φωλια σας παιδια. Φιλικα σας το λεω.
Ο Βασιλης ειπε την φραση βεβαρημενο παρελθον γιατι στην κουβεντα μας στο τηλεφωνο ειπωθικε οτι ισως να ειναι και αυτος ενας παραγοντας που εχασα τα πουλια. Αν διαβασετε το σχολιο του δεν λεει οτι πιστευει οτι αυτος ηταν ο λογος. Ουτε κι εγω το πιστευω. Εαν κοψεις τα φαρμακα σε πουλακια που ειναι συνηθισμενα σε αυτα, τοτε απλα... Θα αρωστησουν. ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑ, το λεω για πολοστη φορα.
Κλεινοντας να πω ενα συγγνωμη για το ορθογραφικα, το κειμενο γραφτηκε στο γονατο που λενε.