χα χα χα κάπου θα συναντηθείτε! απίθανα είναι φτου φτου φτου να σου ζήσουν! Ειδες; Στο τελος αυτα μιλανε ανθρωπινα κι εγω παπαγαλισια.
...Ειναι καποια μικρα πραγματα που θελω να πιστευω οτι δεν τα λενε τοσο συμπτωματικα που σε κανουν να τα αγαπας τοσο πολυ. Χθες η γυναικα μου κρατουσε τη Μπεττυ (η Μπεττυ ειναι πιο ευκολο πουλακι στο χειρισμο και την προτιμα) και της εδινε φιλακια στο ραμφος και της λεει αναμεσα στα ματς μουτς η Μπετουλα "αγάααπη μου" ε, το ζουλας μετα ή οχι; :D
Εγω απλα Ανεστη θα πω οτι εισαι ενας υπεροχος Ανθρωπος απο αυτους που πρεπει να περνουμε σαν παραδειγμα.
Η παρέα είναι πολύ σημαντική είτε είναι του ιδίου είδους παπαγάλοι είτε όχι... Το γνωρίζω πολύ καλά αυτό διότι το έζησα, (στο σπίτι μας) ο cockatoo είχε μάθει το cockatiel μας να μιλάει, οι δυο τους ''συζητούσαν'' ατελείωτες ώρες.... Τωρα καταλαβα απο πρωτο χερι ποσο μεγαλη σημασια εχει να εχει παρεα τους ειδους του ενας παπαγαλος στο κλουβι. Κι αυτα που λενε καποιοι οτι αν ειναι 2 μαζι αγριευουν, δεν μιλανε και τα λοιπα ειναι κοινως μπουρδες.
Πολύ όμορφες φωτογραφίες Ανέστη, πανέμορφα πουλιά σε πανέμορφο λουλουδιασμένο περιβάλλον!
...η Μεττούλα φοράει χάρνες;
... (περίεργο, ο Μπάρνι όμως δεν είναι πιο ο ζωηρός ! Μπερδεύτηκα!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας