Διονύση μας ήθελα να σε ρωτησω σχετικά με τα άσπρα στο κεφαλάκι να μας αναλύσεις λιγάκι διότι Κ εμένα το πεπερονι όσο το έχω από την Άρη Κ λίγο πιο μετά είναι μονίμως με καραφάκια στο κεφαλάκι του. Αυτο σημαίνει κάποιο πρόβλημα Δλδη ;
Σιση νου να το ανοίξουμε αλλά δν ξέρω πως θα ήθελα να προσθέσω μια σημαντική διαπίστωση όσον αφορά τα φτερά του πεπερ μόλις έκανα αυτό που είπε ο Διονύσης Κ έχω μείνει έκπληκτη τα φτερακια καρφακια ανοίγουν Κ γίνονται φτερά Κ εκείνος κάθεται με τόση υπομονή να συνεχίσω να του ανοίγω φτερά απίστευτο πραγματικάΕπειδή υπάρχουν ενδιαφέροντα posts που αναφέρονται σε πιθανόν ασθένεια, παρακαλώ τους υπεύθυνους για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού θέματος από το #313 (και όποιο άλλο αφορά το συγκεκριμένο θέμα που θίγει).
Stavros misalouris
Πεππέρ : "Μου πήρε καιρό αλλά επιτέλους κατάφερα να την κάνω να καταλάβει. Αμ καλά μου τα έλεγε ο Ερνέστο αυτοί οι ψηλοί είναι εντελώς κουτάβια. Δεν πειράζει τους αγαπάμε"Σιση νου να το ανοίξουμε αλλά δν ξέρω πως θα ήθελα να προσθέσω μια σημαντική διαπίστωση όσον αφορά τα φτερά του πεπερ μόλις έκανα αυτό που είπε ο Διονύσης Κ έχω μείνει έκπληκτη τα φτερακια καρφακια ανοίγουν Κ γίνονται φτερά Κ εκείνος κάθεται με τόση υπομονή να συνεχίσω να του ανοίγω φτερά απίστευτο πραγματικά
Το μαριονάκι υποχρέωνε τον Καρλίτο (που ήταν ήπιος χαρακτήρας) και τον χτένιζε για ώρες, το Ληδάκι είχε ''πειστεί'' τους τελευταίους μήνες (μέχρι τότε του παρίστανε τη χαζή οπότε ως μάθημα την χτένιζε για ώρα, αργότερα εδέησε ν΄αρχίσει να τον χτενίζει κι αυτή).. Εκείνος κάθεται με τόση υπομονή να συνεχίσω να του ανοίγω φτερά απίστευτο πραγματικά
Βρίσκεται εδώ Ταχεία ανάπτυξη ράμφους και πρόβλημα στο συκώτιΕπειδή υπάρχουν ενδιαφέροντα posts που αναφέρονται σε πιθανόν ασθένεια, παρακαλώ τους υπεύθυνους για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού θέματος
Αυτό είναι εδώ Λευκά "καρφάκια" στο κεφάλι πάροτλετσχετικά με τα άσπρα στο κεφαλάκι
σούπερ ήρωας ο ερνεστουλης μας απανωωω τουυυ:DΟ ήρωας ορμάει με τα πούπουλα σηκωμένα πάνω στον τρομερό εχθρό την σακούλα polybag. Στο δρόμο του ένα κουτάκι βιταμίνες, μια θέση κουτάλας (που χρησιμοποιείται ως ταΐστρα), και η κροκέτα του. Ο ήρωας με διόμισι ραμφιές κάνει τσατάλια την κουζίνα και τον οχτρό. Ώρα για καθαριότητα.View media item 21004
Αλλο που δεν θελειιιΣτην προηγούμενη φωτό το "εγκλημα". Εδώ η "τιμωρία"View media item 21005
"Βλέπεις τι παιδαράς είμαι; Ε; Βλέπεις;" :DΧα χα αυτό σκέφτηκα κι εγώ όταν είδα πως κορδώθηκε και μεγάλωσε το σώμα του.
Σφίχτης:D"Βλέπεις τι παιδαράς είμαι; Ε; Βλέπεις;" :D
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας