Από το στόμα σου και στου...πεπερόνι το αυτί Τάκη μου! Έχοντας ξαναδεί το έργο δεν ξέρω πραγματικά ποια θα είναι η συνέχεια... Το μόνο σίγουρο είναι πως η συντροφιά, έστω και με χώρισμα είναι μεγάλο πράγμα (και σίγουρο σε σχέση με αυγά μωρά κτλ )ο Δον ζουαν ο πεπερ που θα παει,θα τον στρωσει η.λεγαμενη,θα τον σιαξει:D
Αμβρόσιε είσαι πάντα ευγενής και καλοπροαίρετος! Σ΄ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Αισθάνομαι ευτυχής που το Ληδάκι ζει με ανθρώπους που σέβονται, αγαπούν και φροντίζουν τα ζώα που έχουν αναλάβει :)Καλησπέρα Ελένη! Να σου ζήσουν και τα δύο πλέον φτερωτά παιδάκια σου! Δεν θα μπορούσε να βρεθεί καλύτερο σπίτι για την πανέμορφη και δυναμική Λήδα! Πολλά μπράβο στην κυρία Σίσσυ για την ευγενική χειρονομία της! Δεν υπάρχουν λόγια για την προσφορά της!
Ελένη μου αντιλαμβάνομαι απόλυτα την αγωνία σου... Τα έχω περάσει. Τελικά είμαι σίγουρη πως αυτά τα μικρά διαβολάκια είναι χειρότερα από το να έχεις μεγάλους παπαγάλους!:DΤώρα έχουν αντιστραφεί οι ρολοι νομίζω .. Αντί να κυνηγάει ο πεπερ τη λυδα όπως είχανε συνηθίσει ξαφνικά έχει γίνει η λυδα κυνηγός.. Αρχίζει τις φωνές δυνατά εκείνος απαντάει Κ τον κυνηγάει αυτός τρέχει σαν κατατρεγμένος πφφφφφ δν ξέρω. Ευχομαι να θέλουν απλά το χρόνο τους
Σας ευχαριστούμε παρά πολύ για τα καλά σας λόγια να είστε καλά... Προσπαθούμε για το καλύτερο για αυτά τα μικρά μαμουνια το αξίζουν πραγματικά... Μας δείχνουν τόση αγάπη που μερικές φορές λες δν είναι δυνατόν Κ όμως είναι γιαυτο το αξίζουν το καλύτερο από μας Κ πάντα θα προσπαθούμε να τους το προσφέρουμε :)Καλησπέρα Ελένη! Να σου ζήσουν και τα δύο πλέον φτερωτά παιδάκια σου! Δεν θα μπορούσε να βρεθεί καλύτερο σπίτι για την πανέμορφη και δυναμική Λήδα! Πολλά μπράβο στην κυρία Σίσσυ για την ευγενική χειρονομία της! Δεν υπάρχουν λόγια για την προσφορά της!
Παρακολουθώ εδώ και πολλές μέρες τις εξελίξεις σας και, με όλο το θάρρος, θα ήθελα να σου πω ότι χαίρομαι απεριόριστα και για τους τρεις σας! Γελάω με τα κατορθώματα και τις συμπεριφορές τους!Φροντίζεις και διαχειρίζεσαι τα παπαγαλάκια σου με τόση αφοσίωση, καλοσύνη, προσοχή και πάνω από όλα αγάπη, που αποκλείεται να μην σημειωνόταν πρόοδος, σωστά και σταδιακά βήματα στην μεταξύ τους σχέση! Σε συγχαίρω για αυτό και σας εύχομαι από καρδιάς να είστε πάντα έτσι καλά, αγαπημένοι και να συνεργάζεστε όπως και τώρα! Καλή σας συνέχεια!
Σίσση μου αυτά εντός κλουβιού χωρίς χώρισμα,όταν είναι έξω δν είχαν πολύ επαφή ο καθένας την δουλειά του αλλά σήμερα Κ εκτός κλουβιού η δεσποινίς είχε όρεξη ρούπι δεν τον άφηνε σήκωνε το φτερωμα σαν σκαντζόχοιρος Κ του έβαζε κατσαδα αυτός έτρεχε μακριά πέθανα στα γέλια :D έχω να σημιωσω όμως πως τώρα κοιμούνται χωρίς χώρισμα στην ίδια πλευρά ναι ναι βασικά η λυδα είναι στη μεριά που πάντα ο πεπερ κοιμόταν στο δικό του κλουβί Κ σήμερα πάω να τα βάλω για ύπνο Κ δν είχα βάλει το χώρισμα Κ τον βλέπω στη μεριά της λέω κάτσε να του βάλω την κούνια στην έξω γωνία όπως Κ στο κλουβί του Κ τελικά πήγε εκεί Κ κοιμήθηκε στην κούνια του στην πλευρά της Κ παρά δίπλα η ληδα τον τσιγκλισε λίγο αλλά μετά βολεύτηκαν. Πρωτη φορά κοιμούνται στην ίδια πλευρά του κλουβιού.Αχ άντε ευχομαι να κοιμούνται αγκαλίτσα μια μέρα πφφφ:DΑμβρόσιε είσαι πάντα ευγενής και καλοπροαίρετος! Σ΄ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Αισθάνομαι ευτυχής που το Ληδάκι ζει με ανθρώπους που σέβονται, αγαπούν και φροντίζουν τα ζώα που έχουν αναλάβει :)
Ελένη μου αντιλαμβάνομαι απόλυτα την αγωνία σου... Τα έχω περάσει. Τελικά είμαι σίγουρη πως αυτά τα μικρά διαβολάκια είναι χειρότερα από το να έχεις μεγάλους παπαγάλους!:D
Όλα ''αυτά'' τα κάνουν εκτός κλουβιού ή όταν βρίσκονται μέσα χωρίς χώρισμα;
πχ Ο Μάριος δεν κατάφερε να συγκατοικήσει με τον Κάρλο αλλά ούτε με την Λήδα. Η ανάγκη του όμως για συντροφιά καλύφθηκε, έστω κι αν δεν ταίριαξε (απόλυτα) με κάποιο από τ΄άλλα δύο πουλάκια. Ακόμα και οι ''καυγάδες'', η περιέργεια για το τι κάνει ή που βρίσκεται ο άλλος, έδιναν νόημα στη ζωή τους..., αλλά φαίνεται πόση ανάγκη είχαν το ένα το άλλο. Οση αγάπη και να τους δίνουμε εμείς, αλλιώτικα είναι με ένα πουλάκι, με το είδος τους.
. Βεβαιότητα, αν συνεχιστεί, αφηρημένη εγώ, το "ξεπέρασα".Αυτό που σου λέει ο Φοίβος απο επάνω είναι όντως μια πιθανότητα οπότε κόψτης τα πολλά χαδάκια στο κορμάκι, το κεφαλάκι είναι αρκετό
Αυτό με εντυπωσίασε κι εμένα Διονύση! Άγρια, η οποία δεν με δάγκωσε ποτέ (όταν την έπιανα) και δεν ασχολήθηκα σχεδόν καθόλου μαζί της όσο την είχα, στο βιογραφικό της να προσθέσω επίσης πως είναι κόρη κι αδελφή βραβευμένων (σε διεθνείς διαγωνισμούς)Πάντως Sissy δε σταματάω να εντυπωσιάζομαι. Ακου... "άγριο" πουλάκι η Λήδα. Αυτή είναι μια ψυχούλα μάλαμα, ένα αρνάκι σκέτο. Συγκρίνοντάς τη μάλιστα με τα... "ήρεμα" τα δικά μας αρχίζεις να αναρωτιέσαι :D
Αυτό με εντυπωσίασε κι εμένα Διονύση! Άγρια, η οποία δεν με δάγκωσε ποτέ (όταν την έπιανα) και δεν ασχολήθηκα σχεδόν καθόλου μαζί της όσο την είχα...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας