Λοιπόν. Έπαιξε χθες η μητέρα μου.. Έβαλε το χέρι της πέντε φορές μέσα και χτυπιοταν σαν παλαβό σε όλο το κλουβί..
Οκ.. Θα το κάνω έτσιΤο χέρι στο κλουβί δε το βάζουμε, το έχουμε ξαναπεί πριν πολύ καιρό. Ανοίγεις την πόρτα και το πουλάκι κάνει οτι θελει, χωρις να βαζουμε χερι μεσα. :)
Ξέρω ότι σε εχει πιασει ανησυχια και αγωνια αλλα θα επιμενω "σπαστικα" κι εγώ. Υπομονή
Μιχάλη το ξέρω ότι κουράστηκες αλλά πίστεψέ με, επιμένω γιατί ξέρω ότι το πουλάκι είναι σε χειρότερη κατάσταση.Οκ.. Θα το κάνω έτσι
Σε όλα αυτά να προσθέσω ότι βγάζουμε έναν παπαγάλο έξω για να περάσει καλά, να παίξει και κυρίως να πετάξει και να ξεπιαστει. Αυτό που θα εκανα εγώ λοιπόν είναι να ανοίγω την πόρτα, να αφήνω σε ευδιάκριτο μέρος παιχνίδια και τις αγαπημένες του λιχουδιές και η απόφαση θα ήταν δική του. Και όλα αυτά μόνο για το καλό του, επειδή θεωρώ ότι εχει ανάγκη να πετάει. Έχω και τώρα ένα άγριο παρροτλετ που προσπαθώ να εξημερωσω. Ίσως εξημερωθεί, ίσως πάλι και όχι. Δεν είναι όλα τα πουλάκια ίδια. Δικός μου στόχος πριν αρχίσω την εξημερωση και των 3 ήταν να μην με φοβούνται όταν αλλάζω τις τροφές τους ή καθαρίζω τα κλουβιά, να βγαίνουν για να ξεπιανονται και με κάποιον τρόπο να τα επιστρέφω στο κλουβί. Αφού κατακτήσεις αυτούς τους στόχους, τον τέταρτο στόχο θα τον κατακτήσει μόνο του το πουλάκι όταν θα σε πλησιάσει και θα αναζητήσει τη συντροφιά σου. Αλλά ακόμη κι αν δεν γίνει αυτό, να θυμάσαι ότι ό,τι κάνεις το κάνεις για το καλό του παπαγάλου και όχι για να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου.Μιχάλη το ξέρω ότι κουράστηκες αλλά πίστεψέ με, επιμένω γιατί ξέρω ότι το πουλάκι είναι σε χειρότερη κατάσταση.
Σκέψου ότι...
Δίνεις δικαιώματα κι εσύ όμωςΚαλύτερα τα πάμε; Που εμένα με μισοί και δεν θέλει ούτε να με δει![]()
Ναι έχετε δίκιο.. Τώρα όμως τι να κάνω εγώ;Δίνεις δικαιώματα κι εσύ όμως![]()
Ναι έχετε δίκιο.. Τώρα όμως τι να κάνω εγώ;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας