@Tony Forpus, Εγώ νομίζω ότι είχε κάνει βήματα... Με την 1η αναποδιά, τα παρατάει... Είναι μικρός και ανυπόμονος...
ΠαροτλετΤι πουλι ειναι ο Φλαφυ βρε παιδια, δεν θυμαμαι
@Tony Forpus, Εγώ νομίζω ότι είχε κάνει βήματα... Με την 1η αναποδιά, τα παρατάει... Είναι μικρός και ανυπόμονος...
Δε διαφωνώ Αντώνη αλλά ίσως δεν έγραψα σωστά αυτό που ήθελα. Εννοούσα ότι δε βλέπω "χειροτερευση" στην συμπεριφορά του πουλιού αλλά μάλλον κάτι "λάθος" στις προσπάθειες που έγιναν. Με λίγα λόγια κάτι "τάραξε" το πουλάκι για να "πισωδρομήσει" έτσι.@ErnestoTheParrotlet
Διονυση τον Ιανουαριο το πουλακι εβγαινε απο το κλουβι και καθοταν στα χερια,υπαρχουν και φωτογραφιες.
Το γεγονος οτι τωρα δεν βγαινει μονο πισωγυρισμα μπορει να ειναι.
Προφανως ενδιάμεσα κατι εχει γινει για να υπαρχει αλλαγη συμπεριφορας και αρνηση να βγει εκτος κλουβιου.
Η θα το αφήσουν ως έχει... Η θα του ανοίγουν την πόρτα για να βγαίνει μόνο του και να μπαίνει...@ErnestoTheParrotlet
Διονυση τον Ιανουαριο το πουλακι εβγαινε απο το κλουβι και καθοταν στα χερια,υπαρχουν και φωτογραφιες.
Το γεγονος οτι τωρα δεν βγαινει μονο πισωγυρισμα μπορει να ειναι.
Προφανως ενδιάμεσα κατι εχει γινει για να υπαρχει αλλαγη συμπεριφορας και αρνηση να βγει εκτος κλουβιου.
Μιχάλη, δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιος ειδικός που ψάχνεις πάντως να ξέρεις ότι ακόμη και τον σκύλο μου που πήγα σε εκπαιδευτή, ο εκπαιδευτής εκπαίδευσε εμένα κι εγώ μετά τον σκύλο. Η ευθύνη θα πέσει πάλι σε εσένα. Δεν θα το δώσεις σε κάποιον και μετά θα πάρεις ένα πουλάκι προγραμματισμένο να συμπεριφέρεται διαφορετικά.Άρα εγώ τώρα τι να κάνω;. Δηλαδη αν τον πάω σε έναν ιδικο πιστεύετε δεν Ν θα ηρεμήσει με εμένα
Η μητέρα σου μπορεί να βοηθήσει;Οκ.. Άρα τι να κάνω τώρα.. Υπάρχει περίπτωση να βγαίνει ή όχι;
Όχι.. Της είναι δύσκολο λόγω της δουλειάς της αν μπορέσει θα είναι για λίγο.. Πιστεύω θα μπορεί πχ κάνα 30 λεπτό κάθε μέρα μερικές φορές και παραπάνωΗ μητέρα σου μπορεί να βοηθήσει;
Ωραία θα της το πω. ΕυχαριστώΜισή ώρα είναι μια χαρά για τη φάση που βρίσκεστε τώρα
Εγώ θεωρώ ότι το πιο σωστό είναι να ανοίγετε την πόρτα και να περιμένετε να βγει αλλά αν νομίζεις ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, ζήτησε από την μητέρα σου να βγάζει τον φλαφυ με τον τρόπο που το έκανε παλιά. Την μητέρα σου φαίνεται να την εμπιστεύεται. Αν πάει να τον βγάλει και εκείνος πηδήξει μέσα στο κλουβί, μην επιμείνετε. Αφήστε την πόρτα ανοιχτή και καθίστε εκεί κοντά και φωνάξτε τον. Την επόμενη μέρα πάλι το ίδιο.
Θαυμάσια και αισιόδοξα νέα! Χάρηκα πάρα πολύ! Πολλά μπράβο στην μητέρα σου που σε βοηθάει και σε στηρίζει στην φροντίδα του κατοικιδίου σου! Η συνεργασία σας, η υπομονή και η προσεκτική προσεγγίσει απέδωσαν! Καλή σας συνέχεια εύχομαι! Πάντα έτσι! ✌Καλησπέρα...
Οπως δεν το πίστεψα εγω ετσι μαλλον δεν θα το πιστέψετε και εσείς.. Μιλαγα με την μητερα μου στο τηλέφωνο και με ειχε Ανοιχτή ακρόαση διοτι έπαιζε με τον Φλαφυ. Ετσι οπως έπαιζε ο Φλαφυ την αφησε να τον ΧΑΪΔΈΨΕΙ λίγο ποιο πανω απο την κοιλια του... Μετα απο λιγο μιλαγα με την μητερα μου γιατι μου ελεγε πως φοβόταν να τον βγαλει εκατοστά εξω για να μην πετάξει αλλα την έπεισα να το προσπαθήσει... Ο Φλαφυ οχι απλα βγήκε απο το κλουβί αλλα η μητερα μιυ εβαλε το πρόσωπο της χιλιοστά μακρυα του και του μίλαγε και αντι να φυγει οπως συνηθίζει καθόταν και την κοίταγε... Παρακάτω θα εχω Φωτογραφίες
Τέλεια! Άψογα! Πολύ βολική και ωραία η ανακαινισμένη επίπλωση! Συγχαρητήρια στην @Sissy για την βοήθεια και την αποτελεσματικότητα της! Και σε εσένα Μιχάλη που έσπευσες να ρωτήσεις! :)Το πριν και το μετά της νέας διαρρύθμισης του κλουβιού από την κ. Σισσυ. Σας ευχαριστούμε πολυ
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας