Αν σε βολεύει πήγαινε εκεί.Άρα να τον φέρω στο γραφειο μου ή να πάω εγώ εκεί
1η προτεραιότητα τα μαθήματα εννοείται.
Αν σε βολεύει πήγαινε εκεί.Άρα να τον φέρω στο γραφειο μου ή να πάω εγώ εκεί
Φυσικά. Έχω όμως την απορία είναι καλό που ήρθε μέχρι να βγει ο καρπός μου από την πόρτα και μετά έφυγε ή οχιΑν σε βολεύει πήγαινε εκεί.
Με όλους αλλά λίγο ποιο πολύ με εμεναΜε όλους όσους περνούν δίπλα του έχει την ίδια αντίδραση ή μόνο μ΄εσένα;
Τι εννοείς, πως τον κουνάς δηλαδή;
Σας ευχαριστώ πολύ και για τα καλά σας λόγια και για της συμβουλές.Γεια σου Μιχαλη, βλεπω πως εχεις αρχισει και κανεις σωστα βηματα. Για να μην τρομαζει τοσο οταν πλησιαζετε δοκιμασε κατα διαστηματα μεσα στη μερα να πηγενεις στο κλουβι του, χωρις να του μιλας και με το τροπο που περνας απο διπλα του για κατι ασχετο, να του δινεις μια λιχουδια και να φευγεις, ετσι θα συνδιασει την κινηση που γινετε εξω απο το κλουβι του με κατι καλο.
Να σου πω ενα μεγαλο μπραβο που δεν τον εχεις εγκαταληψει και συνεχιζεις τις προσπαθειες.
OkΔες αντίδραση στο τωρινό βήμα και ανάλογα.. Ή συνεχίζεις ή πας ένα βήμα πίσω..
Αν σε βολεύει πήγαινε εκεί.
Αφού τον έχω υιοθετήσει :)Αν ειχε λιγο καυστικο χιουμορ θα σου απαντουσε "ναι μπαμπα"...
Χσχα τέλειοΑν ειχε λιγο καυστικο χιουμορ θα σου απαντουσε "ναι μπαμπα"...
Ανεβενει εύκολα στο χέρι μου ναι όμως πάει μέχρι προς το τέλος του κλουβιού και φεύγει... Αυτό με την πόρτα μου το είχε πει και η κυρία ζωή και το έκανα για 15 μέρες αλλά.. Ακουνητο αμίλητο αγελαστο..Αν ερχεται στο χερι σου χωρις να φοβαται οταν το βαζεις στο κλουβι τοτε πιστευω κι εγω πως μπορεις να τον αφησεις να βγει.
Το μονο που θα σου προτεινω ειναι να μην τον βγαλεις με το ζορι απο το κλουβι.
Ασε την πορτουλα ανοιχτη και οταν νιωσει ετοιμος θα βγει μονος του.Ισως να μην βγει απο την πρωτη μερα αλλα δοκιμασε και τις επομενες χωρις ομως να τον ζορισεις.
Θα βγει... Υπομονή!Ανεβενει εύκολα στο χέρι μου ναι όμως πάει μέχρι προς το τέλος του κλουβιού και φεύγει... Αυτό με την πόρτα μου το είχε πει και η κυρία ζωή και το έκανα για 15 μέρες αλλά.. Ακουνητο αμίλητο αγελαστο..
Άρα τι να κάνω.. Να κάνω το βήμα που κάνω μέχρι να το υλοποιήσω ή να αρχίσω αυτό το βήμα;Θα βγει... Υπομονή!
Καλό..Αν ειχε λιγο καυστικο χιουμορ θα σου απαντουσε "ναι μπαμπα"...
Πήγαινε κατασκήνωση και ξαναξεκιναμε όταν γυρίσεις :)Άρα τι να κάνω.. Να κάνω το βήμα που κάνω μέχρι να το υλοποιήσω ή να αρχίσω αυτό το βήμα;
Οκ. Άρα η μητέρα μου τι να κάνει τωρα(συγνώμη αν σας κουράζω)Πήγαινε κατασκήνωση και ξαναξεκιναμε όταν γυρίσεις :)
Θα το περιποιείται, θα του μιλάει κτλ... όλα οκ.Οκ. Άρα η μητέρα μου τι να κάνει τωρα(συγνώμη αν σας κουράζω)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας