εννοειται,θα βαλω αργοτερα, λοιπον του εβαλα κλουβι ομως δεν τον βλεπω και τοσο ενθουσιασμενο, μαλλον το σταντ του αρεσε περισσοτερο.εγω περιμενω φωτο του παπαγαλου σου. Θελω να τον δω χωρις την αλυσιδα να χαρω και εγω και ολοι μας.. Περιμενουμε...![]()
εννοειται,θα βαλω αργοτερα, λοιπον του εβαλα κλουβι ομως δεν τον βλεπω και τοσο ενθουσιασμενο, μαλλον το σταντ του αρεσε περισσοτερο.εγω περιμενω φωτο του παπαγαλου σου. Θελω να τον δω χωρις την αλυσιδα να χαρω και εγω και ολοι μας.. Περιμενουμε...![]()
τα φτερα του τα θελω καλα κομμενα κι οχι να τον ψαχνω σε κανενα γειτονικο μπαλκονιμε το βγαλσιμο τις αλυσιδας συμφωνω και εγω, βρες ομως καποιον που ξερει σιγουρα να κοβει φτερα και θα δεις πολλα παιχνιδια απο τον παπαγαλο σου
ερχομαι ξανα στο θεμα.
λοιπον τον εχω 2 βδομαδες και κατι αν θυμαμαι καλα.
προς το παρον δεν με αφηνει να τον ανεβασω στο χερι μου, δεκτον.
οταν πλησιαζω το ραμφος του με το δαχτυλο μου με αφηνει να του το αγγιξω ομως αν θελησω να τον χαιδεψω τοτε τραβαει μια πολυ βραχνη στριγγλια. Γιατι.
οταν του δινω φυστικια ειναι πολυ προθυμος να τα δεχτει και να τα παρει αφοβα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας