Γενικά Παράνομο πετ σοπ

Τηλεφωνησα σε μια φιλοζωικη και τους ενημερωσα, τους ζητησα μαλιστα να κανουν οτι περναει απο το χερι τους αλλα μαλλον δεν ενδιαφερθηκε κανεις η τουλαχιστον οσο χρειαζοταν...

Είχες μιλήσει καθόλου με το δασαρχείο που σου είχανε προτείνει τότε απ' τη Νομαρχία ή με τον υπεύθυνο της Νομαρχίας;
Η γραφειοκρατία σε όλο της το μεγαλείο...☹
 
Είχες μιλήσει καθόλου με το δασαρχείο που σου είχανε προτείνει τότε απ' τη Νομαρχία ή με τον υπεύθυνο της Νομαρχίας;
Η γραφειοκρατία σε όλο της το μεγαλείο...☹

Οχι δεν μιλησα εγω ο ιδιος με το δασαρχειο διοτι απο τη φιλοζωικη μου ειπανε πως συνεργαζονται με το δασαρχειο και θα προβουν αυτοι στις καταλληλες ενεργειες και ο,τι εγω δεν χρειαζοταν να κανω κατι αλλο περα απο την καταγγελια.
 
Λοιπον σημερα πηρα τηλεφωλο στην κτηνιατρικη υπηρεσια που ανηκει στη Νομαρχια στο τμημα προστασιας ζωων με σκοπο να καταγγειλω το περιστατικο και το μαγαζατορα βεβαια. Γνωριζω πως οι ελεγχοι της Νομαρχιας ειναι πολυ αυστηυροι και δεν χαριζουνε τιποτα και κανεναν. Η κοπελα που απαντησε το τηλ μου ειπε πως ο αρμοδιος κυριος ειναι σε αδεια και δεν ηξερε που να με κατευθυνει. Αποφασισα λοιπον και πηγα απο εκει. Μιλησα με καποιον αλλο κυριο κτηνιατρο, ο οποιος πορωθηκε ασχημα με τον εν λογω μαγαζατορα και μου εξηγησε πως τα αγρια πουλια ειναι θεμα του δασαρχειο και μου ειπε να απευθυνθω εκει. Μου ειπε επισης πως γνωριζει τους ανθρωπους εκει και πως δεν χαριζουνε κατι τετοια. Οτι εχουνε τις λιστες με τα προστατευομενα και τα απαγορευμενα ειδη και οτι μπορουνε να παραπεμψουνε απευθειας στον εισαγγελεα και κατασχουν επιτοπου ολα τα ζωα. Αυριο το πρωι λοιπον θα παω εκει και ο καθενας οπως εστρωσε ας κοιμηθει τωρα!
Ο Ανέστης αναμφίβολα κερδίζει θαυμασμό και του αξίζουν έπαινοι, αλλά δεν πρέπει οι υπόλοιποι, να μείνουμε στις προτροπές, στη συμπαράσταση & στα ευχολόγια! Ανέφερε: Νομαρχία, Τμήμα Προστασίας Ζώων, Κτηνιατρική Υπηρεσία, ενδεχόμενη παραπομπή μας σε Δασαρχείο, ή/και τι άλλο πρέπει όλοι μας να γνωρίζουμε & πώς να ενεργήσουμε αν αντιληφθούμε παρόμοιο "μαγαζί"; Έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε όχι μόνο τα ζωάκια, αλλά και ανυποψίαστους συνανθρώπους μας που θα καταφύγουν σ'αυτά! Και στην Αθήνα, στους Αμπελοκήπους (Αιτωλίας; Στο Ξενοδ. President κοντά), υπάρχει ένα τέτοιο ημιυπόγειο μαγαζί, αλλά δεν γνώριζα τη διαδικασία ή που μπορώ να το αναφέρω, (το Αστ. Τμήμα είναι σίγουρα αναρμόδιο!). Περιμένουμε κατευθύνσεις από όποιον γνωρίζει, και τον ευχαριστούμε!
 
ουυυπς διαβασα μονο την πρωτη σελιδα και απαντησα. sorry! Χεχε.

παντως παιδια αν υπαρχει κατι που μπορουμε να κανουμε πραγματικα θα ητανε καλο να το δημοσιευσει αυτος που θα βρει τη λυση γιατι κι εγω ξερω ενα απαισιο πετσοπ (απο κει που πηρα την κοκατιλ μου) αν και δεν ξερω αν εχει παρανομα πουλια ή οχι... η δικια μου παντως εχει δαχτυλιδι. αλλα το πετσοπ ειναι αρχαιο και βρομικο οπως και τα κλουβια...
 
Ανεστη καλεσε την ΑΝΙΜΑ για να δει μετα την γλυκα. Παλαιωτερα ο πατερας μου δουλευε στην λαικη. Εκει ητανε ενας κυριος και πουλαγε ξοβεργες και καρδερινες. Ηρθε μια μερα ο αστυνομικος νομιζω περιφεριαρχη τον λενε. Του περασε τα ''ωραια βραχιολια'' και τελος καλο ολα καλα και τα πουλια ελευθερωθηκανε.
 
Συζήτηση στο Forum 'Γενικές συζητήσεις για πουλιά' που ξεκίνησε από Φοίβος, 16 Ιουλ 2008
Αλέξανδρε, το πιο πιθανό είναι να έχει κλείσει μέχρι σήμερα το κατάστημα από χρέη.
 
Back
Top