marapo
PB Member
Ειρήνη μου λυπάμαι πολύ. Δεν έχω άλλα λόγια.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο στην ζωήΓεννημένο την ημέρα που πήρα το ζελεδακι. Κάποιος μου κάνει πλάκα. Και δεν είναι καθόλου αστείο.
Ο έρωτας με έρωτα περνάει. Στοίχημα πως σε λίγους μήνες θα το έχεις αγαπήσει το ίδιο;; Να το χαίρεσαι@ΜΑΡΙΑαα σ ευχαριστώ πολύ,το αγαπώ ήδη αλλά..
Πραγματικά με πιάνει η καρδιά μου με όλα αυτά που διάβασα. Ξέρω ακριβώς πως νιώθεις, μου θύμισε τότε που είχα πάρει ενα κουνελάκι από μια κοπέλα που τα έσωσε από μια κούτα στα σκουπίδια. 11 μέρες την είχα. Περα από την αντιβίωση που έπαιρνε πέρα από το γάλα που του έδινα γιατί ήταν μωράκι, Την τελευταία μερα εκεί που ήταν ζωηρή, έτρεμε το σωματακι του ,δεν μπορούσε να κάτσει στα πόδια του ,το κεφάλι του δεν μπορούσε να ισιώσει ούτε να κουνήσει.. έκανα ο,τι καλύτερο μπορούσα και συνεχίζω να βοηθάω ζωάκια. Με πονάει η καρδιά μου όταν δεν τα καταφέρνουν. Αλλά αυτό το κουνελάκι, η Μπέρι όπως την έλεγα ήταν και είναι η χειρότερη μου απώλεια. Ακόμα την ψάχνω στους διαδρόμους του σπιτιού να τρέχει και φοβάμαι να μην κάνω κάποιο θόρυβο και την ξυπνήσω ή τρομάξει. Πέρασαν 2 χρόνια, ακόμα την έχω στην καρδια μου . Κα μου έτυχε παρόμοιο. 11.11 πέθανε η μπερι και η γιασμιν στο δαχτυλίδι της έχει τον αριθμό 111. Δεν ξεπερνάμε ποτέ την απώλειά τους . Είμαι σίγουρη πως το ζελεδακι και η μπερι είναι ευγνώμων για αυτά που τους δώσαμε. Είναι πάντα δίπλα μας και μας στέλνουν στη θέση τους άλλους να γεμίσουν την απώλεια τους.Σήμερα δυόμιση σχεδόν χρόνια μετά μπήκα στο μαγαζί που τον είχα πρωτοδει ,ήταν σ αυτό το κενό σημείο . Ήμουν με τον γιο μου ,με το που πήγα στο μέρος εκείνο τα μάτια έτρεχαν ποτάμι ,έκλαιγα με αναφιλητά . Μου ήρθε η εικόνα του στο μυαλό,όλα όσα είχε περάσει και ένιωσα το ίδιο όπως τότε . Τόσα πουλάκια άρρωστα με χαρτάκια μπροστά με τα φάρμακα τους ,μια δυστυχία . Ήταν σα να περίμενα να τον ξαναδώ ,σα να ήθελα να σω το μικροσκοπικό του κορμάκι εκεί μέσα ,να τον ξαναπάρω και να τα κάνουμε όλα απ την αρχή . Αλλά δεν ήταν εκεί .
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας