Ασθένειες Πληγή στο εσωτερικό του ποδιού του monk

Καλημερα! Οι πληγες μας στα ποδια είναι σε πολυ καλη κατάσταση. Η μεγάλη κρεατωσε τελείως. Ακόμα τις εχω δεμένες με Γάζα γιατι παρ όλο το κολάρο τεντώνει το ποδι και φτάνει το σημείο κοντά στη μασχάλη.
Προχτές κόψαμε αντιβίωση και αντιφλεγμονωδες, μόνο αλοιφή στην πληγη και στο λαιμό .
Το λαιμό τον ξυνει κάθε μέρα, βάζει το ποδι μέσα από το κολάρο και εκεί που ήταν όρθιο το κακαδι να φυγει, το έβγαλε μόνος του και παλι απ την αρχή.
Δυστυχώς μάλλον είναι ψυχολογικό, με το που του εβγαλα το κολαρο να τον ψεκασω άρχισε με λυσσα να τραβάει τα πουπουλα εκεί που τελειώνει η Γάζα και στο στήθος του, όποτε του το ξανά φόρεσα.την τελευταία εβδομάδα επίσης, τον παιρνω μαζί στη δουλειά στο κλουβί μεταφοράς. Την περισσοτερη ώρα τρώει. Όταν τον εχω στον ώμο μου κανα 2ωρο κοιμάται όρθιος(προσφανως δεν κοιμάται το βράδυ). Με το που μπει στο μεγάλο κλουβί (και στα 2 που εχω) παει στον πατο και κρυβει τη μουρη του μέσα στο σχοινί και αρχίζει το ξύσιμο. (Το σχοινί αυτό είναι η κοπελα του)
Η κυρια Δουκακη μου πε τελείωσε η δουλειά της και με παρεπεμψε σε κτηνιατρο συμπεριφοριστη. Τον κ Καραγιαννη. Εχω τηλεφωνήσει στο ιατρείο του, περιμενω να με καλέσει πισω.
Απλά επικοινώνησα χτες με την κυρία Δουκακη να τη ρωτησω μήπως υπάρχει περιπτωση να είναι ακάρεα αυτό γιατί είδα φωτογραφίες να λείπει έτσι τρίχωμα από τα ποδια, πολλες φορες κλουβί ξυνει το λαιμό, ανοίγει το στόμα και κάνει μια κίνηση προς τα έξω και επίσης, προχτές έβγαλε ένα κομμάτι ξερό δέρμα από το προσωπο του και μου κανε εντυπωση. (Σας το βάζω σε φωτογραφία) . Μου πε να του βάλω προληπτικα μια σταγόνα pulmosan αλλά το φοβάμαι λίγο να μαι ειλικρινής, γιατί έχω διαβάσει ότι είναι ισχυρό και ο κακομοίρης είναι ταλαιπωρος. Φαρμακονοταν 15 μέρες, όποτε είπα μήπως να του βάλω και τις πολυβιταμινες της beaphar.
Αυτά! Νομίζω τα γραψα όλα. Ανάρρωση ημέρα νο 24!
[automerge]1658302067[/automerge]
Να προσθεσω επίσης, ότι αυτά τα φουστακια δεν κάνουν τίποτα από προστασια. Είναι κοντό τελείως, παρολο που πηρα το small που έπρεπε για το είδος αυτό, και είναι τόσο μαλακα που κουνιουνται πανευκολα και περναει το ποδι. Του το βαλα πανω απο το κολάρο της Ελισαβετ να καλυπτει ακόμα πιο πολυ το λαιμό και μπορεί να το ανοίξει και να το βγάλει.
 

Συνημμένα

  • IMG_20220720_102541.webp
    IMG_20220720_102541.webp
    34,3 KB · Προβολές: 31
  • IMG_20220720_102551.webp
    IMG_20220720_102551.webp
    94,7 KB · Προβολές: 31
Μου πε να του βάλω προληπτικα μια σταγόνα pulmosan αλλά το φοβάμαι λίγο να μαι ειλικρινής, γιατί έχω διαβάσει ότι είναι ισχυρό και ο κακομοίρης είναι ταλαιπωρος
Στη σωστή δόση δεν δημιουργεί προβλήματα. Μία σταγόνα σε πάροτλετ δεν είναι κάτι υπερβολικό.
 
@Nikolina κατά βάση ειδικά όσον αφορά το ποδι πάνε καλά τα πράγματα κ μπράβο κ στους δύο σας. 😊 Τώρα για το στήθος κ τον συμπεριφοριστή, νομίζω ότι δεν είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου, όχι ότι πρέπει να το αγνοήσεις γιατί θα μπορούσε να γίνει πρόβλημα. Πιστεύω ότι μόλις κλείσουν οι πληγές στο πόδι, ένα μεγάλο μέρος της ενόχλησης θα έχει εξαλειφθεί κ θα μπορεσει να κοιμηθεί το πουλάκι μου.
ΥΓ. Η λεζάντα στη φωτό δεν έχω λόγια. Ταιριάζει απόλυτα με την έκφραση του! Είσαι βλέπεις, η μανούλα του κ παραπονιέται! Είστε κ οι δύο φοβεροί! 🤣
 
@Sissy είδατε διαφορά; δυστυχώς λυπάμαι ότι δε θα μου πει κάτι παραπανω απ όσα έχω διαβάσει τόσο καιρό στο ίντερνετ. Και σε σελίδες του εξωτερικού που έψαξα, τους λόγους για τους οποίους αυτότραυματίζονται.
Και δυστυχώς το μόνο που είχα κάνει απ ολα αυτα ήταν ένα καινουριο παιχνιδι που του χα βάλει στο κλουβί, 3 μέρες πριν εντοπίσω την πληγη.
Δε μπορω να διανοηθώ ότι περναμε και οι δυο μας όλο αυτό για ένα παιχνιδι!
 
@Nikolina Η αδελφή μου έχει υπερβολική (λάθος κατά τη γνώμη μου) αγάπη για το σκυλάκι, οπότε δεν προσπάθησε αρκετά πιστεύω....
Εύχομαι όλα να διορθωθούν γρήγορα και να βρει ο μικρός σου φίλος την ηρεμία και την ψυχική του ισορροπία!😍
 
Δεν νομίζω ότι θα σου πει ότι διάβασες στο ίντερνετ. Μιλάμε για έναν καταξιωμένο συμπεριφοριστη με πολύχρονη εμπειρία. Το μόνο που θα με προβληματίζε εμένα είναι το κόστος.
 
@HxC αυτός που μου το πουλησε μου πε να προσεξω να μη χαλασω τσαμπα λεφτά και να ακολουθήσω έναν Silva που μιλαει για αυτες τις περιπτωσεις. Βρήκα ένα βιντεακι του, αλλά είναι 2 λεπτά και λέει τα ίδια που έχω διαβάσει και εδώ.
Εγώ διατεθειμένη είμαι, Σάββατο βράδυ μου το πε η κυρία Δουκακη, Δευτέρα πρωι επικοινώνησα. Αλλά άμα θέλει ραντεβου από κοντά, γιατί έτσι γράφει μέσα, δεν είναι εφικτό για μένα..
 
Ναι ο Tony Silva είναι αυτός που λες. Δεν ξέρω να σου πω κάτι παραπάνω σχετικά με τον Καραγιάννη δυστυχώς. Ίσως η @Sissy που τον γνώρισε και προσωπικά να μπορεί να σε κατατοπίσει τι χρειάζεται και ποιο είναι το κόστος. Θεωρώ ότι θα είναι ακριβός πάντως μιας και βγαίνει στην τηλεόραση.
 
@HxC έχει το μονοπώλιο; Δεν υπάρχει άλλος με αυτήν την εξειδίκευση;
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Αυτό το ξερό κομμάτι που έβγαλα από το προσωπο του, δεν έκανε σε κανεναν εντυπωση; μόνο εγώ αγχωθηκα;
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Back
Top