Αν θυμάμαι καλά νομίζω πως η επίσκεψη κόστισε 240 ευρώ και ασχολήθηκε (στο σπίτι ήρθε) μια ώρα....Ίσως η @Sissy που τον γνώρισε και προσωπικά να μπορεί να σε κατατοπίσει τι χρειάζεται και ποιο είναι το κόστος. Θεωρώ ότι θα είναι ακριβός πάντως μιας και βγαίνει στην τηλεόραση.
Αν θυμάμαι καλά νομίζω πως η επίσκεψη κόστισε 240 ευρώ και ασχολήθηκε (στο σπίτι ήρθε) μια ώρα....
Επιβεβαίωσα την τιμή ισχύει, τη διάρκεια της επίσκεψης δεν θυμόμουν....ήταν πάνω από τρεις ώρες.@Sissy κάνετε πλακα τώρα; τόσα χρήματα η μια συνεδρία;
Ημουν σιγουρος οτι θα ηταν ακριβος αλλα δεν περιμενα τοσο ειναι η αληθεια. ''Λογικο'' ομως να χρεωνει τοσα αφου ουσιαστικα ειναι στα δαχτυλα οσοι κανουν τετοια δουλεια. Εγω προσωπικα δεν θα τα εδινα ειναι μεγαλο το ποσο.@Sissy κάνετε πλακα τώρα; τόσα χρήματα η μια συνεδρία;
Ποια ήταν;Του χα παρει και άλλη μια εταιρεία αλλά το πεταξα το κουτί. Δεν έφαγε ποτε.
Χωρίς σχόλιο!μου πε και "βουλωτοοοοοοοο"!
Είμαι απίστευτα χαρουμενη!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας