Ασθένειες Πληγή στο εσωτερικό του ποδιού του monk

Ίσως η @Sissy που τον γνώρισε και προσωπικά να μπορεί να σε κατατοπίσει τι χρειάζεται και ποιο είναι το κόστος. Θεωρώ ότι θα είναι ακριβός πάντως μιας και βγαίνει στην τηλεόραση.
Αν θυμάμαι καλά νομίζω πως η επίσκεψη κόστισε 240 ευρώ και ασχολήθηκε (στο σπίτι ήρθε) μια ώρα....
 
Πάντως, θέλω σας ενημερώσω ότι από προχτες το βράδυ είμαστε καλυτερα, σαν συμπεριφορά. Μπορει ακόμα να ξυνει το λαιμό και να προσπαθει να χτυπησει το πανω μέρος του ποδιου, αλλά είναι πιο υπερκινητικος, δεν κοιμάται συνέχεια όρθιος, τώρα είναι και τρέχει μέσα στο σπίτι, ενώ παντα τόσες μέρες καθόταν στον ώμο μου και λαγοκοιμοταν, χτες μου έκανε κουκουτσα και σήμερα πηγε να μου πειραξει τα τρουκς από τα παπουτσια!
Δεν ξέρω αν τον έριχναν τα φάρμακα, αν και δε γράφουν για υπνηλία , αλλά είναι άλλο πουλι!
Παρηγγειλα και το pulmosan γιατί στην Κεφαλονιά δεν το βρήκα και περιμενουμε!
Ο κ. Καραγιάννης δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα μαζί μου, βέβαια με την τιμή που είδα κιόλας ανά επίσκεψη, δεν ξέρω αν θα έμπαινα σ αυτη τη διαδικασία..
Νομίζω ότι θα παμε καλα παντως. Δεν ξέρω ποσο καιρό θα μας παρει να σταματήσουμε τον αυτότραυματισμό και να βγάλουμε το κολάρο, αλλά εδώ και 2 μέρες έχω επιτέλους την πεποιθηση ότι θα το καταφέρουμε!
 
Αν θυμάμαι καλά νομίζω πως η επίσκεψη κόστισε 240 ευρώ και ασχολήθηκε (στο σπίτι ήρθε) μια ώρα....
@Sissy κάνετε πλακα τώρα; τόσα χρήματα η μια συνεδρία;
Επιβεβαίωσα την τιμή ισχύει, τη διάρκεια της επίσκεψης δεν θυμόμουν....ήταν πάνω από τρεις ώρες.
 
Έτσι είναι, δέκα χρόνια σπουδές έκανε ο άνθρωπος.
Τζάμπα σπούδαζε τόσα χρόνια.
Όλοι οι γιατροί με μεταπτυχιακό, master και έξτρα ειδικότητα περνούν τουλάχιστον 80 ευρώ για μία επίσκεψη
που μπορεί να διαρκέσει το πολύ μισή ώρα.
Να πω και την άποψη μου για τους συμπεριφοριστές κτηνιάτρους.
Πιστεύω ότι δεν χρειάζονται, αρκεί εμείς μέσω της καθημερινής μας επαφής και αλληλεπίδρασης με τα ζωντανά μας να μπορέσουμε να κατανοήσουμε αυτά που θέλουν να μας πουν και αυτά που θέλουν να κάνουν.
Εάν υπάρχουν οι απαραίτητες γνώσεις για την φροντίδα τους, ή αγάπη και το μεράκι ,δεν χρειάζεται κανένας συμπεριφοριστής γιατρός, άς μην γινόμαστε υπερβολικοί.
Η λάθος συμπεριφορά ενός ζώου τις περισσότερες φορές οφείλεται σε δικά μας λάθη και παραλείψεις.
 
@Vada λογικό να είναι ακριβός, απλά θεωρώ την τιμή λίγο υπερβολική.
Και σίγουρα σε κατι ευθυνομαι εγώ, αλλά βλέπεται ότι προσπαθω παρα πολυ για να το καταφέρω.
Δυστυχώς τα μοναδικα που είχαν αλλάξει πριν από όλα αυτά ήταν ότι μια περιοδο δουλευα 12ωρο και δεν πηγαινα το μεσημέρι σπίτι και μετά ένα καινουριο παιχνιδι που του έβαλα μεσα στο κλουβί, το οποίο παρ ολα αυτα, το χα κρεμασμένο πρωτα στο παρκο του για να το συνηθίσει και μετά του το βαλα μεσα. Αλλά δεν το συνήθισε, 3 μέρες του το χα νομίζω μέχρι να δω την πληγη και δεν είχε πλησιασει καν εκείνη τη μεριά του κλουβιου...
Θεωρώ ότι τελικά ένα από αυτά τα 2 ήταν η αιτία η ίσως και τα δυο μαζί..
Προσπαθώ όμως όσο μπορώ να το διόρθωσω, ίσως παλι κανοντας λάθη! Δηλαδή τώρα για να τον ελέγχω τον παιρνω μαζί μου στη δουλειά για να χει παρεα και δεν φευγω καθόλου από το σπίτι. Κάθομαι και τα σαββατοκυριακα που δε δουλευω μαζί του όλη μέρα. Μέχρι να γίνουν καλά οι πληγες.
Αλλά φοβάμαι ότι όταν χρειαστεί να τον αφήσω μόνο του θα χω προβλημα, γιατί θα χει μάθει μαζί μου...
Το χουμε συζητήσει παραπανω αυτό, γι αυτό ήθελα τη βοήθεια του κ. Καραγιάννη, για να δω αυτό πως θα διαχειριστώ.
Για την ώρα χτες έβαλα κάμερα στο σπίτι για να παρακολουθω και αν κοιμάται το βράδυ! Hello big brother!
 
@Nikolina δεν είναι απαραίτητο να φταις σε κάτι παρόλο που ευθύνεσαι. Για παράδειγμα, μπορεί να αγχώθηκε με το κολάρο που του έβαλες, το οποίο όμως ήταν απαραίτητο για να κλείσει η πληγή , κρίσιμο ζήτημα για την ζωή του. Ότι έγινε έγινε, είτε έφταιγε το παιχνίδι είτε όχι. Τώρα πρέπει να ηρεμήσει το πουλάκι κ πιστεύω ένα μεγάλο βήμα θα είναι η επούλωση της πληγής στο πόδι του που θα σημαίνει ότι θα φύγει κολάρο.
 
@Sissy κάνετε πλακα τώρα; τόσα χρήματα η μια συνεδρία;
Ημουν σιγουρος οτι θα ηταν ακριβος αλλα δεν περιμενα τοσο ειναι η αληθεια. ''Λογικο'' ομως να χρεωνει τοσα αφου ουσιαστικα ειναι στα δαχτυλα οσοι κανουν τετοια δουλεια. Εγω προσωπικα δεν θα τα εδινα ειναι μεγαλο το ποσο.
 
Αγαπημένοι μου!
Θέλω να σας πω ότι σήμερα ξυπνήσαμε ακόμα πιο καλά!
Μου ρίξε και την Τσιμπια μου, τραγούδησε, μου πε και "βουλωτοοοοοοοο"!
Είμαι απίστευτα χαρουμενη!
Μόλις μου ρθε και το pulmosan , λέω να μην του το βάλω ακόμα και τον επιβάρυνω, να δω πως θα παει τις επόμενες μέρες.
 
Του πηρα και τα πελετ της psittacus μήπως ευθυνοταν και η διατροφή του, αν και του έδινα λαχανικά και φρουτα, αλλά να το αποκλείσω και αυτό.
Του χα παρει και άλλη μια εταιρεία αλλά το πεταξα το κουτί. Δεν έφαγε ποτε. Αυτά εδώ μυρίζουν υπέροχα! Ξέρω ότι πρεπει να γίνει σταδιακά η αλλαγή και να είμαι σίγουρη ότι τρώει, τα χω διαβάσει αυτά. Του δωσα λίγο σπασμένο παντως και δεν έδειξε να τον χάλασε!
 
Εδώ είμαστε παλι! Σήμερα στην αλλαγή της γαζας έπεσε το κακαδι το μεγάλο από το ποδι! Καθαρό το ποδαρακι μας και ελάχιστο ακόμα για να κλείσει η μικρουλα που είχε κάνει.. Του έβγαλα το κολάρο και τον αφησα να μπαναριστει που ειχε 35 μέρες το δυσμοιρο, το ψέκαζα με την αλοη!
Τον αφησα να τον παρατηρησω ελευθερο και άρχισε να πειραζει τα καρφακια που έχουν βγει και να καθαρίζει τα φτερακια του, λογικό μετά από τόσο καιρό που δεν έφτανε. Κάθε φορά που πειραζε το ποδι, πηγαινα κοντα να δω και έβλεπα πανω τα φτερακια, αλλά προσπαθουσε μάλλον να ανοίξει τα καρφακια. Και εκεί που είχα μπει με μεγάλη μου χαρά να σας γράψω τσουπ.
[automerge]1659276754[/automerge]
Αίματακι παλι στο ποδι...
Ξαναδεσα την πληγη με Γάζα και τωρα έχει ξεκινήσει και γδερνει το λαιμό του, από εκεί που μισή ώρα δεν τον πειραζε .. Πάμε παλι λοιπόν για κολάρο.
Σε 3 μέρες έχω ραντεβου να του ξεκινήσω θεραπεία με ανθοιαματα. Κάποιοι μπορεί να τα κοροιδευουν, εγώ τα πιστευω και έχω την ελπίδα... Θα σας ενημερώσω!
 

Συνημμένα

  • IMG_20220731_165918.webp
    IMG_20220731_165918.webp
    41,8 KB · Προβολές: 34
  • IMG_20220731_165906.webp
    IMG_20220731_165906.webp
    51,4 KB · Προβολές: 34
  • IMG_20220731_165834.webp
    IMG_20220731_165834.webp
    36,9 KB · Προβολές: 34
  • IMG_20220731_165750.webp
    IMG_20220731_165750.webp
    73 KB · Προβολές: 32
  • IMG_20220731_170526.webp
    IMG_20220731_170526.webp
    38,2 KB · Προβολές: 32
@ckdodis εδώ και 15 μέρες περιπου είναι μια χαρά η διάθεση του. Από όταν τελειωσαμε με τη φαρμακευτική αγωγή. Τρώει κανονικά, μιλάει, παιζει. Μόνο με το κολάρο τα έχει που προσπαθει να το βγάλει. Σήμερα τα πηγε καλά για μισή ώρα που του το αφαιρεσα, αλλά παλι από την αρχή μετά.
Δεν πειραζει, με υπομονή θα το καταφέρουμε!
 
Back
Top