Ασθένειες Πληγή στο εσωτερικό του ποδιού του monk

@ckdodis ναι ναι δεν το συζητάμε! Όταν άρχισε να μιλάει και να παιζει πηρα τα πανω μου και και εγώ.. 25 μέρες κοιμόταν όρθιος, απλά έτρωγε και κοιμόταν!
Αφου γλιτώσαμε και έκλεισε η μεγάλη η πληγη στο ποδι του δε φοβάμαι τώρα. Θα το καταφέρουμε!
 
Σε 3 μέρες έχω ραντεβου να του ξεκινήσω θεραπεία με ανθοιαματα.
Τι ραντεβού έχεις; εννοώ με ποιον...τι ειδικότητα... Εγώ στο παρελθόν είχα πάρει ανθοΐαμα του Μπαχ, χωρίς αλκοόλ μάλιστα και απλά πήγα στο φαρμακείο και το πήρα
 
@ianos δεν απευθύνθηκα στην κοπέλα που μου είπαν, αλλά επικοινωνησα απευθείας με τη σελίδα των ανθοιαματων στην Ελλάδα, που είναι και αυτοί που κάνουν τα σεμινάρια. Δε γνωρίζω αν η κοπελα που θα μιλήσω έχει κτηνιατρικές γνώσεις, αλλά απ οτι εχω ψάξει υπάρχει ένα συγκεκριμένο που έχει να κάνει με τις αυτοκαταστροφικές τάσεις και με τους παπαγαλους που μάδανε τα φτερά τους.
Απλά θέλω να μαι σίγουρη ότι θα το χρησιμοποιήσω σωστά η ότι δεν χρειάζονται 2 διαφορετικα για το θεμα μας!
 
Πάντως νομίζω ότι αν κάνουμε υπομονή και τον εχω "δεμένο"με τη γαζα και το κολάρο μέχρι να γεμισει φτερά, θα είμαστε καλά.
Τώρα παλι του έβγαλα το κολάρο αλλά αφησα τη γαζα, τον ψέκασα και εδώ και μισή ώρα καθαρίζει τα καρφακια του. Δεν έχει αφαιρέσει τρίχωμα. Απλά καθαρίζεται.
Έτσι και εχτες μέχρι που μου ξανάνοιξε την πληγη στο ποδι.Νομίζω όμως όταν γεμίσει τρίχωμα θα ηρεμήσει.
Θα τον αφηνα χωρίς κολάρο για να δω, αλλά θα πρεπει να λείψω στη δουλειά, και φοβάμαι τι θα βρω γυρίζοντας!
 
@MARY58

Δεν θα μπορούσε να έχει αρνητικά επιχειρήματα για κάτι που δεν χρησιμοποιεί η ίδια στους ασθενείς της.
Το ανησυχητικό είναι ότι δεν έχει κάτι θετικό να πει.
Η Δουκάκη είναι από τους πιο σοβαρούς επιστήμονες στον χώρο της και αν τα μαντζουνια αυτά εφερναν αποτελέσματα,θα το γνώριζε πριν από εμάς.
Εγώ βλέπω ότι ο ρεαλισμος έχει χάσει την θέση του από την μεταφυσική.
Αν κάποιος βλέπει την εικόνα που έχει το πουλάκι και πιστεύει ότι θα γίνει καλά με νεροζουμια από λουλούδια...

Το πουλάκι έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος από το πτερωμα του και δεν βλέπω ουτε έναν να προτείνει τα ειδικά σκευάσματα για τις περιπτώσεις αυτές.
 
@Tony Forpus το θέμα δεν είναι να αντικατασταθεί η φαρμακευτική αγωγή προς Θεού. Κ αν τα ήξερα τα σκευάσματα αυτά κ είχα την δική σας εμπειρία, θα τα έλεγα πολύ πολύ ευχαρίστως. Απλά εάν δεν κάνει κακό το νεροζουμι, όπως λες, από τα λουλούδια, ή από μπρόκολα, pinkies, ή ότι άλλο, για την απειροελάχιστη πιθανότητα, να βοηθήσει σύμφωνα με κάποιον ή κάποιους, τότε γιατί όχι; Κ εγώ ανήκω στους σκεπτικιστές αλλά εάν υπάρχει περίπτωση να έχει θετική επίδραση στο πουλάκι σε ένα πρόβλημα που αφορά την ψυχική του υγεία, που είναι το επιλήψιμο; Όσο για την Δουκάκη είμαι η πρώτη φαν της κ ας μην είχα θετικά αποτελέσματα με το πουλάκι μου.
Εάν είχε αρνητικά επιχειρήματα τότε φυσικά δεν θα το χρησιμοποιούσε κ πιστεύω ότι θα ενημέρωνε σχετικά την Νικολινα. Το ότι είπε ότι δεν το ξέρει εάν είναι αποτελεσματικό κ ότι το χρησιμοποιούν άλλοι έξω, το μόνο που μου λέει είναι ότι δεν ασχολείται με αυτό για να έχει γνώμη.
 
@MARY58

Δεν έκανα αναφορά στην φαρμακευτική αγωγή εγώ άλλα σε ειδικά συμπληρώματα.
Πέρα από την Δουκάκη, δεν υπάρχει και καποιος αλλος πτηνιατρος ή ειδικευμένος επιστημονας που να τα προτείνει Μαίρη άλλα περα από τα λουλουδονερα το πουλάκι είναι εξοφθαλμο ότι θέλει σοβαρή προσέγγιση,είναι σε κακη κατάσταση.
Και σε μια τέτοια κατάσταση τα αν,τα ίσως και τα να δούμε είναι χάσιμο πολύτιμου χρόνου.
 
Το πουλάκι έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος από το πτερωμα του και δεν βλέπω ουτε έναν να προτείνει τα ειδικά σκευάσματα για τις περιπτώσεις αυτές.
Ίσως οι υπόλοιποι να μη τα γνωρίζουν.
Εσείς που τα γνωρίζετε δεν μπορείτε να με ενημερώσετε, από το να μας δείχνετε απλά ποσο διαφωνείτε με τα ανθοιαματα;
 
@Tony Forpus η Νικολινα δεν έχει εγκαταλείψει τις οδηγίες της Δουκακη. Εάν είναι σε κακή κατάσταση κ πρέπει να γίνει κάτι άμεσα, αυτό δεν τιμάει την Δουκάκη που δεν έχει επιληφθεί σχετικά. Αυτό όμως δεν πιστεύω ότι ισχύει για την Δουκακη. Από τα δεδομένα που έχουμε, το πουλάκι είναι κατάκοπο, ταλαιπωρημένο κ στρεσσαρισμένο. Για το σώμα του φροντίζει με την αγωγή κ τις οδηγίες της Δουκακη. Για τον ψυχισμό του όμως , η Δουκάκη πρότεινε συμπεριφοριστη ( ούτε να το πω δεν μπορώ!). Που είναι η μεγάλη διαφορά με τα ανθοϊάματα Τονυ; Οι ακριβές υπηρεσίες του ψυχιάτρου ζώων σου φαίνονται ιατρικά αποδεδειγμένες πρακτικές; Ξαναλέω εάν δεν κάνει κακό, γιατί όχι; Εάν έπρεπε να γίνει κάτι άμεσα επιστημονικοιατρικα, η Δουκακη φυσικά θα είχε τον πρώτο λόγο.
 
@MARY58

Μαίρη μου παρατηρώ συχνα οτι αποδιδεις ατάκες στην κουβεντα εκ των ουκ άνευ.
Δεν είπε κανείς ότι η θεματοδετης αψηφά τις οδηγίες της γιατρού.
Το ερώτημα το τι διαφορά έχει ένας συμπεριφοριστης με ένα μπουκαλάκι λουλουδονερο μόνο ως αστείο μπορώ να το εκλαβω.

Ο συμπεριφοριστης δεν είναι ψυχολόγος άλλα εκπαιδευτής στην ουσία.
Αν ήταν όσο απλοϊκά τα παρουσιάζεις,οι κάτοχοι σκύλων δεν θα πήγαιναν σε εκπαιδευτές άλλα θα τους έδιναν λουλουδονερα.
Δεν είναι όλα μεταφυσική,να υπάρχει και η λογική κάπου.
 
@Tony Forpus εάν μου επιτρέπεται μια τελευταία ατάκα! Ο Χορχιτο δεν χρειάζεται να μάθει πού να κάνει την ανάγκη του ούτε να συνηθίσει τα χάδια της Νικολινας. Ο Χορχιτο είναι στρεσσαρισμένος κ μαδάει τα φτερά του. Το πρόβλημα είναι ψυχολογικής φύσεως. Ακόμα κ αν αυτό ορίζεται από τους ειδικούς ως "εκπαίδευση", μου διαφεύγει η συσχέτιση με τους εκπαιδευτές σκύλων.
Όσο για τον τρόπο που απαντάω, είναι ο δικός μου τρόπος, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό, αλλά πάντα προσπαθώ να μην προσβάλλω κανένα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Χθες τα ανθοιάματα ήταν αιθέρια έλαια και αποστάγματα.
Σήμερα είναι μαντζούνια, νεροζούμια, και νερολούλουδα.
Ας σοβαρευτούμε λιγάκι και ας προσέχουμε πως εκφραζόμαστε, δεν χρειάζεται να πέφτει και άλλο το επίπεδο.
Εάν έχει κάποιος να προτείνει μια άλλη θεραπεία για τον Χορχiτο μπορεί να το κάνει, διαφορετικά νομίζω ότι η συζήτηση είναι χωρίς νόημα.
 
@MARY58

Μαίρη δεν θα επεκταθώ γιατί έχεις στο μυαλό σου τον συμπεριφοριστη αποκλειστικά ως ψυχολόγο ζωων ενώ είναι μια διαφορετική επιστήμη.
Σου διαφεύγει η συσχέτιση με τους σκύλους γιατί μάλλον δεν γνωρίζεις ότι η διόρθωση συμπεριφοράς είναι κάτι δημοφιλές στους τετράποδους φίλους μας.

@Nikolina

Να προβεις σε αγορά και χρήση των ανθοιαματων όπως σου προτάθηκε από τα παιδιά από πάνω που γνωρίζουν και τα θετικά τους αποτελέσματα από πρώτο χέρι.
Εξ' άλλου εδώ θα είμαστε πρωτα ο Θεος να αξιολογήσουμε τα αποτελέσματα.
 
@Tony Forpus
Σοβαρά τώρα;
Σχολιάζετε αρνητικά όλους εδώ μέσα, που ΚΑΝΕΝΑΣ, όπως γράφετε, ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ, αλλά όταν σας ζητάω 2 φορές βοήθεια, μου απαντατε ετσι;
Δε θα συνεχίσω την κουβέντα μαζί σας.
Εγώ μπαίνω εδώ να βοηθηθω και ευχαριστώ ,τουλάχιστον, αυτους που μπορεί να μη γνωρίζουν, αλλά προσπαθούν να με βοηθήσουν.
[automerge]1659382380[/automerge]
Και να προσθέσω, επίσης, ότι μπορεί αν με είχατε "διαφωτίσει" με τις τόσες γνωσεις σας νωρίτερα, γιατί τραβάει ενάμιση μήνα κοντά αυτή η ιστορία, να μην έψαχνα λυσεις στα ανθοιαματα και το πουλακι που λέτε ότι είναι σε τόσο τραγική κατάσταση, να είχε γίνει καλά πολυ νωρίτερα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top