Και εγώ αυτό κάνω.το νερό το αλλάζω το πρωί και το απόγευμα δηλαδή δυο φορές.
Και εγώ αυτό κάνω.το νερό το αλλάζω το πρωί και το απόγευμα δηλαδή δυο φορές.
Εγώ χειμώνα καλοκαίρι επειδή πάντα βρίσκεται κάποιος στο σπίτι το νερό το αλλάζω το πρωί και το απόγευμα δηλαδή δυο φορές.
Αυτό δεν είναι πάντα σωστό για τα καναρινια μας. Μέτρων άριστον έχουμε πει. Ούτε το κάθε βδομάδα είναι σωστό ούτε 3 φορές την ημέρα. Γιατί το νερό περιέχει χλώριο το οποίο με την ώρα εξατμιζεται. Αν αλλάζετε το νερό τόσες πολλές φορές κάθε μέρα παίρνουν παραπάνω χλώριο απ ότι πρέπει και τελικά αντί για καλο τους κάνουμε κακό. Απλά σκεφτείτε το!Και εγώ αυτό κάνω.
Και πάλι Λάμπρο, θεωρώ πως 2 φορές την ημέρα είναι υπερβολή... 1 φορά είναι καλά. Εγώ αλλάζω μια φορά την ημέρα και προσπαθώ να είναι απόγευμα ώστε την άλλη μέρα να πιουν νερό με όσο δυνατόν λιγότερο χλώριο.Αλίκη τα πουλιά με το που θα ξυπνήσουνε μετά από λίγο θα πιούνε νερό. Όταν αυτά ξυπνάνε εγώ κοιμάμαι οπότε το πρωί πίνουνε αυτό που υπάρχει από το απόγευμα της προηγούμενης. Γιαυτό και βάζω καθαρό το απόγευμα για να έχουνε φρέσκο το πρωί. Όταν ξυπνήσω εγώ αργότερα ναι βάζω καθαρό για να έχουνε μέχρι το απόγευμα.Αν και το απόγευμα με το που το αλλάξω τις περισσότερες φορές πάντα θα πιούνε.
Θα μπορούσες να μας ανεβάσεις κάποια φώτο; :)Τώρα τις ξανά αλλαξα πάλι με τις καινούργιες τις λεγόμενες υποπίεσης!
Αυτες τι διαφορα εχουν απο εκεινες με τη μπιλια;Αυτές είναι Αλικη.Βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη.
Δεν έχουν καθόλου μπίλιες Μιράντα...Αυτες τι διαφορα εχουν απο εκεινες με τη μπιλια;
Ευχαριστω για τη διευκρινηση!Δεν έχουν καθόλου μπίλιες Μιράντα...
Το νερό δεν τρέχει λόγω υποπίεσης του ερμητικά κλειστού δοχείου.
Δεν ξέρω αν το έγραψα και καλά... αλλά αυτό μου βγήκε πρόχειρα.
Πρώτα να τις δοκιμάσεις και να μας πεις πως συμπεριφέρονται όταν είναι μισοάδειες...Με πείσατε και μένα να δοκιμάσω τις ποτίστρες υποπίεσης!
Πρώτα να τις δοκιμάσεις και να μας πεις πως συμπεριφέρονται όταν είναι μισοάδειες...
Υποπτεύομαι (φυσικό φαινόμενο) πως από και και μετά θα υπάρχει σοβαρή διαρροή...
Με μπερδεύει ο μεγαλύτερος όγκος αέρα που θα έχει...Ίσα Ίσα θα ασκείται μικρότερο βάρος στη σταγόνα που ειναι να πέσει. ( φαντάζομαι )
θα μείνω σ' αυτό.Δεν υπάρχει πρόβλημα, το ίδιο λειτουργούν γεμάτες ή μισογεματες ή και με λίγο νερό η λειτουργία είναι ίδια σε όλες τις στάθμες νερού!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας