Έχει συζητηθεί https://community.petbirds.gr/threads/Το-νερό-που-δίνουμε-στα-πουλιά-μας.1368/είναι απορίας άξιο που δεν μας έχει απασχολήσει
Έχει συζητηθεί https://community.petbirds.gr/threads/Το-νερό-που-δίνουμε-στα-πουλιά-μας.1368/είναι απορίας άξιο που δεν μας έχει απασχολήσει
Συμφωνώ απόλυτα με τον προβληματισμό σου.πιο μεγάλο λάθος θεωρώ την ακαταλληλότητα του νερού σε πολλές περιοχές της χώρας.. Κι όμως το προσφέρουμε..όσοι το προσφέρουμε!
Αν θες τη γνώμη μου Δημήτρη (το κάνω κάποιες φορές κι εγώ) είναι να αφήνουμε τα πουλιά χωρίς καμία επίβλεψη για περισσότερες από 24 ώρες.''πιθανό λάθος'' αυτή που σου επιτρέπει και να φύγεις για κάποιες μέρες από το σπίτι σου..χωρίς να φοβάσαι μήπως ''κολλήσει'' και γυρίσεις και βρεις τα πουλιά σου..''ανάποδα'' ;
..άρα το σωστό είναι οι ποτήστρες με μπίλια και.. Τα κεφάλια ψηλά!
..''πιθανό λάθος'' η άποψη χρήσης της κλασσικής ποτήστρας;
''πιθανό λάθος'' αυτή που σου επιτρέπει και να φύγεις για κάποιες μέρες από το σπίτι σου..χωρίς να φοβάσαι μήπως ''κολλήσει'' και γυρίσεις και βρεις τα πουλιά σου..''ανάποδα'' ;
πιο μεγάλο λάθος θεωρώ την ακαταλληλότητα του νερού σε πολλές περιοχές της χώρας.. Κι όμως το προσφέρουμε..όσοι το προσφέρουμε!
.. Οκ, να το δεχτούμε αυτό! φοβία υπάρχει για όλα αυτά που ακούμε ή διαβάζουμε κατά καιρούς, άρα.. Ελαφρώς δικαιολογημένη.δεν είναι τίποτε άλλο απο φοβία την οποία είχαμε ΟΛΟΙ στην αρχή της χρήσης τους
, μήπως και καμφθούν γρηγορότερα οι όποιες τυχόν φοβίες. :DΣιγουράκι :)
αναφέρεσαι σε αυτές με το μεταλλικό έλασμα εσωτερικά,Γιάννη;δοκίμασα αυτές χωρίς μπίλια.
Έλα Γιάννη ήρθαν τα δύσκολα!Πρόσφατα δοκίμασα αυτές χωρίς μπίλια.
Είχα ενστάσεις γι αυτές λίγες βδομάδες πριν και πολλες φοβίες.
Πλέον τις θεωρώ μοναδικές και ας μην ξέρω καν ποια εταιρεία τις εισάγει.
Καμιά απολύτως και τις θεωρώ πως πλεονεκτούν από αυτές με τις μπίλιες γιατί μπορούν να καθαριστούν άμεσα και σωστά με ένα σετ από βουρτσάκια.Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ροής ανάλογα με την στάθμη του νερού στην ποτίστρα;
..άντε να δούμε... Θα πετύχει το πειραμα
.. Και το πείραμα πέτυχε, φίλε Κώστα!Είμαι σίγουρος ότι θα μείνεις ευχαριστημένος απόλυτα και δεν θα ξαναβάλεις άλλες ποτίστρες.
Μια και θα κάνεις τώρα τις αγορές δοκίμασε την ποτίστρα χωρίς μπίλια...η ποτίστρα είναι μία απλή με το ελασματάκι για το κρέμασμα. απλά θα βάλω και μία δεύτερη για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο τελείως.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας