Φροντίδα Ποτίστρες για πουλιά, αυτόματες ή απλές;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Stavros
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
ασφαλώς έκανα ορθογραφικό λάθος στο παραπάνω μου μήνυμα., σίγουρος ήθελα να γράψω..

είναι σίγουρη Γιάννη; Εξακολουθώ από ότι καταλαβαίνεις να είμαι δύσπιστος..
Απόλυτα σίγουρη...
Κι εγώ από δυσπιστία τη δοκίμασα... αλλά έγινα ένθερμος οπαδός της...

Παιδιά μπορείτε να μας πείτε όσοι αλλάξατε σε ποτίστρες υποπίεσης την αντίδραση των πουλιών σας; Πήγαν αμέσως και ήπιαν σαν να ήξεραν που πρέπει να πάνε; Θέλω και εγώ να βάλω ποτίστρες υποπίεσης αλλά ρωτάω αν χρειάζεται να τα παρακολουθώ αν όντως ήπιαν...

Εγω οταν απο ποτιστρα μπιλιας πηγα σε ποτιστρα υποπιεσης, το καναρίνι πηγε αμεσα χωρις κανενα προβλημα. Το προσεχα και εγω τοτε το καναρινι γιατι το ειχα και εγω αγχος αν θα επηρεαστεί.

.. Καλημέρα παιδιά! Πάμε για 6η μέρα που έχουμε αυτές τις ποτίστρες κενού αέρος. 🙂
IMG_20161207_111945.webp
Απο την πρώτη ημέρα που τις έβαλα τα πουλιά πήγαν κατευθείαν και ως τώρα πίνουν νερό χωρίς κανένα πρόβλημα! Τις πρώτες μέρες είχα ένα άγχος μήπως δεν πίνουν νερό αλλά όλα καλά. Συνέχεια ασχολούνται με την ποτίστρα... Ξετρελαθηκαν και γω έμεινα ευχαριστημένη! 😛 Εγώ που δεν άλλαζα τις απλές ποτίστρες... Τώρα αυτές δεν τις αλλάζω με τίποτα!
Σειρά σας παρακαλώ!👍)

Aλίκη.. Ναι, πήγαν αμέσως! Οφείλω να ομολογήσω πως ήμουν κάπως διστακτικός έως αρνητικός στην κίνηση αυτή.. Αλλά πλέον η διαφορά στο σύνολο της εικόνας του κάθε κλουβιού αλλά κυρίως στην καθαρότητα του νερού είναι εμφανέστατη.
Συνέχεια ασχολούνται με την ποτίστρα..
.. Αυτό ναι,ισχύει..

Έχουν επίσης πλεονέκτημα κάποιες ότι γράφουν πάνω την ποσότητα του νερού σε διάφορετική στάθμη κάθε φορά, άρα για θεραπείες με πόσιμα διαλύματα είναι πολύ χρήσιμες, λειτουργούν κατά κάποιο τρόπο και ως δοσομετρητής.άλλο ένα πλεονέκτημα λοιπον.

Back