Γενικά Προσοχή απατεώνας εκτροφέας

@HxC όταν εγώ αγόρασα τους παπαγάλους μου δεν ήξερα ότι διαθέτει δικό του κατάστημα pet-shop, μου συστήθηκε ως εκτροφέας από την Καρδίτσα με άλλο όνομα. Γι' αυτό δεν είπα έμπορος. Διαφορετικά θα είχα ψάξει και για κριτικές όπως τώρα.
Θέλει γενικά πολύ προσοχή.
 
@Konstantinamkr συμφωνώ ότι ήσουν τυχερή κ λυπάμαι για το καναρινακι σου.
@HxC υπάρχουν καταγγελίες για αυτόν στο διαδίκτυο ή δεν υπάρχει άλλος εκτροφέας στου Φιλοπάππου κ αρκεί αυτή η πληροφορία για να προσέχει κάποιος;
 
μου συστήθηκε ως εκτροφέας από την Καρδίτσα με άλλο όνομα
Πώς κατάλαβες ότι πρόκειται για αυτόν; Αφού απόδειξη δεν σου έκοψε κ συστήθηκε με άλλο όνομα; Δεν ρωτάω γιατί σε αμφισβητώ, τουναντίον αλλά αναρωτιέμαι τι τον "πρόδωσε".
 
@Konstantinamkr ναι εννοείται θέλει προσοχή δεν το λέω επιθετικά. @MARY58 το Φιλοπάππου αρκεί. Υπάρχουν καταγγελίες και στο ίντερνετ και στο φόρουμ άμα ψάξεις. Γενικά άμα έχεις μια Α εμπειρία καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει λάθος. Πουλάει τα budgie από 5 ευρώ!
 
@MARY58, @HxC Ο Φιλοπάππου είναι πια Πετράλωνα και Κηφισιά. Να σκέφτητε έχει τα budgie και τα 5€, κοκατιλ και lovebird 15€ και ringneck 45€. Υποτίθεται ταϊσμένα στο χέρι, μωρά και ημέρα. Τι να πω η κατάσταση είναι τραγική όπως και της Καρδίτσας... 😔😓🤬😡
 
@MARY58 όταν φτάσαμε στα χρήματα μου είπε να τα καταθέσω σε εκείνο το όνομα, εγώ δεν το είχα σκεφτεί τότε, αλλά τώρα που το έψαξα έμαθα ότι σ'αυτό το όνομα ανήκει ένα pet-shop στην Καρδίτσα
[automerge]1661609192[/automerge]
@MARY58 πριν τα πάρω του είχα ζητήσει να μου στείλει μερικές φωτογραφίες να τα δω ή ακόμα καλύτερα και ένα βίντεο και μου έστειλε 2 φωτογραφίες εγώ τότε ενθουσιάστηκα και χθες βρίσκω τυχαία αυτές τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο.. και έτσι άρχισα να το ψάχνω
 
Γεια σας και από εμένα!! Νομίζω γενικώς ότι θα ήταν καλυτερο να επιλέγατε έναν εκτροφεα,ο οποίος θα ήταν κοντά στην περιοχη σας και θα είχατε την δυνατότητα να μπορείτε να δείτε τα πουλάκια από κοντά.
Έτσι θα είχατε γλιτώσει πιθανόν την εξαπάτηση από τον εν λόγο κυριο που δηλώνει εκτροφέας!!
Όσον αφορά την συμπεριφορά των μικρών από την στιγμή που φαίνεται να είναι άγρια πουλάκια θα χρειαστεί πολύ χρόνος και υπομονή από μέρους σας για να μπορέσουν να ηρεμήσουν και να έρθουν σιγά σιγά κοντά σάς.
 
Θεωρώ ότι πρέπει να διευκρινήσουμε κάτι. Η @Konstantinamkr δεν μπορεί να κάνει κάτι πια, παρά μόνο να τα φροντίζει και να τα αγαπάει, όπως ήδη κάνει.🥰 Όμως οι συμβουλές και τα σχόλια μένουν και για μελλοντικούς αναγνώστες. Όπως για παράδειγμα το σχόλιο της @Anna Maria Mp που έχει απόλυτο δίκιο.
 
Πρεπει παντα να τσεκαρουμε τις κριτικες του καταστηματος οταν παμε να αγορασουμε κατι, και ειδικα οταν δεν εχουμε δει απο κοντα τον χωρο και παραγγελνουμε online. Οπως ειπαν και πιο πανω εισαι τυχερη που σου εστειλε το ειδος που ηθελες και μαλιστα απο οσο βλεπω και στην φωτογραφια σου το μονκ φαινεται υγιεστατο. Λογικα και απο τον τροπο ζωης τους εξηγειται που ειναι τοσο αγρια οπως λες αλλα ειναι και αναλογως τον χαρακτηρα του καθε πουλιου. Για να ειναι σιγουρα ενα πουλι υγιεστατο και να μην φοβαται την ανθρωπινη επαφη παντα αγοραζουμε ημερα απογαλακτισμενα απο εμπιστο εκτροφεα.
 
@Kleos Να έχουμε όμως υπόψιν μας ότι και ένα πουλί ταϊσμένο στο χέρι μπορεί να αγριέψει. Απλώς είναι λίγο πιο καλά κοινωνικοποιημενο ως προς τους ανθρώπους.
"Αρκετά πιο κοινωνικοποιημενο προς τους ανθρώπους" θα έλεγα εγώ.
 
Back
Top