Αν δεν υιοθετήσεις το Σταύρο, μπαίνω κι εγώ στη λίστα..και άμα σου πω ότι τα δίνω μόνο κοντρέξ νερό?
Κύριε Μάκη υπάρχουν διάφορα μεγέθη (κοκκομετρία),ζεόλιθου, πιστεύω ότι αξίζει ο κόπος να το δοκιμάσει κάποιος.Πολλά πλεονεκτήματα και ένα μεγάλο μειονέκτημα. ΣΚΟΝΗ ! Για εσωτερικό χώρο μάλλον δεν προσφέρεται.
Κύριε Μάκη υπάρχουν διάφορα μεγέθη (κοκκομετρία),ζεόλιθου, πιστεύω ότι αξίζει ο κόπος να το δοκιμάσει κάποιος.
τα τελευταια χρονια επικρατει η αποψη οτι το πελλετ ειναι το ιδανικοτερο υλικο για υποστρωμα, ομως οπως εχω ακουσει απο αρκετους εκτροφεις εγκυμονει πολλους κινδυνους και καλο ειναι να αποφευγετε... Με λιγα λογια καταρρυπτεται ο μυθος του πελλετ (φυσικα αν δεν εχουν προσβαση τα πουλια τοτε ολα ειναι οκ)KonWin
Παλαιότερα έβαζα πέλλετ, είχα αρκετές απώλειες ειδικά νεοσσούς αλλά και μεγάλα πουλιά επειδή το έτρωγαν, όποτε δεν το συνιστώ.
πραγματικά με έκανες καί γέλασα με τήν καρδιά μου. Να είσαι καλά. έχασα την αδελφή μου πριν 3 ημέρες από καρκίνο και πραγματικά παρά την τραγωδία μου βγήκε ενα τρελό γέλιο.Πάρε με για πουλί. :)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας