Ανάμεσα στον πάτο της λεκάνης και στο ζεολιθο στρωνετε τίποτα ή όχι;
Εγώ στην αρχή έστρωνα χαρτί και ψειροσκονη, τωρα τελευταία δεν βάζω χαρτί και καθαρίζω τοπικά όπως γράφει και ο @patrickios ...
Αυτό που μπορώ να υποθέσω είναι ότι ίσως ο φίλος πετούσε κάθε φορά όλο το περιεχόμενο της λεκάνης και δεν καθάριζε απλά τα σημεία με κουτσουλιές
ενα σακι 20 κιλων σου κρατουσε μονο ενα μηνα; Ποσα κλουβια εχεις;
αφορμης δοσμενης απο αυτο το δημοσιευμα... Μπορω να ρωτησω κατι;
μονο τα νωπα περιττωματα μεταφερουν παθογονους μικροοργανισμους;
Σε ένα, ενάμιση μήνα μπορούμε να έχουμε ένα paper για τα υποστρώματα κάνναβης;Συνεχίζοντας τη ''διατριβή'' μου στα υποστρώματα...
Μακάρι και να γίνει. Πιστεύω ότι είναι ένα πολύ καλό υλικό από πολλές απόψεις σε πολλές εφαρμογές. Γιατί όχι και ως υπόστρωμα.να ψηφίζουμε και για την κάνναβη!
Πόσο;αν δεν ήταν τόσο ακριβό
13,5 ευρώ τα 14 λίτρα,όταν η οξιά έχει 19 ευρώ τα 60 .Τι υλικό είναι Μάκη;
Πόσο;
Pellet απο καναβουριά. Υποθέτω οτι πρόκειται για κάποιου είδους κατάλοιπα απο την βιομηχανική επεξεργασία της κλωστικής κάνναβης που έχουν περάσει φυσικά και κάποιου είδους επεξεργασία. Δεν έχω βρεί κάπου αναλυτική περιγραφή του προϊόντος.Τι υλικό είναι Μάκη;
Τι εννοείς αρχική μπαφίλα; Κάποια μυρωδιά;Σε ένα, ενάμιση μήνα μπορούμε να έχουμε ένα paper για τα υποστρώματα κάνναβης;
Αν εξαιρέσεις την αρχική μπαφίλα (που γούστα είναι αυτά), αρχίζω να ακούω πολύ καλά λόγια.
Τόσο καλά που μπορεί κάποτε ο Σταύρος να μας επιτρέπει να ψηφίζουμε και για την κάνναβη!
Ναι, δεν κάνω πλάκα.Αυτήν την αίσθηση αποκόμισα όταν το είδα για πρώτη φορά απλωμένο σε κλουβί και ήταν του κουτιού, δηλαδή εκείνη την ημέρα είχε μπει. Μου μύριζε κάπως βαριά.Τι εννοείς αρχική μπαφίλα; Κάποια μυρωδιά;
Σε ένα, ενάμιση μήνα μπορούμε να έχουμε ένα paper για τα υποστρώματα κάνναβης;
Αν εξαιρέσεις την αρχική μπαφίλα (που γούστα είναι αυτά), αρχίζω να ακούω πολύ καλά λόγια.
Τόσο καλά που μπορεί κάποτε ο Σταύρος να μας επιτρέπει να ψηφίζουμε και για την κάνναβη!
13,5 ευρώ τα 14 λίτρα,όταν η οξιά έχει 19 ευρώ τα 60
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας