alexan2dros
Banned
εγω εφημεριδα χρησιμοποιω χρονια και δεν εχω κανενα προβλημα.. Θα αλλαζω ομως συντομα σε ατνικοκκιδιακη αμμο...
Δεν κάνει. Μόλις βραχεί λίγο γίνεται χάλια, άχρηστο.εγω χρησιμοποιω χαρτι απο περιοδικα και διαφημιστικα φυλλαδια, διαβαζοντας ομως τα παραπανω συνειδητοποιω ποσο λαθος κανω τοσο καιρο.στα pet πουλανε της vitacraft πατους καθαρισματος για κλουβια σαν κομματι μοκετας μοιαζει και μου ειπανε οτι ειναι καλο! Το εχει χρησιμοποιησει κανενας;
Το θέμα της καθαριότητας και της υγιεινής των πουλιών είναι κάτι που απασχολεί όλους μας. Ποιο όμως από τα υλικά που χρησιμοποιούνται συνήθως για το σκοπό αυτό είναι πιο αποτελεσματικό; Ποια είναι τα προτερήματα και ποια τα μειονεκτήματα του καθενός; Ποιο από όλα συνδυάζει καλύτερα: Την πρακτικότητα (χρόνος εφαρμογής), την υγιεινή (οσμές, μικρόβια), το κόστος;
Μεγάλο ενδιαφέρον εκτός από την ψήφο σας, θα είχε και η άποψή σας για το θέμα.
Κάνεις κλικ στην επιλογή σου και πατάς "ψηφίστε"Σταυρο καλημερα πως μπορω να ψηφισω για το υλικο;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας