Ωραια ιδεα!Το κορίτσι Εγώ βάζω κουτιά από χαρτόνι στη δική μας, τα ξεσκίζει, μπαίνει μέσα και κάθεται, σαν να είναι φωλιά)
Ωραια ιδεα!
Συμφωνώ απόλυτα. Στην δική μου δίνω κούτες λίγες εβδομάδες πριν της βάλω φωλιά. Αλλιώς, φυσικά και όχι. Ενθαρρύνει την παραγωγή αυγών (άδειων στην περίπτωση της Τούκι) και δεν είναι καλό για την υγεία της. Αντιστρές και πάλι αντιστρές!Δεν είναι καθόλου ωραία ιδέα Τάκη. Θα κάνει τη συμπεριφορά της ακόμη χειρότερη και θα ξεκινήσει να γεννάει αυγά 100%. Αν δεν θέλεις να ανοίξεις τέτοιες ιστορίες μην της δώσεις σκοτεινή κρυψώνα.
Το φάρμακο λειτουργέι σωρευτικά και δεν βλέπουμε αποτελέσματα αμέσως, μετά από κάποιες μέρες. Όμως, αν δεν το έπαιρνε, ίσως να γινόταν ακόμη πιο δύσκολη η κατάσταση...)Με το αντιστρες παντως 5η μερα σημερα διαφορα δεν ειδα, τα ιδια κανει
Με το αντιστρες παντως 5η μερα σημερα διαφορα δεν ειδα, τα ιδια κανει
Αν πιασει ή μεταφέρει η σύζυγος το μικρό κλουβί, πως αντιδράει;Με εχει στην μπουκα μολις παει στο κλουβι φωλιά. Μολις μπει κ παω να κλεισω το κλουβι κανει σαν λυσσασμενη! Σημερα επιχείρησε να βγει εξω να με δαγκωσει, μολις κατεβαινα την σκαλα! Στο τσακ την γλυτωσα με δαγκωμα χωρις αιμα σε σκληρο σημειο του καρπού μου! Και το πρωι τα ιδια κανει, ορμαει στα καγγελα κ τα δαγκωνει! Ενω οταν παει στο κανονικο της αλλαζει συμπεριφορα προς το καλυτερο! Φανταζομαι ναχε κ νεοσους!
Δεν χρειαζεται να πιάσει, βαζει κανονικα το χερι της μεσα και εκεινη τεντωνεται για χαδια σαν γατουλα! Εγω τραβαω το μαρτυριο ανεβα κλουβι, κατεβα κλουβι!Αν πιασει ή μεταφέρει η σύζυγος το μικρό κλουβί, πως αντιδράει;
Δεν χρειαζεται να πιάσει, βαζει κανονικα το χερι της μεσα και εκεινη τεντωνεται για χαδια σαν γατουλα! Εγω τραβαω το μαρτυριο ανεβα κλουβι, κατεβα κλουβι!
χαχα σημερα ειχε βαλει το κεφάλακι της Τουκη μεσα στην χουφτα της κ την χαιδευε κ μου λεει υποτιμητικα! Ελα κ εσυ καυμενε τωρα που δεν βλεπει χαιδεψε την κ εσυ, δικη σου ειναι, εσυ την πηρες! Εσκυψα κ εγω το κεφαλι μου κοκκινιζοντσς και την χαιδεψα στον λαιμο!  χαμπαρι δεν πηρε! Χαχα!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας