Σημερα συνεβη ενα αιματηρο συμβαν κ για να σας προλαβω εγω ημουνα το θυμα!
9 το πρωι ανεβασα την Τουκη με το μικρο κλουβι της κ την εβγαλα στην βεραντα για την πρωτη επαφη της φετος με τον ηλιο κ τον κηπο, την αφησα καμμια ωρα εξω κανοντας την παρεα κ μετα εβαλα μεσα το κλουβι αφηνοντας το πουλι να παει στο χερι της Μαριας!
Λεω δεν παω το κλουβι να το ξαναβαλω κατω; αυτο κανω λοιπον και το τοποθετησα κλειστο στην καρεκλα! Εκεινη την ωρα ακουω την Τουκη να κατεβαινει στο υπογειο, έχοντας παρει χαμπαρι την διαδικασια! Προσγειωθηκε πανω στο κλουβι κ ακαριαια βλεποντας το κλειστο, γυρναει πεφτει πετοντας επανω μου και νοιωθω να με δαγκωνει κατω απο τα χειλια μου! Τρελαθηκα, αμεσως τιναζομε και φευγει κ παει στο κλουβί! Ανεβαινω επανω και το λεω στην Μαρια η οποια αμεσως κατεβηκε τον πηρε στο χερι και τον ανεβασε στο επανω κλουβι! Στο προσωπο μου υπηρχαν τα σημαδια του ραμφους σαν 2 κωνικα μαχαιρακια κ ετρεχε αιμα, με τα πολλα σταματησα το αιμα και καθησα να συνελθω απο την ταραχή μου!
Φυσικα ακολουθησε μουρμουρα οπως τι θα γινει αυριο αν δαγκωσει το παιδι, αν σε δαγκωνε στα ματια κλπ κλπ!
Η ολη ιστορια, υπογειο, αλλο κλουβι, περισσοτερος υπνος, γεννηση 3 αυγων προφανως εχει ενεργοποιήσει τις ορμονες της με αποτελεσμα την χειροτερη συμπεριφορα απεναντι μου και το κλιμα εχει χειροτερεψει!
Η Τουκη οταν ειναι πανω ειναι ποιο καταδεκτικη απεναντι μου, απεναντιας μολις μπει στο υπογειο γινεται 100% ποιο επιθετικη μονο σε εμενα! Εχω παραγγείλει ενα λιγο μικροτερο κλουβι που το περιμενω σε λιγες μερες, αλλα δεν ξερω αν θα βοηθησει την κατασταση!