Τακη αν δεν μας το ελεγες θα πιστευα, οτι με τετοιο μεγεθος ακαθαρσιας, οτι εχεις αγελαδα για pet
Και τα δύο ήταν/ είναι μεγαλωμένα με κρέμα από γυναίκα;Ζωη και ο πρωτος που ειχα παλι αγαπουσε το γυναικειο φύλο, την αδελφη μου, οποτε αν ποτε παρεις, εχεις μεγαλο ποσοστο να σου συμπεριφερεται ετσι
Το πρωτο απο πετ μωρο 3 μηνων περιπου, αφου δεν ειχε ολα τα πουπουλα στο κεφαλι! Δεν ξερω τι ηταν, ισως θηλυκο, γιατι τον χασαμε σε 2 χρονια περιπου, παντως δακτυλιδι δεν ειχε φανει!Και τα δύο ήταν/ είναι μεγαλωμένα με κρέμα από γυναίκα;
Κ εγω που νομισα οτι μουριξε ματιά γεματη αγαπη ☹Εμένα γιατί αυτό το βλέμμα μου θυμίζει μανιακό serial killer?
Ή η σύζυγος την κέρδισε παλιότερα που δούλευε κοντά της ή γίνεται το κονέ όταν λείπειςΕιναι πολυ συγκινητικό να την βλεπω πως κανει για την Μαρια που ουσιαστικα 5 λεπτα την ημερα του αφιερωνει και εγω που την ταιζω ποτιζω πλένω φροντιζω, να μην μπορω να την ακουμπησω! Δηλαδη οι ερωτησεις που κανουμε στα νεα μελη, ποσο χρονο αφιερωνουν, δεν πολύ στέκει, αφου τον κυριο ρολο σε μια σχεση την εχει το πουλι! Αν δεν σε παει, δεν υπαρχει χημεια δηλαδη, οτι κ να κανεις ειναι μάταιο!
Και να μην ξεχνάμε το ρόλο που έπαιξε το χέρι που τη μεγάλωσε.
Αν δεν σε παει, δεν υπαρχει χημεια δηλαδη, οτι κ να κανεις ειναι μάταιο!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας