Είναι κούκλα! Η βοήθεια έρχεταιΣημερα ειχα ρεπο κ λεω ας την κανω μπανιο
View attachment 63184View attachment 63185
Μετα που στεγνωσε αρχισε την γκρινια για το υπογειο! Ευτυχως ερχεται βοηθεια απο Βορεια Ελλαδα να μας σωσει! Eλπιζω
@anatolia
Είναι κούκλα! Η βοήθεια έρχεταιΣημερα ειχα ρεπο κ λεω ας την κανω μπανιο
View attachment 63184View attachment 63185
Μετα που στεγνωσε αρχισε την γκρινια για το υπογειο! Ευτυχως ερχεται βοηθεια απο Βορεια Ελλαδα να μας σωσει! Eλπιζω
@anatolia
Μην βάζεις κι άλλο μπελά στο κεφάλι σου.Σ ευχαριστω Αμβροσιε!
Αλλαξα ολες τις θεσεις στο κλουβι της, πατηθρες φαγητου νερου, τιποτα, σαν να μην αλλαξε τίποτα στον χωρο! Βρε δεν χαμπαριαζει τίποτα αυτη η ρατσα! Μηπως να παρω καμμια κουνια σαν του Σαχαμπ κ βρει τον ερωτα της μπας κ καθεται παραπανω στο κανονικο της κλουβι; Αλλα μετα θαχω αλλα θεματα τι λες @ζιζι.;
Τάκη, βιάζεσαι πολύ!) Δεν ηρεμούν οι ορμόνες από την μια μέρα στην άλλη) Δώσε της κάτι να μασουλάει, κλαδιά, κουκουνάρια, ξύλα, χαρτιά, περιοδικά, μικρά κουτάκια, ώσπου να έρθουν τα παιχνίδια σας. Αυτά δίνω στην δική μου και ηρεμεί κάπως. Η Κοκό μας, όμως, μεγάλωσε πάνω ε έναν ώμο μάλλον, και για αυτό θέλει συνέχεια να είναι επάνω μου) Α! Και ένα ρολό χαρτί υγείας κάνει καλή δουλειάΣ ευχαριστω Αμβροσιε!
Αλλαξα ολες τις θεσεις στο κλουβι της, πατηθρες φαγητου νερου, τιποτα, σαν να μην αλλαξε τίποτα στον χωρο! Βρε δεν χαμπαριαζει τίποτα αυτη η ρατσα! Μηπως να παρω καμμια κουνια σαν του Σαχαμπ κ βρει τον ερωτα της μπας κ καθεται παραπανω στο κανονικο της κλουβι; Αλλα μετα θαχω αλλα θεματα τι λες @ζιζι.;
Το ρολο κομπλέ με τα φύλλα εννοεις;Τάκη, βιάζεσαι πολύ!) Δεν ηρεμούν οι ορμόνες από την μια μέρα στην άλλη) Δώσε της κάτι να μασουλάει, κλαδιά, κουκουνάρια, ξύλα, χαρτιά, περιοδικά, μικρά κουτάκια, ώσπου να έρθουν τα παιχνίδια σας. Αυτά δίνω στην δική μου και ηρεμεί κάπως. Η Κοκό μας, όμως, μεγάλωσε πάνω ε έναν ώμο μάλλον, και για αυτό θέλει συνέχεια να είναι επάνω μου) Α! Και ένα ρολό χαρτί υγείας κάνει καλή δουλειά
Το ρολο κομπλέ με τα φύλλα εννοεις;Τάκη, βιάζεσαι πολύ!) Δεν ηρεμούν οι ορμόνες από την μια μέρα στην άλλη) Δώσε της κάτι να μασουλάει, κλαδιά, κουκουνάρια, ξύλα, χαρτιά, περιοδικά, μικρά κουτάκια, ώσπου να έρθουν τα παιχνίδια σας. Αυτά δίνω στην δική μου και ηρεμεί κάπως. Η Κοκό μας, όμως, μεγάλωσε πάνω ε έναν ώμο μάλλον, και για αυτό θέλει συνέχεια να είναι επάνω μου) Α! Και ένα ρολό χαρτί υγείας κάνει καλή δουλειά
Και με τα φύλλα, αλλά και χωρίς. Εμείς της δικής μας της το κάνουμε το άδειο ως ντουντούκα και μουρλαίνεται να το φτάσει για να το ξεσκίσει) Της το δίνουμε μέσα στο κλουβί μετά και ασχολείται για κάμποση ώρα.Σημερα που ημουνα σπιτι της ειχα βαλει χαρτονια να μασουλαει, βγηκε εξω κανα μισαωρο, εκανε το μπανιο της, πηρε τα χαδια απο την Μαρια κ εκει που ηταν ησυχη πηγε 4 η ωρα και αρχισε την γκρινια, πηγε 5 κ την κατέβασα! Ειναι το ρολοι βλεπεις! Που θα παει θα ξαναρυθμιστει! :D
[automerge]1557938999[/automerge]
Το ρολο κομπλέ με τα φύλλα εννοεις;
[automerge]1557939001[/automerge]
Το ρολο κομπλέ με τα φύλλα εννοεις;
Νομίζω, θα πρέπει να παρατηρήσεις λίγο πως παίζουν με το ρολό, αν δηλαδή το μασουλάνε και το φτύνουν ή προσπαθούν να το φάνε κιόλας. Τα δικά μου, όλα, μικρά-μεγάλα, τα μασουλάνε, δεν τα καταπίνουν, καταλαβαίνουν κάπως, ότι αυτό δεν τρώγεται και απλά το ξεσκίζουν μικρά κομμάτια.Παιδιά λίγο off topic αλλά μια και αναφερθήκατε στο ρόλο να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Φτιάχνω κι εγώ ροδελες από χαρτί κουζίνας, κρύβω μέσα λαχανικά και αφού τα φάνε βγάζω το ρόλο γιατί αρχίζουν να το σκίζουν. Καλό θα ήταν να το άφηνα για παιχνίδι αλλά αν κόβοντας το φάνε κιόλας; Θα πάθουν τίποτα;
Μόνο ολόκληρο να μην το βάζεις Ζωή γιατί θα το βλέπουν ως φωλιά και θα μπαίνουν μέσα...Παιδιά λίγο off topic αλλά μια και αναφερθήκατε στο ρόλο να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Φτιάχνω κι εγώ ροδελες από χαρτί κουζίνας, κρύβω μέσα λαχανικά και αφού τα φάνε βγάζω το ρόλο γιατί αρχίζουν να το σκίζουν. Καλό θα ήταν να το άφηνα για παιχνίδι αλλά αν κόβοντας το φάνε κιόλας; Θα πάθουν τίποτα;
Θέλουμε και φωτογραφία μόλις μπορέσεις!Ειναι δοκιμασμενα στα δικα της, ελπιζω να μην βγει κουταλιανου η δικια μου
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας