Καλησπέρα Τάκη! Σταθήκατε πολύ τυχεροί! Ούτε να σκέφτομαι δεν θέλω μια διαφορετική τροπή. Κάθε μέρα έχετε και μια νέα δοκιμασία και περιπέτεια με την Τούκη σας!
Επειδή ένας παπαγάλος σου δείχνει προτίμηση ή και αδυναμία, δεν μπορείς (τόσο εύκολα) να πιστεύεις πως όταν τύχει να φύγει, θα επιστρέψει επειδή τον φώναξες ή σε είδε.Ξεκινησα για ενα κινητο και παραλίγο να την κλαιμε! *Η Μαρια βεβαια εχει την αυτοπεποίθηση οτι κ εξω να βγει θα γυρισει σε αυτην! Υπαρχουν ομως κ ασταθμητοι παραγοντες ειδικα θορυβου που μπορουν να την τρομαξουνε αεροπλανα αυτοκινητα αλλα κ γατες! Οπότε καλο ειναι να μην προσπαθησουμε να το μαθουμε!
Μα πόσο όμορφη είναι πια η δεσποινίδα σαςΛιγη ηλιοθεραπεία το πρωι δεν βλαπτει να ακουσω και τα σιδερενια πουλια πανω απο το κεφαλι μου
View attachment 63763View attachment 63764
... Κρατιέμαι να μην πάρω θέση, αλλά τώρα πας γυρεύοντας!Τάκη νομίζω πως στο είχα πει σε προηγούμενο χρόνο ότι κι εγώ πιστεύω πως το υπόγειο "ξύπνησε το δράκο". Στη θέση σου θα το σταματούσα άμεσα και θα έβγαζα το πουλί με το μεγάλο κλουβί έξω. Δεν κινδυνεύει απο τις γάτες.
!φούντωσε, φούντωσε! Αγάλι αγάλι γίνεται...Ανεφερα τον σχολιασμο σου στην Μαρια κ ειδα αμεσως μετα τα μαλλιά της καπως περιεργα Να υποθεσω για θετική εξελιξη της προτασης σου;
Το κάναμε το ρετους πριν 8 χρόνια εμείς. Τώρα πια τα προτιμώ σε πιο κλασικό στυλ αλλά θα σας έχω υπόψιν μου@ζιζι αν θες κανα ρετους στα επιπλα σου μην διστάσεις, ραμφος πριονοκορδέλα εχουμε
ποια Τάκη, δεν κατάλαβα;Δαγκωνει το συγκεκριμένο πλαστικο Σισσυ μου, τοχει βαλει στο ματι, θα φτιαξω σιτα η θα ψαξω ολο το σπιτι μηπως την βρω!
Τη σχάρα μάλλον για να σταματήσει η κούκλα να μασουλαει το συρταρακι.ποια Τάκη, δεν κατάλαβα;
Την σιτα την εχω βγαλει γιατι για να την καθαρισεις θελει λυσιμο το κλουβι και δεν εχει μανταλακια, πιεζεις τα πλαστικα με κατσαβιδι, καποια στιγμη θα σπασει δηλαδηποια Τάκη, δεν κατάλαβα;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας