Το ίδιο θα συμβεί και σε όσους συμμετείχαν στο θέμα https://community.petbirds.gr/threads/Πτηνίατροι-Ειδικευμένοι-στα-Πτηνά-Κτηνίατροι.1091/ διότι, όπως αναφέρεται:Έχω μια απορία ενώ μου έρχονται στο μαιλ μου ειδοποιήσεις γι αυτό το θέμα δεν μου τις εμφανίζει
Στο θέμα των Πτηνιάτρων δηλαδή γίνονται μόνο νέες καταχωρήσεις γιατρών. Από τη στιγμή λοιπόν που μετέφερα σε αυτό το θέμα την ερώτηση που έκανες εκεί, όσοι ενημερώθηκαν με e-mail για το νέο ποστ δυστυχώς δε θα βρουν τίποτα εκεί.Παρακαλώ κρατήσετε το θέμα καθαρό χωρίς αλλού είδους συζητήσεις μέσα σε αυτό. Για ερωτήσεις ή άλλες πληροφορίες χρησιμοποιήστε το https://community.petbirds.gr/threads/Σχόλια-για-το-θέμα-των-Πτηνιάτρων.2792/
MAΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ! ΔΟΥΛΕΥΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ.Σε αυτό το κτηνιατρικό κέντρο (όπου έχουν αναλάβει το σκύλο μας), τους ρώτησα για πτηνίατρο και μου είπαν ότι έχουν.
Θα πάω τα καναρίνια την εποχή που γίνονται τα εμβόλια, οπότε θα σας γράψω εντυπώσεις τότε.
Μάλλον θα ενδιαφέρει περισσότερο όσους είναι εκτός κέντρου Αθήνας.
ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΩΩΝ
20ο χλμ Λ.Λαυρίου
19002 Παιανία, Αττικής
Τηλ΄210 6640552-3
Φαξ΄210-6640559
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΧΡΥΣ. ΣΜΥΡΝΗΣ 16 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
2107564254
Να κανω μια ερωτηση για τον Αχιλλεα Ακριβο σε αυτους που ειναι πελατες του...
Μπορειτε να με ενημερωσετε για μια επισκεψη τι χρεωνει;
Πως εξεταζει το πουλι αν ειναι καλα στην υγεια του;
Ευχαριστω πολυ...
Ο Μιχαήλ στο Βόλο δεν γνωρίζει από πτηνά. Έστειλα φίλο μου,έχοντας διαβάσει γι αυτόν εδώ, μα δεν...
Άλλος που να γνωρίζει καλά από καναρίνια συγκεκριμένα;
οτι αν οχι ολοι οι περισσοτεροι κτηνιατροι που γνωριζουν καποια πραγματα για τους μικρους μας φιλους ειναι οτι τα γνωριζουν εμπειρικα
Εγω παιδια πηγα στον Ακριβο εχθες τα δυο καναρινια που εχω τα εξετασε και τα δυο και μου πηρε 20 απο 40 ευρω που παιρνει για την επισκεψη γιατι λεει οτι ηταν υγειη
λοιπόν, στην κτηνιατρική σχολη Θεσσαλονίκης, δεν υπάρχει ειδικότητα,"πτηνα",ούτε ειδικότητα,"πτηνίατρος".Εχεις δικιο γιατι προσφατα εμαθα οτι οταν πας να σπουδασεις κτηνιατρικη, διαλεγεις αναμεσα σε 3 κατηγοριες:σκυλια-γατια, πτηνα και βοοειδη και τετοια..
Πολυ ελαχιστοι εχουν διαλεξει
PET HOYSE
Θεωδορίδης Νικόλαος
Αρχαιολογικού Μουσείου 17 (Ενα στενό πριν το Radio City) - Θεσσαλονίκη
2310-834-274
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είναι κτηνίατρος και έχει ιδικότητα στα πτηνά! Τον έχω επισκευτεί αρκετές φορές και είναι πολύ καλος!
Μ.Φ.Χ
Don_Gr
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας