Το διαμαντάκι μ :)
Που είναι κλεφτρόνι λίγο :)
Που είναι κλεφτρόνι λίγο :)
Αυτή είναι η περίοδος που ζευγαρώνουν;Ετοιμάζονται τα παπαγάλομούτρα παιδιά :)
Όταν είναι να κάνει λίγα αυγά τα κάνει κάθε 2 μέρες μπορεί κ 3. Δηλαδή Δευτέρα μετά η Πέμπτη η Παρασκευή. Αν κάνει πολλά Δευτέρα μετά Τετάρτη. Η 3η της είναι :) καλημερα :)Δλδ τη νύχτα την περνάει στη φωλιά και τους θερινούς μήνες;
Κάθε δεύτερη μέρα, εννοείς μέρα παρά μέρα ή το ένα αυγό από το άλλο απέχουν τρεις ημέρες;
Ειναι λοιπόν η πρώτη γέννα του θηλυκού σου;
Το νέο κλουβί η φωλιά θα μπορούσε να μπει χωροταξικά στην ίδια θέση στην οποία ήταν και στο παλιό κλουβί; Εννοώ ότι πέρα από το πολύ στενό περιβάλλον του νέου κλουβιού, οι ευρύτερη χωροταξία (τοίχοι, κάδρα, κλπ) θα είναι η ίδια;Εδώ τώρα με προβληματίζει λίγο ότι τους έχω ήδη αλλάξει χώρο κ ήδη τα έχω στρεσσαρει λίγο, αλλά θελω να τους αλλάξω κ κλουβί κ ακριβως όταν το τελείωνα ξεκίνησαν αυτά να επισκέπτονται φωλιά
Χωροταξικά η φωλιά είναι ήδη λάθος εγκατεστημένη αλλα σε αυτό το κλουβί (λόγω του μεγεθους κ βάρους της δεν μπορούσα να την βάλω άλλο. Κλαδιά θα τους εχω κάποια από τα ίδια αλλά ήδη τους εχω ετοιμάσει και μπόλικα πρόσθετα.Το νέο κλουβί η φωλιά θα μπορούσε να μπει χωροταξικά στην ίδια θέση στην οποία ήταν και στο παλιό κλουβί; Εννοώ ότι πέρα από το πολύ στενό περιβάλλον του νέου κλουβιού, οι ευρύτερη χωροταξία (τοίχοι, κάδρα, κλπ) θα είναι η ίδια;
Αν τα αλλάξεις τώρα κλουβί, η αναπαραγωγή μπορεί να πάει πιο πίσω χρονικά; Αν ναι, τότε θα κερδίσεις σε συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας; Αν ναι πάλι, ενδέχεται να χάσεις την αναπαραγωγική περίοδο ή τη συγκεκριμένη γέννα;
Αν ξεκινήσει να γεννάει θα κάτσει να κλωσήσει κ να μεγαλώσει τα μικρά. Όταν δε θέλει να γεννήσει/μεγαλώσει μικρά δεν θα μπει στη φωλιά. Όταν μπει όμως στη φωλιά, αφοσιώνονται κ οι 2.Back up κλωσσομηχανής υπάρχει στους γνωστούς σου για την περίπτωση που τα αυγά είναι έτοιμα να γεννηθούν, αλλά λόγω αλλαγής κλουβιού η θηλυκή σου δεν δεχθεί να τα επωάσει;
το παλιό κλουβί θέλει πέταμα/ανακύκλωση... Ειναι εντελώς ακατάλληλο για παπαγαλουςΤο νέο κλουβί θα μπορούσε με κάποιον τρόπο να προσαρτηθεί στο παλιό; να συνδεθεί ώστε να υπάρχει πρόσβαση απο το παλιό στο νέο, να γίνει σαν προέκταση;
όταν τα μικρά τους είναι ημερών ακόμα, ναι ταϊζουν κ το βράδυ. Όλο το χρόνο γεννούν εδώ, αποφεύγουν μόνο να κλωσούν τον Ιούλιο μόνο. Όπως επίσης, σε πτερόρροια βρίσκονται όλο το χρόνο, αλλά ζευγαρώνουν κ αναπαράγονται ανεξάρτητα από αυτήν, κατι που στα περισσότερα πτηνά δε συμβαίνειΟι παπαγάλοι αυτοί ταΐζουν και κατά τη διάρκεια της νύχτας τα μικρά τους; Ζουν κυρίως στον Ισημερινό ή για να το θέσω διαφορετικά επειδή η διασπορά τους είναι κάπως γεωγραφικά (δεν κατέχω και πολύ τη γεωγραφία της Αφρικής) σε ποιο ημισφαίριο είναι προσαρμοσμένοι οι δικοί σου;
Τι κάνει το σύστημα αυτό; Πώς ψύχει (αν ψύχει) δηλαδή;εδώ είναι το συστηματάκι που τους εγκατέστησα για τον καύσωνα, το οποίο κ καταευχαριστιώνται (δε περίμενα τετοια αποδοχή τόσο σύντομα)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας