Και θεωρητικά θα πρέπει από χτες να μετράς μέρες μέχρι την εκκόλαψη.Ωραια περιμενω και μετα τη βαζω... Δεν εχουν αλλο αυγο... μαλλον σταματησαμε στα 4
Ξέρει Γιάννη.Ξέρεις σε πόσες μέρες βγαίνουν τα πουλάκια;
Αριάδνη, εδώ είναι.περνα φωτογραφιες με τα πουλια να το σιγουρεψουμε οτι ειναι ζευγαρι
Σε ευχαριστω.Αριάδνη, εδώ είναι.
Συμφωνώ. Βάσια μου στην επόμενη προσπάθειά σου μην πάρεις αυτό το λευκό νήμα, έχουν ακουστεί πολλά για μπλέξιμο στα πόδια και ατυχήματα. Πάμε καλύτερα αυτό που λέει η Αριάδνη. @Ariadnh κάνε τον κόπο και βάλε φώτο του κατάλληλου νήματος που πρέπει να χρησιμοποιήσει κάποιος που έχει παραδείσια.Εγω χρησιμοποιω λεπτες κλωστες σαν βελωνες.
Μιας και δεν υπάρχει πολλή πληροφόρηση όσον αφορά τη διατροφή των παραδείσιων, μπορείς να μας πεις τι πρέπει να δίνει για να προετοιμάσει διατροφικά και τι πρέπει να περιλαμβάνει η καθημερινή τους διατροφή; Ας πούμε εγώ δεν ήξερα πως δεν τρώνε αυγοτροφή και την έβαλα την κοπέλα και αγόρασε αυγοτροφή... ☹ Διαφώτισε μας μιας και έχεις εμπειρία!προετοιμασε τα με την καταλληλη διατροφη,
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας