Πέρα από σπόρους και βραστό αυγό (μην το αφήνεις πάνω από 5 ώρες στο κλουβί) τι άλλο τους δίνεις;
Αν θέλεις Βάσια.. :)Σ αυτό όμως το ερώτημά μου δεν απάντησες...
Πέρα από σπόρους και βραστό αυγό (μην το αφήνεις πάνω από 5 ώρες στο κλουβί) τι άλλο τους δίνεις;
Αν θέλεις Βάσια.. :)Σ αυτό όμως το ερώτημά μου δεν απάντησες...
Τη τροφη που οπως σας ειπα μου ειχαν πει οτι δε χρειαζετε κατι αλλο...
Αν θέλεις να δεις ποια φρούτα, λαχανικά και χορταρικά - βότανα επιτρέπονται πάτα πάνω στις πορτοκαλί λέξεις να σου ανοίξουν τα links.Τους βαζω φρουτα λαχανικα και τα σχετικα
Την σκόνη που είναι ασβέστιο δεν την βάζεις σε άλλη ποτίστρα. Φτιάχνεις ένα διάλυμα, βάζεις όση ποσότητα σκόνης λένε οι οδηγίες σε όση ποσότητα νερού πρέπει, και μόλις ανακατέψεις καλά, γεμίζεις την ποτίστρα τους από αυτό το διάλυμα. Και τους έχεις διαθέσιμη μόνο αυτή την ποτίστρα για νερό ώστε αναγκαστικά να πιουν από κει και να λάβουν το ασβέστιο που πρέπει. Κάθε μέρα φτιάχνεις νέο διάλυμα και τους δίνεις. Αυτό μέχρι να ολοκληρωθεί η ωοτοκία.τη σκονη που μου εδωσαν την οποια την εβαλα σε αλλη ποτηστρα και την εβγαλα το πρωι.
Καλα μη φανταστεις οτι ειναι τις προκοπης εδω στη Λευκαδα... Τιποτα δεν εχουν.
Ξεχασα να σας πω οτι τους αρεσει και το γκαζον... Οταν τα καθαριζω τα βαζω κατω με το κλουβι( χωρις τη βαση) και το παιθαινουν...
Βάσια στο ποστ #9 ο Σταύρος σου επισύναψε ένα πολύ ενδιαφέρον αρχείο για τα ζεμπράκια. Αν είχες κάτσει και το είχες διαβάσεις θα ήξερες ότι τα ζεμπράκια το εξής:Εννοεις οτι θα συνεχισει να γενναει;
Αυτό ακριβώς δίνει αξία στη συζήτηση και ομορφιά στην παρέα μας.Εδω για πολλα πραγματα διαφωνητε μεταξυ σας που ξερετε τι γινετε...
πετάξω... υποθέτω!εδω απο τα 3 αυγα μου λεγατε να τα παιξω...
Ωραία... μήπως μπορείς να μας πεις μάρκα;Πηρα και αυγοτροφη...
Ασφαλώς και στην αγωνία μας κάποιες φορές αφήνουμε λάθος εντυπώσεις...αλλα ειναι στιγμες που νιωθω οτι με δικαζεται...
Κι εμείς τη δική σου...Ασπαζομαι και σεβομαι τις αποψεις σας...
, αλλα ειναι στιγμες που νιωθω οτι με δικαζεται..
Τέλεια!Πηρα και αυγοτροφη... Βασικα εστειλα και μου πηραν...
Απλά δε ξέρω αν η συγκεκριμένη κάνει για παραδείσια πουλιά, για τα ζεμπράκια σου δλδ, μιας και απ έξω έχει παπαγάλους... @YannisK @Wind-sa μπορείτε να βοηθήσετε την φίλη μας, μιας και έχετε πολύ περισσότερη εμπειρία στα παραδείσια και στην αναπαραγωγή τους;
Όπως σου είπε και ο Ανέστης για τα πετ σοπαλλα του ειπε οτι κανει.
Δυστυχώς δεν έχουν ιδέα και δίνουν και συμβουλές. Κάτσε να μπει κάποιος που ξέρει, πριν ανοίξεις και δώσεις από αυτή την αυγοτροφή.Άσε τι σου είπαν. Όπως βλέπεις δεν σου τα είπαν καλά γι'αυτό βρέθηκες με 2 πουλιά και μια φωλιά χωρίς να ξέρεις τι κάνεις. Εδώ θα βρεις βοήθεια που δεν θα σου δώσει κανείς σε πετ σοπ. Σε πετ σοπς δεν ρωτάμε ΤΙΠΟΤΑ. :)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας