Καταλαβαίνεις όμως πως αυτό δε γίνεται...δεν υπηρχε αυγο την Κυριακη. Και ειμαι 1000% σιγουρη
Καλέ προς Θεού...Βρε παιδια δεν ειμαι τρελη...
Θα ήταν νέο κεφάλαιο στη γενετική των πουλιών...Ή τα δικα μου ειναι σουπερ εξεληγμενα και δε ξερουν τι τους γινετε...
Εγώ μέχρι εδώ...Αφου ειπαμε οτι ειναι ζευγαρι...
Απλά Βάσια μου αν τελικά δεν ενδιαφέρεσαι για αναπαραγωγή και μικρά τώρα μπορείς να πετάξεις τα αυγά και να βάλεις στη θέση τους ψεύτικα.. Αν δεν νιώθεις έτοιμη..
Πόσο καιρό για ποιο πράγμα;ξερουμε ποσο καιρο θελουν;
Βάσια αυγοτροφή τους πήρες; Από τη στιγμη που τα θέλεις πρέπει να είσαι και έτοιμη και να τους προσφέρεις αυτά που χρειάζονται και ακόμα περισσότερα μιας και το δικό σου ζευγάρι δεν έχει προετοιμαστεί διατροφικά πριν την αναπαραγωγή. Πέρα από σπόρους και βραστό αυγό (μην το αφήνεις πάνω από 5 ώρες στο κλουβί) τι άλλο τους δίνεις;Μα τα θελωωω
Πολυ δεν ειναι για την εποχη που διανυουμε; Σιγουρα δροσισε ο καιρος αλλα οχι αρκετα.... Βραστό αυγό (μην το αφήνεις πάνω από 5 ώρες στο κλουβί)
Να πούμε 3 ώρες; Ειδικά αν τα έχει έξω και στον ήλιο θα αλλοιωθεί γρηγορότερα, έχεις δίκιο..Πολυ δεν ειναι για την εποχη που διανυουμε; Σιγουρα δροσισε ο καιρος αλλα οχι αρκετα..
Σου είπαμε ότι και το βραστό αυγό καλό είναι να τους δίνεις κάθε μέρα φρέσκο, αλλά λόγω υψηλών θερμοκρασιών είναι λογικό να μην πρέπει να μείνει στο κλουβί για πάνω από 3-4 ώρες. Αφού δουλεύεις, εξαρχής είπαμε πως μια έτοιμη πατέ αυγοτροφή (σαν την CEDE Morbido) θα σου λύσει τα χέρια! Αυγοτροφή θα δίνεις κάθε μέρα μέχρι να ολοκληρωθεί η ωοτοκία. Μέχρι δλδ να σταματήσει να κάνει αυγά. Μετά θα δίνεις Σπόρους, χορταρικά, λαχανικά, κανένα φρουτάκι.Παιδια δουλευω και δε μου ειναι ευκολο... Το απογευμα ειναι κλειστα αν δε προλαβω να πεταχτω τωρα το πρωι θα παω αυριο. Την αυγοτροφη μου την ειπατε οταν ειχα γυρισει απο το πετ.
Σ αυτό όμως το ερώτημά μου δεν απάντησες...Πέρα από σπόρους και βραστό αυγό (μην το αφήνεις πάνω από 5 ώρες στο κλουβί) τι άλλο τους δίνεις;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας