Μάλιστα. Ευχαριστώ πολύView attachment 63887
Το κάρφωσα με μικρά καρφάκια (να μπουν βαθιά μέσα στο σχοινί), στα πλαϊνά των οριζόντιων ξύλων...
Πρόκειται για σχοινί θαλάσσης...
Μάλιστα. Ευχαριστώ πολύView attachment 63887
Το κάρφωσα με μικρά καρφάκια (να μπουν βαθιά μέσα στο σχοινί), στα πλαϊνά των οριζόντιων ξύλων...
Πρόκειται για σχοινί θαλάσσης...
Και με πολύ καλό χαρακτήρα κύριε Διονύση! Πολύ διαφορετική από τον Σαχαμπ σε ολαΠωπω πως μου ειχε ξεφύγει η παρουσίαση αυτής της γλύκας; Έρωτας και αυτή, έρωτας μεγάλος
Οπως και η δική μας και θα προμαντέψω οτι θα εξελιχθεί κι αυτή σε μια παμπόνηρη γαλίφισσαΚαι με πολύ καλό χαρακτήρα κύριε Διονύση! Πολύ διαφορετική από τον Σαχαμπ σε ολα
Ποιος ξέρειΟπως και η δική μας και θα προμαντέψω οτι θα εξελιχθεί κι αυτή σε μια παμπόνηρη γαλίφισσα
Η αλήθεια ειναι πως η συμπεριφορα των θηλυκών εχει τεράστια απόκλιση απ' αυτή των αρσενικών. Φυσιολογικό ως ένα σημείο, και κάτι που περιμένεις (είναι και οι θέσεις "ισχύος" στο σμήνος, καθώς και το φύλο που τα καθορίζουν αυτά από την ίδια τη φύση) αλλα και η εξέλιξή τους είναι διαφορετική.Ποιος ξέρει
Πάντως μέχρι στιγμής παρότι πολύ ήσυχη και τρυφερή, τον Σαχαμπ τον έχει να στέκεται σούζα
Έτσι ακριβώς.Η αλήθεια ειναι πως η συμπεριφορα των θηλυκών εχει τεράστια απόκλιση απ' αυτή των αρσενικών. Φυσιολογικό ως ένα σημείο, και κάτι που περιμένεις (είναι και οι θέσεις "ισχύος" στο σμήνος, καθώς και το φύλο που τα καθορίζουν αυτά από την ίδια τη φύση) αλλα και η εξέλιξή τους είναι διαφορετική.
Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι να αναπολώ τα "προηγούμενα" και να χαίρομαι την εξέλιξή τους.
Πραγματικά λες και βλεπεις μικρά παιδιά να μεγαλώνουν
πχ η Λήδα είχε επιθετική συμπεριφορά προς τον παράξενο-θρασύδειλο και με αδυναμίες υγείας ΜάριοΗ αλήθεια ειναι πως η συμπεριφορα των θηλυκών εχει τεράστια απόκλιση απ' αυτή των αρσενικών. Φυσιολογικό ως ένα σημείο, και κάτι που περιμένεις (είναι και οι θέσεις "ισχύος" στο σμήνος, καθώς και το φύλο που τα καθορίζουν αυτά από την ίδια τη φύση).
ΕυχαριστούμεΤι όμορφη φωτογραφία Ζωή!
πχ η Λήδα είχε επιθετική συμπεριφορά προς τον παράξενο-θρασύδειλο και με αδυναμίες υγείας Μάριο
και εντελώς διαφορετική (υποταγμένη και φοβική) με τον υγιή και επιθετικό Πέπερ ;)
Βρε Ζωή... Σαν πίνακας είναι τόσο όμορφη φωτογραφια ️️️️- Σαχαμπ, γιατί κάνεις έτσι; Μήπως νομίζεις ότι είσαι δελφίνι;
- Εδώ εσύ νομίζεις ότι είσαι από ζάχαρη και φοβάσαι μήπως βραχείς
View attachment 64586
Σε ευχαριστώ Βάσω μουΒρε Ζωή... Σαν πίνακας είναι τόσο όμορφη φωτογραφια ️️️️
Έτσι ακριβώςΕιναι να τα ταχεις μπροστα σου κ να τα παρατηρείς! Απόλαυση με τα καμωματα τους!
Μπα. Το σκέφτομαι καιρό αλλά δεν το πήρα απόφασηΚανα youtube δεν εχει; 🎞
Άντε πάρε το κάποια στιγμή διψαμε για Σαχαμπ ️️️️Και ΕσμεραλνταΜπα. Το σκέφτομαι καιρό αλλά δεν το πήρα απόφαση
Θα το κάνω Βάσω μου. Μπήκε ήδη στο πρόγραμμαΆντε πάρε το κάποια στιγμή διψαμε για Σαχαμπ ️️️️Και Εσμεραλντα
Θα το κάνω Βάσω μου. Μπήκε ήδη στο πρόγραμμα
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας