Θεα️️️️Ηθικό δίδαγμα της εβδομάδας!
Αν βρεις φαΐ, κάτσε φάε...
View attachment 64756
View attachment 64760
Το ραμφακι αυτής της μικρης δουλεύει ασταμάτητα
Στρουμπουλη θεάΘεα️️️️
τρώει πολύ για να είναι αερατηαστη κοπελα να φαει οσο θελει!
Κοίτα ποιος μιλάειΤέλεια.. 40γρ με 200γρ φαγητό :)
Το ραμφακι αυτής της μικρης δουλεύει ασταμάτητα
ΕννοείταιΤοτε και κατι αλλο δουλευει ασταματητα
Τέλειος συνδυασμός λαχανικών να λες! Δεν ήξερε ποιο να πρωτοδιαλεξει έτρωγε γρήγορα γρήγορα μια από το ένα και μια από το άλλο. Σε κάποια προηγούμενη ζωή θα πρέπει να λιμοκτονουσε, δεν εξηγείται αλλιώςΕγω βλεπω οτι η φωτο παει για καρτ ποστάλ! Τελειος συνδιασμος χρωμάτων!
ΠράγματιΤι όμορφη φαγανή κουκλίτσα!
Τελικά τα κοριτσάκια τρώνε ότι βρουνε στο δρόμο τους ακρίδα ένα πράγμα. Ομως πειραζουνε τα αγόρια γι' αυτό μένουνε στιλάτα.
Τι όμορφη φαγανή κουκλίτσα!
Τελικά τα κοριτσάκια τρώνε ότι βρουνε στο δρόμο τους ακρίδα ένα πράγμα. Ομως πειραζουνε τα αγόρια γι' αυτό μένουνε στιλάτα.
Θα πρέπει να δείτε τον Πέπερ να τρώει! Δεν τον προλαβαίνω στα λαχανικά και φρούτα, αντιθέτως η Λήδα μου φαίνεται πως... Προσέχει τη σιλουέτα της πιαΠράγματι
Καμια σχέση με τον άλλο που ειδικά όταν ήταν μικρότερος μου έβγαζε την ψυχή για να φάει.
Κι εμένα μου αρέσουν πολύΕίναι τέλειααα...
Όταν είναι έτσι ο δικός μου, μια φορά τη μέρα δλδ, σφίγγω τα δόντια μου να μην τον φάω...
Μαμακιας Ζωή μου τι περιμένεις;Κι εμένα μου αρέσουν πολύ
Η μικρή βουτάει μετά μέσα στο νερό και το καθαρίζει, ο άλλος περιμένει να του το καθαρίσω εγώ
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας