Ή που φοβάται ότι θα αρχίσει να ζητάει γάμους ή που πάει να μας την κάνει γυριστή! Όπως και να χει υπάρχουν πειστήρια! Πρέπει να την αποκαταστήσει!
Λες;Ή που φοβάται ότι θα αρχίσει να ζητάει γάμους ή που πάει να μας την κάνει γυριστή! Όπως και να χει υπάρχουν πειστήρια! Πρέπει να την αποκαταστήσει!
Εμ να μη σε κοιτάει; Η μαμά είναι μαμά.. Και σε φροντίζει και χωρίς απαιτήσεις κιόλας! Η Σαχάμπαινα όμως; Εδώ πήρε ήδη το όνομα του!Λες;
Κοίταξε με πόσο παράπονο με κοιτάζει που έφυγα και τον άφησα μόνο μαζί της
Έχεις δίκιο.Εμ να μη σε κοιτάει; Η μαμά είναι μαμά.. Και σε φροντίζει και χωρίς απαιτήσεις κιόλας! Η Σαχάμπαινα όμως; Εδώ πήρε ήδη το όνομα του!
Τρέχει μακριά από τις ευθύνες του! Το κορίτσι μας θα στεναχωριεται όμως!Έχεις δίκιο.
Σήμερα γέλασα με την ψυχή μου. Εγώ καθόμουν στη μια άκρη του τραπεζιού και ο Σαχαμπ πάνω στο χέρι μου έτρωγε. Η Εσμεραλντα ήταν στην άλλη άκρη του τραπεζιού. Ξαφνικά έσκυψε το κεφάλι και άρχισε να τρέχει σαν κοτοπουλακι για να ανέβει κι αυτή στη χούφτα μου και να φάει. Ο Σαχαμπ όταν την είδε άρχισε να τρέχει πάνω στο χέρι μου για να κρυφτεί κάτω από τα μαλλια μου
Σίγουρα στεναχωριεται. Τον λατρεύει τον μπόμπιραΤρέχει μακριά από τις ευθύνες του! Το κορίτσι μας θα στεναχωριεται όμως!
Ε είναι ερωτευσιμος έτσι εκρηκτικός που είναιΣίγουρα στεναχωριεται. Τον λατρεύει τον μπόμπιρα
Ευχαριστώ πολύ ΓιώργοΖωή απίστευτα μαμουνια... :)
Τον έριξε Τάκη (προς το παρόν). Το είχες πει από την αρχή!Ψυχουλακια
Αύριο θα είναι αργά. Μπορεί να αλλάξει γνώμηΑυτό ήταν, αύριο βγες στην αγορά για προσκλητήρια... :)
Πραγματικά σαν αθώος και αβγαλτος συμπεριφέρεται ο Σαχαμπ. Μόνο σε εμενα το παίζει τσαμπουκας.Τι κρύβει ο έρωτας στα μονοπάτια του;
Τι μπορεί να κάνει μια παπαγαλινα μέχρι να πετύχει το σκοπό της;
Να παρασυρει τον αθωο κ αβγαλτο Σαχαμπ και να...
Συνεχίζεται!
Μας πήρε πάρα πολύ χρόνο αλλά επιτέλους καταφεραμε να φτάσουμε στο επιθυμητό για εμένα σημειο, δηλαδή να συνυπάρχουν αρμονικά εκτός κλουβιου. Ελπίζω να παραμείνουν έτσι. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταίαΤέλεια! Μπορεί και να συνεχίσουν ήρεμα έτσι για να κάνουν τη διαφορά. :)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας