Τυχερή. Οχι όπως ενα πρασινο τερας που ξερω που οποτε δει φωτογραφική σηκωνει ολα τα πουπουλα και απειλει θεους και δαίμονες.

Τυχερή. Οχι όπως ενα πρασινο τερας που ξερω που οποτε δει φωτογραφική σηκωνει ολα τα πουπουλα και απειλει θεους και δαίμονες.
Να είσαι καλά!Να τον χαιρεσαι Ζωη :)
Ειναι επιθετικος ο μικρος προς εσενα ή απλα φοβαται;
Βέβαια. Κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον θα τα καταφέρουμε.Its progress,still![]()
Τιιι; Όχι το γλυκό μου μην τον δώσεις...Χαίρομαι τόσο πολύ που είναι όλα τους τόσο ευτυχισμένα. Πηγαίνουν με τη σειρά και τον φιλάνε
Άσε που σκέφτομαι να δώσω τον Σαχαμπ για υιοθεσία και να μείνω πάλι με δύο![]()
αχ! Κι εγώ ούτε γι΄αστείο δεν μπορώ να το σκεφτώ!Τιιι; Όχι το γλυκό μου μην τον δώσεις...![]()
Κοίτα Ζωή ο Σαχαμπ είναι και δική μου καψούρα εξ αποστάσεως βέβαια και το ξέρεις..Είναι μέθοδος εκφοβισμού, αντίστοιχος του "αν δεν είσαι καλό παιδί, θα σε δώσω στους γύφτους"
Που να τον δώσω βρε κορίτσια; Θα χάσει κάθε ενδιαφέρον η ζωή μου χωρίς την καθημερινή μουρμούρα του. Δεν θα έδινα ποτέ ένα πουλάκι για να πάρω άλλο. Ποσο μάλλον την καψούρα μου που τις τελευταίες μέρες είναι μέσα στην τρελή χαρά επειδή ο μπέμπης του έκλεψε τη γυναίκα και μπορεί να απολαμβάνει τη μαμά του με την ησυχία του
Κοίτα Ζωή ο Σαχαμπ είναι και δική μου καψούρα εξ αποστάσεως βέβαια και το ξέρεις..Τον λατρεύω... Αν λέω αν τον έδινες σίγουρα θα τον έπαιρνα κι ας μην έχω στο νου μου να πάρω δεύτερο αυτή τη στιγμή..
Ευτυχώς αυτού του είδους οι παιδαγωγικές μέθοδοι (?) τείνουν να εξαφανιστούν...Άκαρδη μάνα δεν καταλαβαίνεις πόσα ψυχολογικά προβλήματα θα δημιουργήσεις του μικρού;...η ''όποια'' γυναίκα του θα πρέπει να τον φοβερίζει μεθαύριο, για να καταλάβει πως τον αγαπάει! Είναι πράγματα αυτά;Είναι μέθοδος εκφοβισμού, αντίστοιχος του "αν δεν είσαι καλό παιδί, θα σε δώσω στους γύφτους"![]()
Κοίτα Ζωή ο Σαχαμπ είναι και δική μου καψούρα εξ αποστάσεως βέβαια και το ξέρεις..Τον λατρεύω... Αν λέω αν τον έδινες σίγουρα θα τον έπαιρνα κι ας μην έχω στο νου μου να πάρω δεύτερο αυτή τη στιγμή..
Πως με πιάνεις...Δεν πείθεις οτι δεν το εχεις ηδη στο νου σου![]()
Για ποιον λες @Sissy Σισσυ μου, για τον γεροντοκορο μαμακιαΕυτυχώς αυτού του είδους οι παιδαγωγικές μέθοδοι (?) τείνουν να εξαφανιστούν...Άκαρδη μάνα δεν καταλαβαίνεις πόσα ψυχολογικά προβλήματα θα δημιουργήσεις του μικρού;...η ''όποια'' γυναίκα του θα πρέπει να τον φοβερίζει μεθαύριο, για να καταλάβει πως τον αγαπάει! Είναι πράγματα αυτά;![]()
![]()
Πως με πιάνεις...![]()
Έτσι θα γεμίσουμε τον κόσμο πάροτλετ..Εμ εδω κανω εγω κουβεντες για νυφη στον Hool δειλα δειλα, εσυ που εισαι πιο παλια καραβανα απο εμενα.![]()
Ναι, Βάσω μου... Θα θέλει μια γυναίκα σαν τη μαμά του, να τον φοβερίζειΓια ποιον λες @Sissy Σισσυ μου, για τον γεροντοκορο μαμακια![]()
Εμ εδω κανω εγω κουβεντες για νυφη στον Hool δειλα δειλα, εσυ που εισαι πιο παλια καραβανα απο εμενα.![]()
Ναι, κάντε όρεξη!Έτσι θα γεμίσουμε τον κόσμο πάροτλετ..![]()
Μπα δεν τα ξέρεις καλά. Αυτός μου έχει δημιουργήσει ψυχολογικά. Τσιριζει, με αρπάζει από όπου βρει ενώ στην Εσμεραλντα στέκεται σούζα. Αρνάκι τον είχε κάνει. Τώρα που τον παράτησε και επέστρεψε στη μαμά, θα γίνει πάλι τσαμπουκαςΕυτυχώς αυτού του είδους οι παιδαγωγικές μέθοδοι (?) τείνουν να εξαφανιστούν...Άκαρδη μάνα δεν καταλαβαίνεις πόσα ψυχολογικά προβλήματα θα δημιουργήσεις του μικρού;...η ''όποια'' γυναίκα του θα πρέπει να τον φοβερίζει μεθαύριο, για να καταλάβει πως τον αγαπάει! Είναι πράγματα αυτά;![]()
![]()
α! Να τον δώσεις στους τσιγγάνους τότε!Μπα δεν τα ξέρεις καλά. Αυτός μου έχει δημιουργήσει ψυχολογικά. Τσιριζει, με αρπάζει από όπου βρει ενώ στην Εσμεραλντα στέκεται σούζα. Αρνάκι τον είχε κάνει. Τώρα που τον παράτησε και επέστρεψε στη μαμά, θα γίνει πάλι τσαμπουκας
Κάτι μας λες τώρα!Δεν παίζει ο Σαχαμπ να βρει γυναίκα παιδιά. Εγώ θα τον γηροκομησω το ξέρω![]()
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας