Νικόλας Μιμηνας
PB New Member
Ααα σήμερα τα μωρά μου που είναι 20 ημερών κοιμήθηκαν στα κλαδάκια. Να βγάλω τη φωλιά η να την αφήσω μέρα; Χρειάζεται πλέον;
Είναι η πρώτη μέρα που κοιμούνται έξω από τη φωλιά;Ααα σήμερα τα μωρά μου που είναι 20 ημερών κοιμήθηκαν στα κλαδάκια. Να βγάλω τη φωλιά η να την αφήσω μέρα; Χρειάζεται πλέον;
Βγάλε αύριο τη φωλιά.Ναι! Ο μικρός βγήκε σήμερα από τη φωλιά πρώτη μέρα και τώρα κοιμούνται και τα 2σε κλαδάκι
τα έλαβες φίλε μου;Νίκο, μήπως μπορείς σε παρακαλώ να τις στείλεις στο [email protected]
Υπομονή και όλα θα γίνουν...Τα έστειλα τα έλαβες;
Όλα καλά... Φυσιολογικά.Αύριο θα την βγάλω είπα γιατί παρόλο που κοιμήθηκαν κανονικά εχθές έξω σήμερα μπήκε το μικρό για κανά 10λεπτο και έκατσε και θέλω να δω τι γίνεται. Αν δεν ξαναμπεί αύριο την βγάζω.
Να σε ρωτήσω κάτι αν είναι φυσιολογικό. Τα μικρά (21 ημερών) κάθονται αρκετή ώρα της ημέρας στο ίδιο σημείο στο κλαδάκι και το πιο μικρό κάποιες φορές μέσα στη μέρα κοιμάται λίγο στο κλαδάκι. Οι γονείς όπως είπαμε τα ταιζουν. Είναι οκ?
Όντως κοιμήθηκε το ένα πάνω στο αυγό και το άλλο μέσα στην τροφή@Νικόλας Μιμηνας σκεψου οτι ειναι μωρακια! Κουραζονται πανευκολα και αποκοιμουνται οπου βρουν ακομα και πανω στα φαγητα!
Εμ ειδες; Ετσι θα κανουν, θρονιαζονται και στα φαγια αποτρεποντας τους αλλους να φανε!Όντως κοιμήθηκε το ένα πάνω στο αυγό και το άλλο μέσα στην τροφή
Ολα ωραια να σου πανε :)Έχω να προσέχω τώρα τα δικά μου 3 μωρά έχω και τα πουλάκια. Όλα είναι ευτυχία
Τις συμβουλές σας τις τηρώ κατά γράμμα!Για το ασβέστιο να ξαναπώ ή θα καταντήσω γραφική;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας