Νικόλας Μιμηνας
PB New Member
Για να καταλάβω δεν ταιζει η μανα Όλα τα μωρά την ίδια στιγμη;
Μια ταιζει το ένα μωρό και μετά το αλλο;
Μια ταιζει το ένα μωρό και μετά το αλλο;
Την άλλη βδομάδα ξεκινάω μήλο. Την επόμενη χορταρικά. Επειδή να πω την αλήθεια Εγώ έδινα μήλο αγγούρι και μαρούλι τι άλλο χορταρικο μπορώ να δώσω για νεοσσούς; Εκτός πλύσιμο και στέγνωμα τα κάνω κατι άλλο;
Αν δε ξέρεις τι να κάνεις αυτούς τους νεοσσούς γιατί προχωράς σε δεύτερη γέννα;και τι κάνω με τους νεοσσούς που εχω;
Εννοώ τους βάζω χωριά με το μπαμπά μόνο, τους βάλω σε δευτερη φωλιά αλλα και η μάνα και ο πατέρας, ρωτάω τι είναι πιο ωφέλιμο για τους νεοσσούς. Φυσικά και τους θέλω φίλε μου μάλλον λάθος το κατάλαβες!Αν δε ξέρεις τι να κάνεις αυτούς τους νεοσσούς γιατί προχωράς σε δεύτερη γέννα;
Υπάρχει περίπτωση να σκάσει (λέει ο λόγος) Ο νεοσσος από το φαγητό? Ρωτάω γιατί πριν λίγο είδα τον μεγάλο νεοσσο με υπερβολικά μεγάλο κίτρινο προλοβο. Ο άλλος νεοσσος φυσιολογικά.
Αναλόγως... Η μαμά ετοιμάζει νέα φωλιά; Ο μπαμπάς τα ταίζει;Εννοώ τους βάζω χωριά με το μπαμπά μόνο, τους βάλω σε δευτερη φωλιά αλλα και η μάνα και ο πατέρας, ρωτάω τι είναι πιο ωφέλιμο για τους νεοσσούς. Φυσικά και τους θέλω φίλε μου μάλλον λάθος το κατάλαβες!
Πάντα! Παρατηρούμε και μετά ενεργούμε αναλόγως!Επομένως βλέπουμε και πράττουμε!
Νικόλα μου δώσε χρόνο στο ζευγάρι σου και άσε τις συνεχείς αλλαγές! Υπομονή και όλα θα κυλήσουν ομαλά! Είμαι σίγουρη!
Καλή Ανάσταση...Καλημέρα Χρόνια πολλά και να έχουμε καλό Πάσχα. Το 2 ζευγάρι που έχω τελικά δεν κάνει τίποτα. Μόνο αυτός κελαηδαει και αυτή έκανε εδώ και 1,5 βδομάδα φωλιά. Ούτε την βατεβει Ούτε τίποτα. Τι λέτε να κάνω να τα χωρισω και να δοκιμάσω το Σεπτέμβριο; Μετά από τόσο καιρό να αλλάξω αρσενικό, νομίζω δεν κάνει! Σωστά;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας