Ειμαι και εγω κυνηγος παιδια, ο πατερας μου ειναι μελισσοκομος και απο μικρο παιδι μεγαλωσα μεσα στη φυση. Ολο το σοι μου ειναι κυνηγοι και υποστηριζουν τα λεγομενα του Ισιδωρου. Το κυνηγι δεν ειναι σπορ αλλα τροπος ζωης και επαφης με την φυση. Το να θηρευσει κανεις μια μπεκατσα η εναν λαγο δεν ειναι και η πιο ευκολη υποθεση, και προ-παντων δεν ειναι ο αυτοσκοπος του κυνηγου η θανατωση ενος ζωου. Το λαθος που κανουν ολοι ειναι να συγχεουν τον κυνηγο με τον λαθροθηρα που ειναι δυο εκ διαμετρου αντιθετες εννοιες, ο μεν κυνηγος ειναι νομιμος και δινει μαθηματα οικολογιας απελευθερωνοντας θηραματα καταπολεμωντας επιβλαβη(κορακια, αγριοκουνελα)σε μερη που πληττεται η ισσοροπια της φυσης βλ(Λημνος), σπορες και ποτιστρες σε πολλες τοποθεσιες για ευκολοτερη διαβιωση ιδιως σε βραχονησιδες οπου δεν υπαρχει νερο, καμπανιες καταπολεμισης των φυτοφαρμακων καθως και πολλα αλλα. Αυτο ειναι το κυνηγι και προς γνωση ολων μετα την τροφοσυλλογη ο αν-θρωπος ασχοληθηκε με το κυνηγι μετα εγινε κτηνοτροφος και μετα αγροτης και τελος η ζωη μας ολη ειναι κυνηγι ειτε για μπεκατσες ειτε για πιο φθηνη βενζινη ειτε για συντροφο ειτε για χρημα. ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΗΡΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ απλα εγω βγαζω αδεια.