Συμφωνώ με τον κ. Μάκη. Όλα είναι θέμα παιδείας δυστηχώς κάτι που μας λείπει. Θα δώσω μια απάντηση στον Χρήστο (απο Άρτα) στο ερώτημα που πολύ σωστά έθεσε. Η απάντηση Χρήστο είναι οτι θηροφύλακες υπάρχουν και προσπαθούν, αλλά δυστηχώς είναι πολύ λίγοι για να ελέγχουν χιλιάδες κυνηγούς. Κυνηγοί που να προσπαθούν να συμμορφώσουν λίγοι. Πολίτες που προσπαθούν ελάχιστοι, βλέπε την απάντηση του Χρήστου (απο Τήνο) που είπε οτι κυνηγοι βγήκαν στα χιόνια. Λογικά ήταν παράνομοι αν είχε δοθεί σχετική απαγόρευση/ Πήρε ο Χρήστος τηλέφωνο να τους καταγγείλει;(Χρήστο προς αποφυγή παρεξηγήσεως δεν το λέω επιθετικά, ούτε σε κατηγορώ και ούτε θα γίνεις εσύ αστυνόμος για τους άλλους). Το συμπέρασμα είναι αυτό που είπε ο κ. Μάκης. Θέμα παιδείας και μόνο. (πχ στην Γερμανία αν περάσεις με κόκκινο και σε δεί πολίτης και κάνει καταγγελεία το πρόστιμο ισχύει, κάτι που εδώ στην Ελλάδα αν το κάνεις θα γελάσουν στο τηλεφωνικό κέντρο)
Φιλικά
ΥΓ Δεν βγάζω τον ευατό μου έξω γιατί ούτε και εγώ έχω πάρει τηλέφωνο για καταγγελεία.
Φιλικά
ΥΓ Δεν βγάζω τον ευατό μου έξω γιατί ούτε και εγώ έχω πάρει τηλέφωνο για καταγγελεία.