Σταμάτης
Ex Smokie
Ευχαριστώ georgina για την απάντηση σου!
Εάν πάει κάποιος ας μας πει, διότι δεν προλαβαίνω να πάω την εβδομάδα που μας έρχεται!
Εάν πάει κάποιος ας μας πει, διότι δεν προλαβαίνω να πάω την εβδομάδα που μας έρχεται!
Εάν ήθελε κάποιος κακοπροαίρετος να θεωρήσει ότι κάνεις διαφήμιση θα το είχε κάνει ήδη μετά απ' αυτόνα μην θεωρηθεί οτι διαφημίζω συγκεκριμένο μαγαζί. Ελπιζω να βρειτε αυτό που ζητάτε.
χωρίς να περιμένει το όνομα :)Ψάχνοντας να αγοράσω ενα μείγμα σπόρων για την καρδερίνα μου, ανακαλυψα ενα μαγαζι στο κέντρο της Αθηνας που ειχε απο τις μεγαλυτερες ποικιλίες που εγω τουλαχιστον είχα δει σε σπόρους. Οχι μονο είχε διαφορετικά μείγματα για αρκετα ειδη πουλών, αλλα τους ειχε και ξεχωριστά, ωστε όσοι γνωρίζουν, να κανουν τις καταλληλες προσμίξεις με την αναλογια που πρέπει. Εγω προσωπικα αγορασα ενα μείγμα σπόρων για άγρια πουλιά και ενα μειγμα ειδικα για καρδερίνα που περιελάμβανε περισσότερους σπόρους απο αγκαθια. (μιας και δεν γνωριζω σε τι αναλογία πρεπει να ειναι καθε σπόρος). Την καμελινα βέβαια που αναφερεται σε αλλο πόστ δεν την γνωριζαν... Ουδεις τέλειος!
Ήθελα να ρωτήσω εάν ο όρος "πάντα" στο σημείο του μηνύματός σου που παραθέτω, αφορά εκτός από την άμμο με όστρακα και τις πολυβιταμίνες στο νερό;Παντα διαθεσιμο αμμο με οστρακα για την καλη πεψη και λειτουργια του εντερου. Και σταγονες πολυβιταμινης στο νερο τους.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας