Γενικά Το μικρό μου Parrotlet forpus pacific

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Sissy
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Καλο Σ/Κ και φιλακια απο τον :DΜαριο!

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

th_d3eb70a0.jpg

Να σου ζησει Σισσυ το πουλακι σου ειναι πανεμορφο. Καλα οτι παιχνιδια ειχε στο πετ τα πηρες; Και να μην τον ταιζεις ζυμαρικα γιατι αμα τον παχυνεις αντε τρεχα σε διαοτολογους μετα!

• Like
Αντιδράσεις: Sissy
Και να μην τον ταιζεις ζυμαρικα γιατι αμα τον παχυνεις αντε τρεχα σε διαοτολογους μετα!
:)Εχεις δικιο Γιαννη, απλα θελει να δοκιμαζει σχεδον τα παντα και δεν του στερω αυτο το δικαιωμα (;)στα ειδη των τροφιμων που επιτρεπονται φυσικα). Τιποτα απ'αυτα που δοκιμαζει δεν τρωει σε ποσοτητα, 😛 απαιτει ομως ποκιλια:D

ηρθε κ το βιντεακι που λεγαμε
ag2.gif

μπραβο σισσυ!:D
τελειοτατος!

περιμενουμε κ αλλα εννοειται, ε;:D

Eυχαριστουμε Σισσυ για τα βιντεο. Ο Μαριος γλυκυτατος. Σωστος πριγκηπας μεσα στη Super Marioland!

Aπίστευτο, καταπληκτικό, τέλειο! Ο Μάριος πάνω σε ένα τριαντάφυλλο! Όλη η ομορφιά μαζεμένη, ευχαριστούμε Σίσσυ εσένα & το Μάριο!

καλησπερα σισσυ κ χρονια πολλα εχω παθει πλακα με τον μαριο κ ζηλευω τρελλααα... εχω τον αντρα μου να μου παρει παροτλετ απο τοτε που ειδα το δικο σου ειναι ερωτευσιμο το ατιμουτσικο. σε παρακαλω μπορεις να μου πεις περιπου ποσο σου πηγεσαν συνολο; (κλουβι-παιχνιδια -μαριος;) ειναι ταισμενος στο χερι; κ σε ευχαριστουμε για τις πανεμορφες φοτο.

Σας ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σας λογια!

καλησπερα σισσυ, σε παρακαλω μπορεις να μου πεις περιπου ποσο σου πηγεσαν συνολο; (κλουβι-παιχνιδια -μαριος;) ειναι ταισμενος στο χερι; κ σε ευχαριστουμε για τις πανεμορφες φοτο.
:)Βασιλικη διαβασε #5 ποστ
https://community.petbirds.gr/threads/parrotlet.10695/
Δεν θυμαμαι τιμη διοτι αυτο το κλουβι, το αγορασα σχεδον πριν 5 χρονια για το καναρινι μου τον Admiral (εδω και δυο χρονια ειναι τυφλο και ζει πλεον σ'ενα 'φυσιολογικο' κλουβι για καναρινια)

Αποκριες 09

Ο Μαριος εκανε αποκριατικο παρτυ!:D

Συνημμένα

• P1.webp
    P1.webp
    49,8 KB · Προβολές: 195
  • P2.webp
    P2.webp
    54,3 KB · Προβολές: 188
  • P0 - Αντίγραφο.webp
    P0 - Αντίγραφο.webp
    44,5 KB · Προβολές: 185
  • P00,.webp
    P00,.webp
    58,3 KB · Προβολές: 181
Τι τρελή φατσούλα είναι αυτή;Έχω πάθει πλάκα:D.Φαντάζομαι τα χριστούγεννα τι διακάσμηση έχει να πέσει:DΤον φαντάζομαι αι-βασίληΝα σου ζήσει!

Κουκλακι ειναι Σισσυ! Σιγουρα θα περναει τελεια καθε μερα. Ειναι πολυ τυχερο. 😉

Σχετικά θέματα

Back