Γενικά Το μικρό μου Parrotlet forpus pacific

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Sissy
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
:DΚωνσταντινε, δεν εχεις δει τον Μαριο να 😛κοβει λεμονια

Συνημμένα

• ν.webp
    ν.webp
    54,5 KB · Προβολές: 208
  • Like
Αντιδράσεις: Foivos
ευχαριστω σισσυ μου για ολη την βοηθεια σου! Κ γιια τις φοτο αλλα βρε κοπελα μου πως τα καταφερνεις κ ολα τα πουλακια σου ειναι ημερα; (εκτος απο την πολυ αγαπη που τους δινεις γιατι φενεται αυτο...

Σισσυ μας εχει καταπλήξει με τα καμώματα του μικρούλη σου!

Μηπως το παίζει ψοφιος κοριός και σου κρατάει μουτρα που του έλειψες;:D
Δεν τον χορταίνουμε... Θελουμε και άλλες! 🙂

Πολύ όμορφα, περιποιημένα & προσεγμένα και τα δύο κλουβιά - σπίτια του Μάριου, συγκινητική και πολύ ωραία η foto στο stant με τον Admiral, εκπληκτικός ο Μάριος ανάμεσα στα φρούτα & το δέντρο! Kαλορίζικα όλα, να τα χαίρεσαι και να περνάτε όμορφα, ευχαριστούμε που τα μοιράστηκες μαζί μας! Θέλουμε να θαυμάσουμε κι'αλλες!

"Μ' άφησες μόνο μου, εεε; Κι εγώ δεν θα κάνω τίποτα για να μάθεις..." Κάτι τέτοιο μου φαίνεται ότι σκέφτεται, Σίσσυ! Υπέροχος! 🙂

Εχει πραγματικα χαρακτηρα μεγαλου παπαγαλου και χωραει σε μια παλαμη!:DΠολυ τον αγαπω! 😛

ο Μαριος μιλαει!

Ο Μαριος, στις 9 του μηνος κλεινει τους πρωτους 5 μηνες της ζωης του. Απο τις πρωτες μερες του στο σπιτι, φανηκε πως δεν θ'αργουσε να μιλησει! Ασχολουμαι και του μιλαω αρκετα, ιδιως τις πρωινες ωρες, αλλα και το απογευμα. Πολυ γρηγορα αρχισε να 'δινει φιλακια' και να λεει 'ελα'. Ειναι αρκετες μερες τωρα, που τον ακουγαμε να προσπαθει να πει 'σισσυ'. :)Χθες λοιπον το φωναξε αρκετες φορες με την βραχνη φωνουλα του! Ειμαι πολυ χαρουμενη και συγκινημενη!

ειπε σισσυ το παιδι;
μπραβο σισσυ και μαριε... Οποιος ασχολητε ανταμηβετε!

Ο Μαριος, στις 9 του μηνος κλεινει τους πρωτους 5 μηνες της ζωης του. Απο τις πρωτες μερες του στο σπιτι, φανηκε πως δεν θ'αργουσε να μιλησει! Ασχολουμαι και του μιλαω αρκετα, ιδιως τις πρωινες ωρες, αλλα και το απογευμα. Πολυ γρηγορα αρχισε να 'δινει φιλακια' και να λεει 'ελα'. Ειναι αρκετες μερες τωρα, που τον ακουγαμε να προσπαθει να πει 'σισσυ'. Χθες λοιπον το φωναξε αρκετες φορες με την βραχνη φωνουλα του! Ειμαι πολυ χαρουμενη και συγκινημενη!

Τελεια! :D Καλη συνεχεια και στις υπολοιπες κουβεντες! Θα περιμενουμε να τον δουμε βεβαια, να τον καμαρωσουμε κι εμεις! :D

Σχετικά θέματα

Back