Γενικά Το μικρό μου Parrotlet forpus pacific

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Sissy
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
καταπληκτικος ο μαριος! Παιδικο σταθμο το εχει δει το σπιτι!:D

μπραβο σισσυ!

καλημερα σισσυ! Επειδη αυτο το διαστημα ψαχνω να βρω κλουβι για το παροτλετ (μιας κ το αποφασισαμε να το παρουμε θελω να εχω οτι χριαζομεπριν να ερθει)το μεγεθος του ειναι λιγο μεγαλιτερο απο το καναρινι; το κλουβι ατυτο που εχεις δεν φοβασε μην σφινωσει το κεφαλι του στο καγκελο; γιατι βλεπω κατι μεγαλα κλουβια για να ειναι ανετα κ εχουν μεγαλο κενο τα καγγελακια περιπου σαν το δικο σου ειναι αυτα πουκοιταγα. Να το παρω η θα εχω ατυχημα;

το πιθανοτερο ειναι στα μεγαλα κλουβια να χωραει να βγενει... Το κενο αναμεσα στα καγκελα πρεπει να ειναι οσο σε ενα κλουβι για καναρινια... Ετσι ειναι της σισσυς... 😉

καλημερα εγγελε κ σε εσενα τα κλουβια που κοιταγα στο μεγεθος αυτο σαν της σισσυς εχουν μεγαλο κενο το διπλασιο σχεδον απο αυτο των καναρινιων δεν βρηκα τιποτα που να εχει μικροτερο κ πηγα σε πολλα πετ θα ηθελα να του παρω μεγαλο κλουβι για να χωραει κ πολλα παιχνιδια ξερεις αν το μεγεθος του ειναι σαν το καναρινι γιατι δεν μπορω να καταλαβω απο τις φοτο;

ειναι περιπου οσο ενα Lovebird ... Ισως λιγο μικροτερο...ζητα τους να σου διξουν στους καταλογους μεγαλα κλουβια για καναρινια 😉...
το κενο αναμεσα στα καγκελα να ειναι 1,5 cm περιπου...

να σε ρωτησω κατι; συγνωμη αν σε ζαλισα αλλα στους παπαγαλους πρεπει να ειναι οριζοντια τα καγκελα κ στα καναρινια καθετα ετσι δεν ειναι;

καλο ειναι να εχει καποιες πλευρες οριζοντιες στο κλουβι του... Θα σου βαλω στο πμ σου το κλουβι που θα παρω εγω...

Τωρα διαβασα την ερωτηση σου Βασιλικη😉
Το μεγεθος του Μαριου ειναι σαν ενα μικρο (κοινο) καναρινι. Τα καγκελα στο κλουβι του ειναι σε κοντινες αποστασεις (οπως αυτα των καναρινιων) αν και μεγαλο σε μεγεθος. Το κλουβι που θ'αγορασεις θα πρεπει να εχει οπωσδηποτε και οριζοντια καγκελα.

Στην φωτο μπορεις να δεις τα δυο του κλουβια (το μικροτερο βρισκεται στο εξοχικο μας)

Συνημμένα

• iii.webp
    iii.webp
    70,5 KB · Προβολές: 188
σισσυ.. Πραγματικα τα κλουβια του μαριου ειναι πολυυυ μεγαλα... Μακαρι να μπορουσα να εχω και εγω ενα τετοιο για το δικο μου...

σε ευχαριστω σισσυ αυριο θα παω να ξαναδω κ ελπιζω να καταλοιξω καπου γιατι αυτα που μου αρεσαν (μεγαλα σαν το δικο σου) εχουν μεγαλο κενο κ δεν κανουν μαλλον για παροτλετ

Βασιλικη, το μικροτερο κλουβι το αγορασα προσφατα (υπαρχει σε ολα τα Pet City). Το μεγαλο ειναι αγορασμενο εδω και αρκετα χρονια και δεν κυκλοφορει πια, οπως μου ειπαν.
Αγγελε, ξερω ποση λαχταρα εχεις για ενα Parrotlet και ευχομαι (ειμαι σιγουρη) πως οταν παρεις το πουλακι με το καλο, θα του προσφερεις το καλυτερο! 🙂

σισσυ μου καλησπερα σορυ που δεν απαντησα νωριτερα αλλα μολις μπηκα σπιτι μπορεις να μου πεις απο το μικροτερα απο ποια εταιρεια ειναι (μοντελο αν ξερεις) κ τιμη;

Δεν θυμαμαι εταιρεια και μοντελο (δεν το εχω εδω μαζι μου τωρα). Γυρω στα 60 ευρω ειχε.

μια χαρα. Γιατι μερικα που κοιταγα με το μεγαλο κενο στα καγκελα(οπως τα δικα σου δεν βρηκα κατι) μου ζητουν 120-150e αλλα θα το ψαξω καλητερα ετσι κι αλλιως σε κανα μηνα θα παρω το ζουζουνακι. Ευχαριστώ για ολα.

... Ξερεις αν το μεγεθος του ειναι σαν το καναρινι γιατι δεν μπορω να καταλαβω απο τις φοτο;
Μια φωτο του Μαριου, με το αγαπημενο μου μεγαλοσωμο καναρινι admiral (ρατσας Norwich)

Συνημμένα

• Admiral + Marios (631 x 483) (473 x 362).webp
    Admiral + Marios (631 x 483) (473 x 362).webp
    12 KB · Προβολές: 190

Σχετικά θέματα

Back