Mano, trava kanena youtube pos ton taisis an mporeis! Endiaferon poli! )
Από σήμερα υπάρχουν 2 Ringnecks στο σπίτι. Ο πατέρας μου αποφάσισε ξαφνικά να πάρει άλλο ένα χωρίς εγώ να το ξέρω και για να είμαι ειλικρινής χωρίς να είμαι σύμφωνος. Αυτός είναι πιο μεγάλος (περίπου χρονιάρης μάλλον) και φωνάζει πολύ πιο δυνατά. Δεν μπορεί να τον αγγίξει κανείς γιατί δεν είναι ήμερος. Αυτό που με βασανίζει αυτή τη στιγμή είναι ο φόβος ότι θα έχει αρνητική επίδραση στον Μάνι και θα χαλάσει το μεταξύ μας δέσιμο. Προς το παρόν έχω τον Μάνι στο δωμάτιο μου αλλά και πάλι τον ακούει.
Amaaan!
Den nomizo tha sou voithisi auto stin ekpedeusi tou Mani! An itane imeros toulaxiston! Giati to pire o pateras sou tora? Mporousate na parete se kanena xrono ena teri gia ton Mani...allla oxi tora... Pantos h gnomi mou einai oti tha diskoleytis perisoterra stin ekpedeusi...O Mani tha theori filo ton allo Ringnec ki oxi ton anthropo...H idea tis ekpedeusis apo moro vasizete na ksexnaei to mikro poulaki tous gonis tou kai tha theori ton anthropo san aderfo...Na ksexnaei pos sfirizan oi gonis gia na mathi na milaei...
H gnomi mou oti Viastikate
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας