Όσο παρακολουθώ τη συζήτηση τόσο περισσότερο μου βρωμάει η υπόθεση…
Αν εγώ είχα ένα κατάστημα πώλησης κατοικίδιων και προσπαθούσα να χτίσω την επιχειρηματική μου φήμη διατηρώντας τα ζώα καθαρά και το μαγαζί επίσης, προσέφερα υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση όπως λέτε, θα έβαζα ποτέ στο μαγαζί μου ένα "πουλί δυσφήμηση" το οποίο θα περιποιόμουν
με δική μου ευθύνη και έξοδα χωρίς να έχω κανένα απολύτως κέρδος, απλά και μόνο για να πάρω τα 2000αρικα και να τα "ακουμπήσω" στον ιδιοκτήτη του πουλιού;
Επιχείρηση υποτίθεται ότι έχω όχι φιλοζωική εταιρία. Ακόμη και για η φιλοξενία των ζώων πληρώνει κανείς ένα αντίτιμο, πόσο μάλλον για να γίνει πώληση. Στην καλύτερη περίπτωση και εφόσον θα ήθελα να βοηθήσω την κατάσταση, θα έλεγα στον ιδιοκτήτη ότι σε περίπτωση που βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος, θα του δώσω το τηλέφωνο σου για να κανονίσετε τα περαιτέρω…
marianna2384 είπε:
Το παρατραγουδο της υποθεσης ειναι οτι βρεθηκε προσφατα ενας καλός ανθρωπος ο οποίος ασχολειται με παπαγαλουε κ μαλλον κ με εκτροφη γιατι προτεινε στο μαγαζι να παρει τον ταλαιπωρημενο macaw και να δωσει για ανταλλαγμα ενα μωρο blue macaw και ο ιδιοκτητης λεει οχι! αν ειναι δυνατον; οι υπευθυνη του πετ προσπαθουν να τον πεισουν να κανει την ανταλλαγη
Αν δεν κάνω λάθος ένα ένα μωρό blue macaw κοστίζει ακριβότερα από τον παπαγάλο που συζητάμε ( ; ) Απορώ λοιπόν, γιατί δεν το παίρνει το κατάστημα, να κάνει την ανταλλαγή με τον ενδιαφερόμενο και να δώσει τα 2000 στον ιδιοκτήτη του ταλαιπωρημένου πουλιού; Στη συνέχεια, το κατάστημα πουλάει το μωρό blue macaw και όλοι είναι ικανοποιημένοι.
Εν πάση περιπτώσει, δεν μου κάθεται καθόλου καλά αυτή η ιστορία. Την προσωπική μου άποψη την είπα εξάλλου σε προηγούμενο μήνυμα και θέλω απλώς να συμπληρώσω ότι συμφωνώ με τα δύο τελευταία μηνύματα του Μάνου (Anemos84). Θα ήθελα επίσης να πω ότι ανεξάρτητα από το ποια είναι η προσωπική μου άποψη, εσείς μπορείτε φυσικά να οργανώσετε μέσω του PB οποιοδήποτε σχέδιο αποφασίσετε σχετικά το θέμα που συζητάμε.