GimDim,ένας από τους λόγους που ενώ λατρεύω τα καναρίνια χρώματος δεν ασχολήθηκα με την εκτροφή τους, είναι οι χρωστικές! Πες το βλακεία.. Πες το ιδιορυθμία.. Πες το όπως θέλεις, δεν ήθελα να φορτωθώ στην συνείδησή μου κάτι τέτοιο! Γι'αυτό και επέλεξα τα gloster!
Δεν είμαι αντίθετος σε οτιδήποτε πρόκειτε να κάνει τη ζωή μας καλύτερη.. Αρκεί να αποδεικνύεται και όχι να σερβίρεται!
Είμαι όμως αντίθετος στην βλακεία που μας δέρνει (προς όφελος της νέας τάσης των εταιρειών ή της βλακείας μας να κοκορευτούμε στην παρέα μας ότι ''κοίτα.. Εγώ δίνω αυτό, είναι το πιο πρόσφατο,το καλύτερο'' χωρίς να υπάρχουν γραπτά στοιχεία/αποδείξεις για τα υπέρ/κατά του κάθε προιόντος) να πειραματιζόμαστε σε ζωντανά πλάσματα!
''η περιέργεια & η ανησυχία φέρνει την ανάπτυξη'' είπες.. συμφωνώ αλλά δυστυχώς για όλους μας μέχρι τώρα, μόνο φαγούρα και δυστυχία έχει φέρει..σε πολλούς τομείς! Ας μη βγούμε όμως από το θέμα μας, σε παρακαλώ..
η εκτίμηση και ο σεβασμός μου, απέναντι στα δείγματα γραφής σου, φίλε μου καλέ, είναι γνωστός.. Δεν χρειαζεται να το φωνάξω ή να το διαφημίσω! σε πολλά μα πάρα πολλά θέματα οι απόψεις/απαντήσεις μας ταυτίζονται και αυτό είναι καλό! Δείχνει ωριμότητα θέσης και άποψης! Δείχνει κοινή δράση για κάτι σωστό!
απλά.. Εγώ δεν πρόκειτε ποτέ να δεχτώ στο πετσί μου ΤΙΠΟΤΕ ΑΒΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, χάριν της επιστήμης,της καινοτομίας,των νέων προοδευτικών δεδομένων των εταιρειών!
Δηλώνω οπαδός της παράδοσης,της σωστής τακτικής,των σωστά μεθοδευμένων βημάτων και όχι του παρορμητισμού!
αυτά.. Δεν θέλω να το ανοίξω άλλο, γιατί ειλικρινά στενοχωριέμαι..
σας ευχαριστώ