Πολύ πιθανόν Γιώργο... Δεν το είχα σκεφτεί μέχρι χτες. Απλά οι κότες συνυπάρχουν σε κάπως κοινό περιβάλλον με τα ωδικά μας πουλιά και οι κίνδυνοι "πιθανόν" να είναι λιγότεροι ή καλύτερα αντιμετωπίσιμοι.Δηλαδή οι σπόροι μπορούν να μεταφέρουν στα πουλιά αρρώστιες; Εγώ @misalouris τα πετάω στις κότες κινδυνεύουν;
Φοβερή... χίλια μπράβο!Αυτή είναι η δική μας ταΐστρα, για τα πουλιά του χειμώνα, το χαρτάκι που είναι κολλημένο δεξιά, είναι το σχέδιο πριν τη κατασκευή, της μικρής μου κόρης :)
Όταν το μάθουν δεν θα προλαβαίνεις να το αφήσειςΈχουν έρθει πουλιά σε κανέναν; Εμένα τίποτα ακόμα ☹ Κρέμασα και μια φέτα ψωμί σε εμφανές σημείο αλλά τίποτα...
Υπομονή όπως λέει κι Γιώργος... Θα μάθουν πως έχει "τσιμπούσι" και θα έρχονται συνεχώς.Έχουν έρθει πουλιά σε κανέναν; Εμένα τίποτα ακόμα ☹ Κρέμασα και μια φέτα ψωμί σε εμφανές σημείο αλλά τίποτα...
Τον έφαγε το κόκκινο σκαθάρι.(ξεράθηκε, δεν τον έχω ξεφυτέψει ακόμα και τον... εκμεταλλεύομαι )
Βρε σαν ιδέα ήταν καλή, αλλά ποιος μπορεί να παλέψει την ανθρώπινη βλακεία...;Μπράβο Γιάννη για το post! Πολύ καλή ιδέα
Η ανθρώπινη βλακεία όντως δεν έχει όρια... Τι να πω..Κάποιον ενόχλησε και το κατέστρεψε...
Τέλεια... Θα ξαναέρθουν. ετοίμασε κάμερες και φωτογραφικές... Θέλουμε ρεπορτάζ... Να ήξερες πόσο ζηλεύω!Πριν λίγο είδα μια καρδερίνα στην βεράντα μου, είχε πέσει με τα μούτρα σ΄ένα παλιό-ώριμο λουλούδι ταραξάκο (?)
Έρχονται συχνά καρδερίνες, φεύγουν όμως μόλις αντιληφθούν την παραμικρή κίνηση. Είμαι ενθουσιασμένη διότι αυτή, είχε δώσει όλη την προσοχή της στο να βρει σπόρους και δεν την τρόμαξε η εμφάνισή της Τζο (μέσα από την μπαλκονόπορτα).
Μπορεί οι γλάστρες μου να φαίνονται ''απεριποίητες'' με τα ζιζάνια, αλλά...ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!
Μέχρι πρίν λίγες μέρες ερχόταν σπουργιτάκια. Εδώ και 4 μέρες όμως έρχεται καθημερινά αυτός ο φίλος. Ξέρει κανείς τι πουλάκι είναι;
View attachment 31418 View attachment 31419
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας