Ναι, αλλά επειδή πιθανότατα δεν θα φάει αυγοτροφή, βάλτα στο τσαγάκι.Δεν έχω ESB ούτε φρέσκο θυμάρι ή δυόσμο μιας και μένω στο κέντρο. Έχω όμως antistress (του έδωσα ήδη από χθες). Δυόσμος ή θυμάρι σε αποξηραμένη μορφή (στο κουτάκι για το φαγητό από το super market) θα βοηθούσε; Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
... Τώρα το είπες καλά... Εδώ δεν πρόκειται για πρόληψη γιατί το πουλάκι δύσκολα θα την βγάλει μέχρι αυριο...Τώρα είδα τις φωτογραφίες... Μιχάλη, πρέπει να πάρεις baycox άμεσα!
Δημήτρη, συγγνώμη δεν πρόσεξα τις φωτογραφίες.. Είχα μείνει στο ''μαζεμένη-μαραμένη'' . Σ'αυτές τις περιπτώσεις τα τσαγάκια κάνουν μόνο για καφέ της παρηγοριάς...... Τώρα το είπες καλά... Εδώ δεν πρόκειται για πρόληψη γιατί το πουλάκι δύσκολα θα την βγάλει μέχρι αυριο...
baycox να πάρεις... Κάνε και αυτό που σου είπα...ζεστό μέρος και φως όλη νύχτα μήπως και τσιμπάει τίποτα και την βγάλει μέχρι αυριο...που θα βρω baycox σήμερα; Του έχω τρίψει λίγο χάπι vibramycin και του το έχω διαλύσει στο νερό και αύριο πρωΐ πρωΐ στο μαγαζί που μου είπε η Μαρία!
Νίκο το κατάλαβα...Δημήτρη, συγγνώμη δεν πρόσεξα τις φωτογραφίες.. Είχα μείνει στο ''μαζεμένη-μαραμένη'' . Σ'αυτές τις περιπτώσεις τα τσαγάκια κάνουν μόνο για καφέ της παρηγοριάς...
Βaycox (χρειαζόμαστε ισχυρή αντιβίωση εδώ και όχι κοκκιδιοστατικό όπως το esb ) για να μη σου πω baycox και baytril και μόνο χορήγηση εναλλάξ των φαρμάκων από μια σταγόνα στο στόμα (γιατί νερό μπορεί να μην πίνει).τελικά baycox ή esb3 να πάρω αύριο το πρωΐ; Το baycox νομίζω είναι υγρό. Σωστά;
Παρασκευή βράδυ το έφερα σπίτι. Ευτυχώς το έβαλα καραντίνα με τα πρώτα συμπτώματα... Ελπίζω να μην κόλλησαν τα υπόλοιπα...
Αν κατάλαβα καλά ο Γιώργος δεν εννοεί το συγκεκριμένο πουλί αλλά γενικά... Εγώ λέω πως μπορεί να συμβει αλλά θα πρόκειται για μεγάλο "φάρδος"!Γιώργο, δεν έχει γυρίσει.. Αλλά στην αρχή την είχαμε απλά για ''μαραμένη και στρεσσαρισμένη''. Το πουλί όμως είναι σε προχωρημένη καρίνα (μάλλον από κοκκίδια).
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας