Ναι σωστά, έχει γραφτεί και σε αυτή τη συζήτηση Aναπαραγωγη χωρις προληπτικη αγωγη | Σελίδα 3
Με συγχωρείς.. Νόμιζα ότι μόνο σήμερα έδωσες baytril και tabernil... Προφανώς άργησες... ☹ Λυπάμαι...Κυριακή δεν πηγα γιατί ντρεπόμουν να ενοχλώ τους ανθρώπους! Ό,τι μου είπαν τα παιδιά τα έδωσα! Τι εννοείς έχασα χρόνο;Και baycox και baytrill και doxiciclina και aviomycine (αυτό μου το συνέστησε κτηνίατρος που πήγα με το πουλί στο ιατρείο του σήμερα το απόγευμα που γύρισα σπίτι από τη δουλειά)! Τι άλλο πια να έκανα; Το πουλί ήταν ήδη άρρωστο όταν το έφερα σπίτι αλλά δεν έχει σημασία αυτό για μένα! Τι άλλο πια να έκανα; Πάω να σκάσω...
Εγω εχω καταλάβει οπως και η αλικη οτι καθυστερησες. Εσυ εδινες vibramisin και tabernil! Δεν είναι σίγουρο οτι θα σωθεί με αυτα που σου γράφουμε άλλα ισως να πηγαινε καλύτερα! Το παλεψες παντως! Να παρατηρης τα πουλακια σου για να μην φτανεις σε κατάσταση μη αναστρέψιμη! Ετοιμασου για κονιακ!
Καλύτερα να μην το είχα δεχτεί... Πάω να σκάσω...
Το πουλί ήταν ήδη άρρωστο...Βράδυ το έφερα σπίτι και από το επόμενο πρωΐ άρχισαν τα συμπτώματα και η κατάρρευση... Από το πρώτο πρωΐ η κοιλίτσα του είχε κάνει καρίνα... Οπότε ό,τι και να έκανα εγώ... Τον πήρα τηλ τον γνωστό που μου το έδωσε και μου έβαλε τις φωνές κιόλας! Μου είπε ότι το πουλί δεν ήταν άρρωστο κι ότι εγώ το στρέσαρα και ότι εγώ φταίω... Τι να πώ...
Απο οτι κατάλαβα το πουλι στο έδωσε άρρωστο! Είναι το μονο σιγουρο!Καλύτερα να μην το είχα δεχτεί... Πάω να σκάσω...
Το πουλί ήταν ήδη άρρωστο...Βράδυ το έφερα σπίτι και από το επόμενο πρωΐ άρχισαν τα συμπτώματα και η κατάρρευση... Από το πρώτο πρωΐ η κοιλίτσα του είχε κάνει καρίνα... Οπότε ό,τι και να έκανα εγώ... Τον πήρα τηλ τον γνωστό που μου το έδωσε και μου έβαλε τις φωνές κιόλας! Μου είπε ότι το πουλί δεν ήταν άρρωστο κι ότι εγώ το στρέσαρα και ότι εγώ φταίω... Τι να πώ...
Σε τι θερμοκασία είναι τώρα;
Αυξησε την θερμοκασία του χώρου της όσο περισσότερο μπορείς (30 C).
Απο οτι κατάλαβα το πουλι στο έδωσε άρρωστο! Είναι το μονο σιγουρο!
Να μη ζητάς συγγνώμη... Έκανες ό,τι μπόρεσες και η προσπάθεια σου είναι αξιέπαινη... Απλά σου λέμε τι μπορεί να έφταιξε για να μην το ξανακάνεις... Ούτως ή άλλως η πιθανότητα να σωθεί το πουλάκι ήταν μικρή.. Και απλά για να ξέρεις για το μέλλον και για τα καναρινάκια που έχεις, όταν ένα πουλί έχει φτάσει στο σημείο να φουσκώσει, τότε δύσκολα σώνεται.. Με στενη παρατήρηση και παρακολούθηση της συμπεριφοράς κάθε πουλιού, το μαθαίνουμε! Μαθαίνουμε το χαρακτήρα του, τη συμπεριφορά του, τα χούγια του... Έτσι μόλις δούμε κάτι διαφορετικό το τσεκάρουμε φυσώντας στην κοιλιά και ελέγχοντας της κουτσουλιές του. Αν δούμε κάτι ύποπτο άμεσα το χωρίζουμε από τα υπόλοιπα, το βάζουμε μόνο σε ζεστό μέρος και με ψυχραιμία και συμβουλές φιλικές σκεφτόμαστε πως θα προχωρήσουμε με την θεραπεία του. Έτσι πρέπει να αντιδράς και να σκέφτεσαι από δω και πέρα!Τέλος πάντων σας ευχαριστώ πολύ όλους και να με συγχωρείτε
ΟΚ αλλά να μην την χτυπάει ο αέρας!έχω βάλει τον κλιματισμό στο 30 δεν έχω καλοριφερ
.
Αν έχεις βάλει κλιματιστικό να μην πέφτει πάνω του!έχω βάλει τον κλιματισμό στο 30 δεν έχω καλοριφερ
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας